نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Xbox Games Showcase 2025 | June 08

برای نمایش پیش رو بیشتر از همه منتظر نمایش کدام یک از عناوین زیر هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    168
  • نظرسنجی بسته شده است .
پیشبینی شما ؟
شخصا دوست دارم امثال بانجو اینا زنده بشن...هر چند محبوب ولی مخاطب های فعلی برای سورپرایز آخر شاید اینو نپذیرن
ولی Hexen و Quake شانسشون بیشتره... یا حتی killer instinct جدید

البته می تونه بازی حتی مولتی پلتفرم باشه... الان کادوکاوا گفته رسما رو 21 پروژه دارن...و با توجه به ماهیت فرام که همزمان رو پنج شش تا پروژه کار می کنه...و اینا Aquire استدیو سازنده تنچو رو هم خریدن که ناشرش فرام بوده...بعید نیست یک بازی قدیمی از فرام باشه... یا حتی اسکوئر یا کپکام یک بازی قدیمیشون رو اینجا معرفی کنند(سابقه داشته مایکی تو e3 ها، مراسم رو با تردپارتی ها ببنده:دی)

من حقیقتا دوست دارم گیم پلی Fable رو ببینم تا هرچه بهتر بهش نفرت پراکنی کنم. اصلا هم کاری با شخصیت اصلی ندارم.

۵ سال معرفی شده، یه چیز Mid باشه یا از اینجا بن میشم یا تمام اکانت های مربوط به اکس باکس تو توییتر من رو بلاک می‌کنند.

• Like
Reactions: prop and RAFA_1992
star craft 3 , hexen , wolfenstein 3 , quake یا شایدم لرد گیبن از نسخه سوم رونمایی می فرمایند 8->
فیبل لو رفته بود، اگه مسخره بازی در نیاورده باشه جز، 2 عنوان اول که قطعا نظرش نیست سومی هم فکر نکنم برو رو 4 و 5.
تنها اون دو تا میتونن یه همچین چیزی باشن.

چیزی که خود اسپنسر گفته یک سورپرایز خیلی خوب دارن و مدت هاست همه یک جورایی منتظرن من شخصا فکر کنم half- life 3 باشه . از اونجایی که رابطه والو با ماکرو خیلی خوبه بعید نیست اون سورپرایز هالف لایف ۳ باشه. چون واقعا مثل بمب میترکونه

سورپرایزی که فکرشو نمیکنیم چیه فقط HL3 هست‌.
ولی HL3 خیلی بزرگه، یه چیزی در حد GTA 😁 من فکر نمیکنم خبری ازش اینجا باشه.
احتمالا ریمیک هیلو داشته باشیم.
اسپلینتر سل ریمیک هم احتمالا اینجا معرفی میشه.

ولی عجیبه هیچ خبری از بلک اپس ۷ نیست، کلا کامیونیتی کاد هم سوییچ کرده رو مدرن ۴ 😁 معمولا از الان تیزرها میومد تا همه اماده شن برای ایونت کاد نکست ولی خبری نیست.

به جز استودیوهای مایکرو، من سورپرایز میخوام در حد exp33، بهترین نمایش شوکیس بود. اصلا باورنکردنی بود همه چیش. یه پروژه خلاقانه از یه استودیو گمنام و مستقل‌.
شوکیس پارسال مایکرو پرفکت بود، من بعید میدونم دیگه تکرار شدنی باشه.

HL3 که سورپرایز نیست، بمب اتم هست 😅 یه درصد قرار بود نمایش بدن قطعا کلی هایپ می‌کردن قبلش و همه رو مجبور می‌کردن که کنفرانس رو نگاه کنن. احتمالا دنباله یه بازی قدیمی باشه، حالا کدوم بازی ایده‌ای ندارم :دی

نادلا ریتوییت کرده با اون ایموجی، احتمالا استودیو/ناشر خریدن باز. 😅:p
ناشر اگه عمومی باشه که باید همون زمان خرید اعلام بشه... مگر استدیو که خصوصی هست... کاش بانجی رو بیاد بخره ببره:دی

ناشر اگه عمومی باشه که باید همون زمان خرید اعلام بشه... مگر استدیو که خصوصی هست... کاش بانجی رو بیاد بخره ببره:دی
بانجی ارزونی خودتون .... :D
تری ارک و اینفینیتی وارد و مشین گیمز و ایدسافتور داریم باقلوا:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or