نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Xbox Games Showcase 2025 | June 08

برای نمایش پیش رو بیشتر از همه منتظر نمایش کدام یک از عناوین زیر هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    168
  • نظرسنجی بسته شده است .
یک زمانی کال اف دیوتی بلک اپس 1 برای خودش ابهتی داشت :D

من که البته کمپین هاشون رو بازی نکردم حتی مدرن وارفر و تقریبا فقط مولتی زدم (منهای کمپین 3 نسخه اول دوران ماقبل تاریخ :D)

مولتی هاشونم به زور بجه ها میزدم وگرنه انتخاب من هف لایف یا استراتژی اینا بود...

ولی وقت کنم کمپین هایی که نزدم رو میزنم بلاخره...

• Like
Reactions: Love Console
امسال ضعیف بود کلاک نمایش جالب بود درسته با نینجا گایدن و گراندد و keeper و بلک اپ و اوتر 2 پر کردن سالو
ولی انتظار میرفت از اوروایلد و کنترابند و ark و اینا نمایش داشته باشند
گیرز مشخص بود نیست چون پارسال بود و فیبلم میره برا ژانویه ولی ایونت پارسال کجا و این کجا. از 2023 هم ضعیفتر بود.

تموم شد ؟؟ کو پس گیرز و فیبل و پرفکت دارک و... حداقل بازیهایی که پارسال معرفی کردی رو تریلر جدید میدادی. این همه استدیو داری بازیها کجا رفت پس:|:|:|:|
حاضرم شرط ببندم همه این بازی ها روگزاشته واسه لانچ کنسول نسل بعدی. یعنی بین نسلی میان

خب اینم از این.
خیلی کوتاه به نظر اومد کل شو و اون IP هایی که همه منتظرشون بودیم رو هم نشون ندادن، در مجموع بد نبود شاید متوسط رو به خوب...
ولی فقط نمایش آخرشون =)) با یه تایتل indie بسته میشد قابل هضم تر بود تا COD :دی خودم به شدت منتظر یه نمایش از Perfect Dark بودم که نشون ندادن حیف واقعا

حیف که از اون سالای درب و داغونه چون این پیش زمینه پتانسیل یه کمپین خیلی خوب رو داره :دی
کامیونیتی کلا سوییچ کرده رو مدرن ۴ 😁 ببین چه فلاکتی افتادیم دوباره امیدمون به iw شده. شانس بیاریم بلک اپس ۷ مولتی خوبی داشته باشه ولی نمیدونم من بعید میدونم. سالهای سختیه 😁
خدا کنه بتلفیلد کار خوبی دربیاد.

• Like
Reactions: Love Console
متاسفانه شوکیس جالبی نبود. خیلی از بازیها بازم ازشون هنوز خبری نیست مثل state of decay 3 و البته فیبل.
از بازی rare هم هیچ خبری نیست. پرفکت دارک هم که هیچی.
شوکیس در حد ۶/۱۰ بود.
فرآیند ساخت تریلر وقتی بازی کامل نشده زمانبره و منطقیه نبودشون وقتی پارسال بودن
ولی نبود اوروایاد واقعا بد بود

سورپرایز آخر امسال کال اف؟! خدایی؟ اونم بلک آپس دوتا پشت سر هم wtf!
تنها نکته مثبتش برام حضور میلو ونتیمیگلیائه که از زمان خدا بیامرز سریال Heroes جزو بازیگرای محبوبم بوده! حتی یه لحظه گفتم نکنه کوانتوم بریک ۲ی چیزی باشه! لعنت به سورپرایزتون بابا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or