Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,078
آخرین ویرایش:
View attachment 207322

اگه به بازی های پازل علاقه دارید، The Gardens Between رو تست کنید حتما!
بازی رابطه یک دختر و پسر رو به نمایش میذاره که همسایه هستن و شما در طول بازی باید پازل ها رو حل و با حل شدن هر پازل یک نوستالژی مربوط به رابطه این دو رو باز کنید!
مثلا توی یکی از مراحل کنسول رترو نقش اساسی توی اون پازل داره که با تموم کردنش متوجه میشید این مرحله راجع به بازی کردنشون با همون کنسول وقتی که بچه بودن داره.
پایان بازی هم واقعا خوب دراومده.
بازی توی اچیومنت دادن هم مهربونه و شما میتونید در کمتر از یک ساعت 1000 گیمراسکور بگیرید ولی توصیه من اینه که حتما یک دور بدون توجه به اچیومنت بازی رو تموم کنید.
بازی بسیار زیباست من قبلا تمومش کردم، اچیومنت دادنشم همونطور که گفتی عالیه و من 1000 کردم، جالبه فیل اسپنسر هم این بازیو 1000 کرده?و در ضمن این بازی نسخه موبایلش هم اومده.

واقعا محتوایی که گیم پس مایکروسافت ارائه میده خداســـــت (+ EA Play) :*، 3 ترا هاردو کمپلت خالی کردم فقط دانلود میکنم نمیدونم بازم کم بیاد یا نه، تایمی که فیلم و سریالم میدیدم تخته کردم فقط روزی 4 5 ساعت گیم خالص (کاش می تونستم روزی 20 ساعت با این حجم محتوا گیم بزنم)!

من تازه این Gears Tactics رو دارم میرم، چون از این turn based ها بدم نمیاد (مثلا XCOM ها رو هم بازی کردم). منتها فرقش اینه که این خیــلی گرافیکش خفنه، اصلا جا خوردم!:D بنظرم حتما امتحان کنید.
من خیلی وقته تمومش کردم،البته اواخرش کمی تکراری میشه ولی در کل بازی خیلی خوبی هست و چیزهای زیادی از داستان رو هم توضیح میده

واقعا محتوایی که گیم پس مایکروسافت ارائه میده خداســـــت (+ EA Play) :*، 3 ترا هاردو کمپلت خالی کردم فقط دانلود میکنم نمیدونم بازم کم بیاد یا نه، تایمی که فیلم و سریالم میدیدم تخته کردم فقط روزی 4 5 ساعت گیم خالص (کاش می تونستم روزی 20 ساعت با این حجم محتوا گیم بزنم)!
آقا این همه گیم میزنی سر درد نمیگیری؟ :D من بعد 2 ساعت آب روغن قاطی میکنم:D

• Like
Reactions: darksider666
منم 4 ترابایت هارد دارم، گیم پس رو به لطف یک دوست عزیزی ریختم، تموم بازی های استیمم، با وجود بازی های شیر نزدیک 1000 تا بازی! و کار و بار زندگیم رو ول کردم همش دارم بازی میکنم، حدقل کم کم روزی 10 ساعت بازی میکنم، اکانت لایوم عمرش نزدیک یک ماهه، نزدیک 2700 تا گیم اسکور جمع کردم... :--)))
لامصب همون 5/6 تا انحصاری خود مایکروسافت نزدیک 1 ترابایت جا میخوان!
فعلا گرز 1 ریمیک، گرز 4، کنترل ، FH و FMS 7 رو دارم بازی میکنم، 5-6 تا بازی دیگه هم بصورت موازی دارم مولتی میزنم ، مثل مولتی گرز 4/5 فورزا7 و Sea of Thieves ، تازه نزدیک 90 درصد بازی های گیم پس رو هنوز دانلود نکردم، چند روز پیش هم چندین عنوان با کیفیت دیگه رایگان کرد .... ادم میمونه چی بگه :/ همون مولتی گرز 4/5 خودش 3/4 سال وقت برای پلی دادن دارن ...

سلام، دوستان چقدر احتمال داره رزیدنت ایول های ۲ و ۳ به گیم پس اضافه بشن؟ الان پکیج شامل هردوش ۶۰ درصد تخفیف خورده، بنظرتون تایم مناسبی برای خریدش هست؟ ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان چجوری میشه این 3 ماهه گیم پس فعال کرد من 5 دلار شارژ کردم و با ساپورت هم صحبت کردم
ولی انجام نمیدن
In the recent months we have been receiving contacts for purchases with Microsoft Balance, in accounts that don't have any back up payment to purchase subscriptions. For security reasons, it is now required to have a registered card on file, even if the purchase will be made with Microsoft Balance. If that is not an option, we recommend you to purchase a prepaid code to redeem in your account.

تا الان 4 تا ساپورت عوض کردم همشون همینو میگن

دوستان چجوری میشه این 3 ماهه گیم پس فعال کرد من 5 دلار شارژ کردم و با ساپورت هم صحبت کردم
ولی انجام نمیدن
In the recent months we have been receiving contacts for purchases with Microsoft Balance, in accounts that don't have any back up payment to purchase subscriptions. For security reasons, it is now required to have a registered card on file, even if the purchase will be made with Microsoft Balance. If that is not an option, we recommend you to purchase a prepaid code to redeem in your account.

مخلص کلام اینه که انقدر همه ع.ن قضیه رو درآوردن که مایکروسافت دیگه انجامش نمیده از طریق پشتیبانی و باید حتما حسابتون پرداخت بکاپ داشته باشه و به دلیل مسائل امنیتی ( چون ع.ن قضیه در اومده ) باید حتما یه کارت برای پرداخت هم ثبت کنید رو اکانت

دوستان حتما باید ip فیلترشکن مال امریکا باشه؟اخه عده ای از دوستان با ای پی اروپایی فیلتر شکن در حالی که اکانت مال امریکاست خیلی راحت شارژ میکنن و گیمپس میخرن

آقا این همه گیم میزنی سر درد نمیگیری؟ :D من بعد 2 ساعت آب روغن قاطی میکنم:D
والا صبح و اینا که دنبال کار و بدبختیای زندگی هستیم یه دو ساعت عصر و دو ساعت شب می مونه دیگه، تایم تفریحمونه دیگه
منم دیدم بعضیا 1 ساعت میشینن پشت مانیتور سرگیجه و میگرن و هزارتا مشکل اعصاب میگرن ولی خب امثال من از بچگی مث چی گیم میزده دیگه حسابی ورزیده شدیم! با این مقدار تازه شارژم میشیم :D
فعلا گرز 1 ریمیک، گرز 4، کنترل ، FH و FMS 7 رو دارم بازی میکنم، 5-6 تا بازی دیگه هم بصورت موازی دارم مولتی میزنم ، مثل مولتی گرز 4/5 فورزا7 و Sea of Thieves ، تازه نزدیک 90 درصد بازی های گیم پس رو هنوز دانلود نکردم، چند روز پیش هم چندین عنوان با کیفیت دیگه رایگان کرد .... ادم میمونه چی بگه :/ همون مولتی گرز 4/5 خودش 3/4 سال وقت برای پلی دادن دارن ...
راستی مولتی GOW Ultimate Edition رو تست نکردی؟ دیگه پلیر نداره نه؟!
من از ویزاکارت مجازی استفاده کردم، نمی دونم راه بهتریم هست یا نه

• Like
Reactions: Paradise Lost
ولی انجام نمیدن

دوست عزیز اگر شارژ اکانتت بیشتر از هزینه یک ماه التیمت باشه یعنی 14.99 اصلا کاری نداره. من همین دیروز التیمت باندلم که روی یک اکانت جایزه بود تمام شد برای اکانت اصلی مایکرو خودم روی سریز ایکس گیم پس التیمت گرفتم هزینه اولیه برای این ایکس باکس (من چند سال نسل پیش روی ایکس باکس بودم ویک سال رو وان ایکس از سرویس استفاده کردم)،الان روی سریز ماه اول التیمت با 2 ماه جایزه 1 دلاره ولی من برای مثال 6 دلار اکانت شارژ بود میگفت باید بک اپ پلن داشته باشی من بیشتر از 14.99 شارژ کردم اکانت رو بدون مشکل خرید شد گیم پس التیمت یک ماهه 1 دلاری با دو ماه جایزه بونز. ضمنا وقتی تو اکانتت بیستر از 14.99 باشه دیگه اون گزینه بک اپ پیمنت پلن میشه اپشنال. پشتیبان پرداخت ازت نمیخواد وقتی هم تمام شد گیم پست ازت میپرسه میگه شارژ نداری برای مثال که تمدید بشه سه ماه دیگه شارژ کن بگیر. یا قبل از اینکه اکانتت تمام بشه شارژ کن حساب مایکروت رو خودش سابسکرایب مجدد میکنه اینم عکس

Screenshot_20210525_221631_com.android.chrome.jpg

ببین وقتی کمتر از هزینه یک ماه تو اکانتت باشه ازت بک اپ پلن میخواد 6 دلار بوده تو حساب ولی سرویس 1 دلاره ولی برای ماههای بعدت باید شارژ باشه حالا عکس زیر رو ببین
Screenshot_20210525_222238_com.android.chrome.jpg
اینجا دیگه بیشتر از 14.99 است رد میشه میره اون پایین دکمه سابسکرایب اضافه شد ضمنا بک اپ هم اپشناله. کاری نداره با پشتیبانی و.... شما مشکلت کجاست.؟
تازه گرامی همون یک دلار کم میشه نه 14.99 کاری نداره با پشتیبانی و. اینم عکس تو دو دقیقه گیم پس التیمت
شارژ شد در اکانتم سه ماه التیمت.
IMG_20210525_224537.jpg

آخرین ویرایش:
والا صبح و اینا که دنبال کار و بدبختیای زندگی هستیم یه دو ساعت عصر و دو ساعت شب می مونه دیگه، تایم تفریحمونه دیگه
منم دیدم بعضیا 1 ساعت میشینن پشت مانیتور سرگیجه و میگرن و هزارتا مشکل اعصاب میگرن ولی خب امثال من از بچگی مث چی گیم میزده دیگه حسابی ورزیده شدیم! با این مقدار تازه شارژم میشیم :D

راستی مولتی GOW Ultimate Edition رو تست نکردی؟ دیگه پلیر نداره نه؟!

من از ویزاکارت مجازی استفاده کردم، نمی دونم راه بهتریم هست یا نه
متسفانه هیچ کسی تو مولتی GOW Ultimate Edition نیستش، خالی خالی، من تموم اچیومنت های داستانیش رو گرفتم 18 تا اچیومنت انلاین داره:((

• Like
Reactions: Sir Daniel
دوست عزیز اگر شارژ اکانتت بیشتر از هزینه یک ماه التیمت باشه یعنی 14.99 اصلا کاری نداره. من همین دیروز التیمت باندلم که روی یک اکانت جایزه بود تمام شد برای اکانت اصلی مایکرو خودم روی سریز ایکس گیم پس التیمت گرفتم هزینه اولیه برای این ایکس باکس (من چند سال نسل پیش روی ایکس باکس بودم ویک سال رو وان ایکس از سرویس استفاده کردم)،الان روی سریز ماه اول التیمت با 2 ماه جایزه 1 دلاره ولی من برای مثال 6 دلار اکانت شارژ بود میگفت باید بک اپ پلن داشته باشی من بیشتر از 14.99 شارژ کردم اکانت رو بدون مشکل خرید شد گیم پس التیمت یک ماهه 1 دلاری با دو ماه جایزه بونز. ضمنا وقتی تو اکانتت بیستر از 14.99 باشه دیگه اون گزینه بک اپ پیمنت پلن میشه اپشنال. پشتیبان پرداخت ازت نمیخواد وقتی هم تمام شد گیم پست ازت میپرسه میگه شارژ نداری برای مثال که تمدید بشه سه ماه دیگه شارژ کن بگیر. یا قبل از اینکه اکانتت تمام بشه شارژ کن حساب مایکروت رو خودش سابسکرایب مجدد میکنه اینم عکس

ببین وقتی کمتر از هزینه یک ماه تو اکانتت باشه ازت بک اپ پلن میخواد 6 دلار بوده تو حساب ولی سرویس 1 دلاره ولی برای ماههای بعدت باید شارژ باشه حالا عکس زیر رو ببین

اینجا دیگه بیشتر از 14.99 است رد میشه میره اون پایین دکمه سابسکرایب اضافه شد ضمنا بک اپ هم اپشناله. کاری نداره با پشتیبانی و.... شما مشکلت کجاست.؟
ممنون عزیز
یعنی من که الان 5 دلاری دارم بیام یه 10 دلاری دیگه هم شارژ کنم خودم مستقیم میتونم شارژ کنم بدون ساپورت؟
بعد این 15 دلار میشه 14 درسته ؟

• Like
Reactions: darksider666
ممنون عزیز
یعنی من که الان 5 دلاری دارم بیام یه 10 دلاری دیگه هم شارژ کنم خودم مستقیم میتونم شارژ کنم بدون ساپورت؟
بعد این 15 دلار میشه 14 درسته ؟
درود شما الان سرویس داری؟؟ این رو لطفا جواب بدید. روی چه پلتفرمی هستید؟ التیمت میگیرید یا عادی؟ تا الان گیم پس گرفتی رو همین اکانت مد نظر اینها رو پاسخ بده تا بگم. چه بکنید. سپاس

• Like
Reactions: Erebor

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or