آخرین ویرایش:
نگو آقا، شوخیشم زشتهباور کن ولف ۲>> تمام نسخه های دووم![]()
دووم رو با متا نباید سنجید، شرایط فرنچایزش یه چیز پیچیده ایه واقعا. هرکسی ازش یه چیزی میخوادDark ages تا چپتر ۵ که رفتم عالی بوده ولی حاضرم شرط ببندم که wolf3 حداقل از نظر متا رتبه بالاتری میگیره.
استودیوهای بتزدا در کنار رفاقت رقابت جالبی دارن
رویه فعلی متا و اوپن که هر ننه قمری میتونه رو نمره نهایی بازی ها تاثیر بزاره واسه خیلی از بازیها سرطان شده ولی متاسفانه نمیشه کاریش کرد و باید بسوزی و بسازی.نگو آقا، شوخیشم زشته.
ولف ۲ نیو کلاسوس رو شدیدا دوسش دارم ولی همین نسخه اترنال>>>> کل سری ولفنشتاین. دیگه کنار dark ages که اصلا شوخیشم زشته.
دووم رو با متا نباید سنجید، شرایط فرنچایزش یه چیز پیچیده ایه واقعا. هرکسی ازش یه چیزی میخواد. تعداد زیادی از نمرات ۶ و ۷ دارک ایجز کاملا مقایسه سلیقه ای بوده. به لحاط گیم دیزاین، المان شوتر و کامبت دیزاین قشنگ انقلابه، هر ۲ نسخه آخرش. دارک ایج از اترنال خیلی خیلی عظیم تره و چند ده پله جلوتره در کلیت اثرش.
بازی رو تا آخر برید حتما نظرتون متفاوت میشه، چیزایی میبینید که ۵ چپتر اولش شوخیه.
بعد دو دهه بازی ای که مدام منتظر خبرش بودم معرفی بشه، بنظرت اولین کارم اینه که بیام خبر بزنم یا بشینم دوباره تریلر رو ببینم که نکنه فیکه.من فقط HL میخوام و خودت هم باید خبرش رو بری توی سایت![]()
دووم یه بازی سرعتیه و عموما به داستانشم چون عمدتا در قالب متن ارائه میشه، توجه نمیشه. برا همین کسی که یه شوتر آرومتر بخواد از دووم چندان لذت نمیبرهنگو آقا، شوخیشم زشته.
ولف ۲ نیو کلاسوس رو شدیدا دوسش دارم ولی همین نسخه اترنال>>>> کل سری ولفنشتاین. دیگه کنار dark ages که اصلا شوخیشم زشته.
دووم رو با متا نباید سنجید، شرایط فرنچایزش یه چیز پیچیده ایه واقعا. هرکسی ازش یه چیزی میخواد. تعداد زیادی از نمرات ۶ و ۷ دارک ایجز کاملا مقایسه سلیقه ای بوده. به لحاط گیم دیزاین، المان شوتر و کامبت دیزاین قشنگ انقلابه، هر ۲ نسخه آخرش. دارک ایج از اترنال خیلی خیلی عظیم تره و چند ده پله جلوتره در کلیت اثرش.
بازی رو تا آخر برید حتما نظرتون متفاوت میشه، چیزایی میبینید که ۵ چپتر اولش شوخیه.
هاف لایف روزی که معرفی بشه واکنش ها و کلا اثرش در دنیای گیم واقعا دیدنیه، یک بازی رو بعد ۲۱ سال دوباره ببینی یه حس واقعا عجیبی باید داشته باشه اونم این بازی. فاصله بین نسخه ۲ و نسخه ۳ قشنگ یک نسل از انسان هارو از رده خارج کرد و خاک کردبعد دو دهه بازی ای که مدام منتظر خبرش بودم معرفی بشه، بنظرت اولین کارم اینه که بیام خبر بزنم یا بشینم دوباره تریلر رو ببینم که نکنه فیکه.
یه لیوان شربت خنک میرم میریزم بعد میام و دوباره میشینم و به تصویر مینگرم تا تایتل هاف لایف 3 رو ببینم.
_______
بعد من زحمت زیادی کشیدم و طی چندین مذاکره مستقیم و غیر مستقیم با یکی از ناظمین سرسخت و چغر و بد بدن سایت، بالاخره خاکش کردم و مجبور شد تاپیک هاف لایف 3 رو ببره بخش بازی.
دووم یه بازی سرعتیه و عموما به داستانشم چون عمدتا در قالب متن ارائه میشه، توجه نمیشه. برا همین کسی که یه شوتر آرومتر بخواد از دووم چندان لذت نمیبره
من منظورم به کسی بود که ایراد گرفتی، اون دووم جدیدو بازی نکرده و نظرشم با توجه به چیزی که میخواد منطقیه.هاف لایف روزی که معرفی بشه واکنش ها و کلا اثرش در دنیای گیم واقعا دیدنیه، یک بازی رو بعد ۲۱ سال دوباره ببینی یه حس واقعا عجیبی باید داشته باشه اونم این بازی. فاصله بین نسخه ۲ و نسخه ۳ قشنگ یک نسل از انسان هارو از رده خارج کرد و خاک کرد.
راجب دووم، حتما نسخه dark age رو بازی کنید. زمین تا آسمون دایرکشنش با اترنال و حتی ۲۰۱۶ فرق میکنه، کنترل سرعت بازی کاملا دست خودتونه و بطور کلی سرعتش از دو نسخه قبل کمتره. به حدی ماجراجویی بازی و دووم اسلیر رو اپیک و جذاب درست کردن در این نسخه که قطعا طرفدارای شوترهای داستانی هم ازش لذت میبرن . گیم دیزاین و کامبت دیزاین بازی همراه با اتفاقات داستان و اکسپلوریشن و بخش های مهیج atlan و dragon نمیزاره از پای بازی بلند بشید. من دو روز تعطیلی رو بکوب رفتم و تمومش کردم. شاهکاره و به عقیده من بهترین fps ای هست که تا حالا ساخته شده با توجه به استانداردهای این سبک و کلا بازیسازی.
پ.ن: من خبر هاف لایف ۳ رو میخوام ازت به هر حال![]()
هموهایی که در سالهای گذشته معرفی کردن ، نمایش گیم پلی و تاریخ انتشار دقیق بدند ، کافیه به نظرمView attachment 383734
گرینبرگ گفته خیلی هایپ نشید. ما پارسال ترکوندیم.
یعنی توقع پارسالو نداشته باشید

ای کاش لو نمیرفت! یه بمبیه برای خودش.به نظر یکی از نمایشهای احتمالی کنفرانس به صورت تصادفی توسط ناشر لو رفته.
ای خدا برای من بهترین خبر ممکنهبه نظر یکی از نمایشهای احتمالی کنفرانس به صورت تصادفی توسط ناشر لو رفته.
امیدوارم واقعا یه بازی در خور اسم و رسم آی پی تو کار باشه و رونمایی بشه بدون ووک و این مسائل.
ریپلای و quote هایی که توییت خورده یه سری گفتن که الان رسما با این کارت توقع رو تا حد یه نمایش mid داری پایین میاری، ولی خوشبختانه جو فعلی مثبت ـه و اکثرا همه امیدوار به نمایش فردا شب.این فاز گرینبرگ هیج وقت درک نکردم وقتی خود اسپنسر و نادلا دارن نخ میدن و میگن منتظر سوپرایز باشید این اومده مثلا دمیج کنترل کنه؟یادمه یه بار قبل شوکیس2020 بود فکر کنم میگفت منتظر فیبل نباشید که بعدش فیبل هم نمایش داشت یعنی ترول خالص این بشر.
بازی هایی که دوستدارم تو نمایش فردا باشن:
Fable. امیدوارم گیم پلی درست درمون ازش نشون بدن ببینیم با چی طرفیم حدس میزنم عنوان جاه طلبانه ای باشه پلی گراند کمال گراست و حتما سنگ تموم میزارن حدس میزنم آخر 2026 تاریخ میخوره.
Gears of war eday.امیدوارم گیمپلی مبارزات نمایش بدن و در کنار داشتن اکشن نفس گیر با آدرنالین خالص نوآوری هم داشته باشن و از لحاظ اتمسفر و ستینگ در حد و اندازه دو نسخه اول باشه تاریک و خونین.
حدسماینه نیمه اول 2026 تاریخ بخوره.
Clock work revolution. دیگه وقتش گیم پلی این بازی رو هم بصورت مفصل نمایش بدن جو و ستینگ نمایش قبلیش رو دوستداشتم وایب بایوشاک و دیسانرد میداد تیم کارکشته ای پشت بازی هست امیدوارم نتیجه کار مثل Indiana jones فوقالعاده باشه.
حدسم این برای نیمه اول 2026 تاریخ بخوره.
Double fine هم قطعا بازی جدیدش معرفی میکنه دوستدارم مثل psychonauts یه عنوان یونیک و خلاقانه باشه.
Forza horizon 6 با توجه به اینکه پلی گراند تمرکز اصلیش رو فیبل گذاشتن حدس میزنم برا 2027 منتشر بشه احتمال داره یه تیزر ازش ببینیم.
The elder of scrolls 6 شایعه هست که حضور داشته باشه و احتمالا یک تیزر از بازی ببینیم ممکن اواخر2027 عرضه بشه با توجه به اینکه از انجین creations 2 استفاده میکنن نهایتا تا اوایل 2028 باید کار جمع کنن.
نسخه جدیدی از بازی Halo رو هم به احتمال قوی میبینیم و میتونه یکی از سوپرایزها مراسم باشه.
نمایش the outer world 2 هم میتونه نمایش باشکوهی باشه با توجه به اینکه تیم اصلی و کارکشته obsidian روش کار میکنه و گیم پلی مفصل براش در نظر گرفتن در حدی میتونه باشه Avowed در کنارش یک عنوان AA به نظر برسه.
انتظارم بالاست همین بازی ها بالا میترکونن مراسم بقیه بازی هم میتونن چاشنی کار باشن.