Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,081
آخرین ویرایش:
درود شما الان سرویس داری؟؟ این رو لطفا جواب بدید. روی چه پلتفرمی هستید؟ التیمت میگیرید یا عادی؟ تا الان گیم پس گرفتی رو همین اکانت مد نظر اینها رو پاسخ بده تا بگم. چه بکنید. سپاس
اولین بار میخوام خریداری کنم
اکانت جدیده
ult
sx

اولین بار میخوام خریداری کنم
اکانت جدیده
ult
sx
اولین بار 1 دلاره باید 14.99 سنت شارژ کنی من چند ین بار خریدم سرویس منتهی روی وان ایکس الان دیروز اولین بار سه ماهه جایزه ام که باندل کنسول بود تمام شد روی سریز ایکس اکانت اصلی مایکرو خودم رو التیمت گرفتم. ماه اول 1 دلاره با دو ماه جایزه برای هر بار روی یک پلتفرم برای اولین بار ولی با مالیات و این داستان ها باید 14.99 سنت تو اکانتت باشه خودش خریداری میشه اصلا کاری با پشتیبان نداره من 10 ساله اکانت مایکرو دارم از زمان ویندوز 7 روز اول لانچ هنوز یک بار به پشتیبانی مایکرو تماس نداشتم. هیچ نیازی نیست براحتی خریداری میشه
متاسفانه دوستان اکثرا میبینم در فروم ها در سایت ها در جاهای دیگه در فروشگاه های اونلاین اطلاعات غلط میدن ط ف گمراه میشه. مثل همین کاری که گفتم انجام بدید بالا بدون مشکل براتون فعال میشه میبنید که من دارم استفاده میکنم.

اولین بار 1 دلاره باید 14.99 سنت شارژ کنی من چند ین بار خریدم سرویس منتهی روی وان ایکس الان دیروز اولین بار سه ماهه جایزه ام که باندل کنسول بود تمام شد روی سریز ایکس اکانت اصلی مایکرو خودم رو التیمت گرفتم. ماه اول 1 دلاره با دو ماه جایزه برای هر بار روی یک پلتفرم برای اولین بار ولی با مالیات و این داستان ها باید 14.99 سنت تو اکانتت باشه خودش خریداری میشه اصلا کاری با پشتیبان نداره من 10 ساله اکانت مایکرو دارم از زمان ویندوز 7 روز اول لانچ هنوز یک بار به پشتیبانی مایکرو تماس نداشتم. هیچ نیازی نیست براحتی خریداری میشه
متاسفانه دوستان اکثرا میبینم در فروم ها در سایت ها در جاهای دیگه در فروشگاه های اونلاین اطلاعات غلط میدن ط ف گمراه میشه. مثل همین کاری که گفتم انجام بدید بالا بدون مشکل براتون فعال میشه میبنید که من دارم استفاده میکنم.
داداش 15 تا هم شارژ کردم بازم نمیشه که :))
همون گزینه paypal o credit card میاد

آخرین ویرایش:
خب آقا همونی راهی که بهت تو pm گفتم رو انجام بده دیگه :D
اقا گفتم اینو راه دوستمون رو انجام بدم شاید اوکی شه گیفت حالا استفاده میشه :D
دوباره با ساپورت خود اکس باکس چت کردم باز گفت که نمیشه گفتم اقا من حقیقتا ایرانیم و نه کردیت کارت دارم نه پی پال 15 تا هم شارژ کردم اوکی کن برام دلش سوخت فکر کنم بعد 10 دقیقه دیدم نوشت:))
از طرفی هم ترسیدم بنمون کنه

great news Emad! I have completed the purchase of the 1 month game pass ultimate using your Microsoft credit balance.
You now have an active game pass ultimate up until August 25, 2021.
You may check it online via account.microsoft.com/services.
Is there anything else that I could possibly help you with today aside from this?

اقا گفتم اینو راه دوستمون رو انجام بدم شاید اوکی شه گیفت حالا استفاده میشه :D
دوباره با ساپورت خود اکس باکس چت کردم باز گفت که نمیشه گفتم اقا من حقیقتا ایرانیم و نه کردیت کارت دارم نه پی پال 15 تا هم شارژ کردم اوکی کن برام دلش سوخت فکر کنم بعد 10 دقیقه دیدم نوشت:))
از طرفی هم ترسیدم بنمون کنه

great news Emad! I have completed the purchase of the 1 month game pass ultimate using your Microsoft credit balance.
You now have an active game pass ultimate up until August 25, 2021.
You may check it online via account.microsoft.com/services.
Is there anything else that I could possibly help you with today aside from this?
من همیشه به ساپورتر میگم بدون مشکل انجام میده ولی یکبار یکیشون گیر داد که نمیشه.منم مثل شما گفتم داداش من ایرانی هستم،کردیت کارتم کجا بود آخه :Dبعد گفت پس اسم پروفایلت رو کاغذ بنویس عکسش رو بفرست بعدم فعال کرد برام:-??

کجا داری میخری تو خود ایکس باکس که نیستی؟ تو ویندوز یا گوشی تو باروزر انجام میدی دیگه؟ با قند اشکن. والا نباید مشکلی باشه.
ن از خود سایت هرکاری کردم نشد
ساپورت اکی کرد برام دیگه

• Like
Reactions: darksider666
ن از خود سایت هرکاری کردم نشد
ساپورت اکی کرد برام دیگه
اخه من هروز از مایکرو میخرم هیچ مشکلی هم نیست . دیدی که عکس هم گذاشتم برات 100 تا هم بازی دیجیتالی دارم روی ایکس باکس به غیر از فیزیکی برای خرید یکیشون مشکل پیش نیامد .GOLD و GAMEPASS هم زیاد خریدم چطور از من ایراد نمیگیره شاید آدرست و زیپ کدت رو نزاشتی امریکا . ضمنا قند اشکنت هم مهمه. بهرحال من در خدمتم . موفق باشید .

بازیهای زیر وارد گیم پس شدند:

IMG_20210527_205816.png

اون Mechwarrior انحصاری Xboxـه، قبلا پست گذاشته بودم دربارش:
بازی Mechwarrior 5 قراره بهار 2021 بطور انحصاری برای Xbox Series X|S عرضه بشه. این بازی امسال برای ویندوز عرضه شد. سازنده بازی هم Piranha Games هست. ویدیو گیم پلی

پ.ن: Mechwarrior یک IP خیلی قدیمیه از سال 1989 که اولین بازیش منتشر شد. دلیل اینکه اینجا گذاشتم اینه که IP بازی از زمان Xbox original در اختیار مایکروسافته و کلا برای پلتفرم های خودش میاد فقط.

سلام
دوستان لطف یک سایت معتبر برای خرید گیفت کارت معرفی کنید
بعدا برای دانلود بازی ها از گیم پس مثلا از اینترنت همراه اول باید dns استفاده کرد یا vpn?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or