نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Xbox Games Showcase 2025 | June 08

برای نمایش پیش رو بیشتر از همه منتظر نمایش کدام یک از عناوین زیر هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    168
  • نظرسنجی بسته شده است .
دیشب یه نمه سایه انداز/سایه فتان داشتیم (اکسپنشن P)
اما به نظرتون یه بازی که هیچ تیزر/تریلری ازش لو نرفته باشه رو برای فردا شب احتمالش هست؟
اونطور که نه ولی احتمالش هست Silksong رو یهو بندازن وسط برن

ممکن هم هست الدر 6 باشه بشرطی تاریخ بخوره، چون میدونیم وجود داره و تو دست ساخته سورپرایز نیست و سورپرایزش باید تاریخ انتشار باشه یا ریمیک فالوت ها
استارکرفت 3 همونطور که علیرضا گفت، هیلو میتونه باشه ولی بشرطی که یدفعه بگن 2026.
من خودم گفتم هاف لایف بخواد جایی باشه اینجاست، این هایپه هم بدجور قلقلک میده.

اینکه بیان بگن نسخه کنسولی WOW داره ساخته میشه هم خودش سورپرایز بزرگیه! عملا یکی از ارزوهای گیمینگ هر کنسول پلیری میتونه باشه که روزی بتونه این MMO رو روی کنسولش بازی کنه!
مگه لااقل مایکروسافت باعث رقم خوردن همچین اتفاقی بشه.

ممکن هم هست الدر 6 باشه بشرطی تاریخ بخوره، چون میدونیم وجود داره و تو دست ساخته سورپرایز نیست و سورپرایزش باید تاریخ انتشار باشه یا ریمیک فالوت ها
استارکرفت 3 همونطور که علیرضا گفت، هیلو میتونه باشه ولی بشرطی که یدفعه بگن 2026.
من خودم گفتم هاف لایف بخواد جایی باشه اینجاست، این هایپه هم بدجور قلقلک میده.
آقا چقدر احتمال داره این half life 3 رو ببینیم؟😍. دیگه وقتشه بخدا. چزی لیک نشده؟

آقا چقدر احتمال داره این half life 3 رو ببینیم؟😍. دیگه وقتشه بخدا. چزی لیک نشده؟
HL3 به قدری بزرگ هست که خودش یه کنفرانس جدا داشته باشه و بعید میدونم تو کنفرانس ماکروسافت رونمایی کنن.

Doom halo عالی بودن ولی واسه من Wolf 2 بهترین شوتر چند سال اخیر بود و امیدوارم نسخه بعدی همینجا معرفی شه.

من الان دارم فکر میکنم نکنه اسپلینتر باشه یموقع
جدا تخمینی نمیشه زد ولی حس میکنم یا اینجاست یا گیمزکام

HL3 به قدری بزرگ هست که خودش یه کنفرانس جدا داشته باشه و بعید میدونم تو کنفرانس ماکروسافت رونمایی کنن.

Doom halo عالی بودن ولی واسه من Wolf 2 بهترین شوتر چند سال اخیر بود و امیدوارم نسخه بعدی همینجا معرفی شه.
بهترین شوتر تاریخ در حال حاضر dark ages هست😁. اصلا چیز فوق خفن و عحیب غریبی بود این بازی، کلاس درس بود حقیقتا. جز به جز دیزاین بازی اعجاب آوره اصلا.
ولی خب half life یعنی گیم چنجر، یعنی شکستن استانداردها، یعنی تولد دوباره ژانر fps. باید صبر کرد و دید.
wolfenstein 2 هم عالی بود 👌.

من الان دارم فکر میکنم نکنه اسپلینتر باشه یموقع
جدا تخمینی نمیشه زد ولی حس میکنم یا اینجاست یا گیمزکام
من فقط HL میخوام و خودت هم باید خبرش رو بری توی سایت😁

بهترین شوتر تاریخ در حال حاضر dark ages هست😁. اصلا چیز فوق خفن و عحیب غریبی بود این بازی، کلاس درس بود حقیقتا. جز به جز دیزاین بازی اعجاب آوره اصلا.
ولی خب half life یعنی گیم چنجر، یعنی شکستن استانداردها، یعنی تولد دوباره ژانر fps. باید صبر کرد و دید.

باور کن ولف ۲>> تمام نسخه های دووم :D

Dark ages تا چپتر ۵ که رفتم عالی بوده ولی حاضرم شرط ببندم که wolf3 حداقل از نظر متا رتبه بالاتری میگیره.
استودیوهای بتزدا در کنار رفاقت رقابت جالبی دارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or