آخرین ویرایش:
امیدوارم خبر بزرگ سخت افزاری و نرم افزاری نباشه. اینا اتفاقای خفنیه ولی ما بازی میخوایم.من مطمئنم خبر بزرگ همون کنسول دستی XBOX هست ....
خب شاید کنسول دستی خودشون رو نمایش بدن ....اخه اونم فایده نداره یک rog ally هست که لوگوی xbox داره...
مهم کنسول خودشونه که می ره برا یکی دو سال دیگه
---------
.
.
.
کاش آقایی که 70 درصد بدنشو فیلم تشکیل داده...حداقل بیاد یک تیزر OD رو نشون بده
View attachment 383805
ممکنه ولی سوپرایز خفن حساب نمیشه .فکر میکنم هر چیز هست مربوط به ویندوز و پی سی و اپ پی سی و اینا هست شایدم ادغام همه در کنسولخب شاید کنسول دستی خودشون رو نمایش بدن ....
احتمال داره کنسول دستی برای ۲۰۲۶ و کنسول خانگی برای ۲۰۲۷ برنامه ریزی شده باشه ....
OD قطعا نمایش داره ....

یعنی گیم هایی که روی اکانتهای ایکس باکس داریم روی پی سی میشه پلی داد؟امیدوارم خبر بزرگ فقط این نباشه :
ظاهراً Xbox شروع کرده لایبری کنسول رو با PC ادغام کنه :
View attachment 383800
فعلا عناوین Xbox 360 اچیومنتشون فقط اضافه شده ولی قابل بازی نیستن. اگه ماکروسافت تونسته باشه شبیه ساز رسمی 360 رو واسه PC اجرایی کنه خبر خیلی بزرگی. از اون طرف طرح ادغام لایبری استیم با اپ Xbox هم هست که احتمالا همینجا معرفی میشه
بازی که تا خرتناق بازی داره ....امیدوارم خبر بزرگ سخت افزاری و نرم افزاری نباشه. اینا اتفاقای خفنیه ولی ما بازی میخوایم.
واقعا حیفه اتفاق بزرگ شوکیس چیزی جر معرفی بازی باشه!
اقا این لیست پروتوتایپ ۳ نداشته باشه یجای کارش میلنگهبازی که تا خرتناق بازی داره ....
گیرز
فیبل
کلاک ورک
FH6
بلید
ولف ۳
پرفکت دارک
OD
و حتی شاید
هیلو
الدر اسکرولز
اسپلینتر سل
.
.
.
به لحاظ بازی نمایش کمبود نداره.... هرچند همه منتظر یه مگاتن هم هستیم
ولی کنسول دستی XBOX اولین در تاریخ این برند هست که سوئیچ میکنن روی هندهلد...
کوجیما فکر کنم به اکسیر جوانی دست پپدا کرده تو هر عکس جوونتر از قبل میشه.اخه اونم فایده نداره یک rog ally هست که لوگوی xbox داره...
مهم کنسول خودشونه که می ره برا یکی دو سال دیگه
---------
.
.
.
کاش آقایی که 70 درصد بدنشو فیلم تشکیل داده...حداقل بیاد یک تیزر OD رو نشون بده
View attachment 383805
این رو که قبلاً هم میشد اگه بازی مورد نظر از قابلیت Play Anywhere پشتیبانی کنه.یعنی گیم هایی که روی اکانتهای ایکس باکس داریم روی پی سی میشه پلی داد؟
افرین رضا دقیقا منم همین عامل رو برای حال و روز این روزهای اسپنسر میبینمکوجیما فکر کنم به اکسیر جوانی دست پپدا کرده تو هر عکس جوونتر از قبل میشه.
اسپنسر هم تو هر عکس پیر و فرسودتر میشه فکر کنم هر باری که نادلا و امی میگن باید فلان مسکات ایکس باکس برا پلی استیشن پورت کنن اسپنسر چند کیلو وزن کم میکنه.
کنسول دستی که بازی های خلاقانه و متناسب با خودش نداشته باشه موفق نمیشه و تهش شکست میخوره.من مطمئنم خبر بزرگ همون کنسول دستی XBOX هست ....