آخرین ویرایش:
قرار شده نیم ساعت اختصاصی از ساخت کاراکتر فیبل برات نمایش بزارن اول تا مشکل گرفتگی گلبت رفع بشهلیست بچه ها رو که میخونم خدا سر شاهده گلبم الان گرفته
امیدوارم یه نمایش خفن و توپ رو ببینیم.
دستشون که پره و قطعا نمایش خوبی میشه.
فورزا همیشه تو یه بازه 2-3 ساله عرضه داشته و همین الانم 3.5 سال از نسخه قبلی گذشته و تو بهترین حالت نسل بعد 2027 میاد و 6 سال برا یه ریسینگ خیلی زیاده.من حدس میزنم Forza Horizon نگه میدارن با لانچ نسل بعد
احتمالا Gears هم با نسل بعد لانچ میشه و میان نسلی خواهد بود
واسه معرفی call of duty به نظرم زوده چون پاییز منتشر میشه و احتمالا اواخر تابستون معرفی میشه
حدس میزنم مایکروسافت هم بره سراغ یه ریسینگ کارتینگ ولی بعید میدونم توی این شوکیس معرفی بشه
با توجه به اینکه بازی های xbox روی ps عالی میفروشه احتمالا تریلر اونهارو توی summer game fest نمایش بده مثل استارفیلد و توی شوکیس خودش روی مولتی پلتفرم ها متمرکز بشه
من حدس میزنم تو این مراسم حداقل یکی از استدیو های زیر مجموعه بتسدا معرفی جدید خواهد داشت
اکتی ویژن که نه ولی ممکنه بلیزارد هم در حد تریلر cg یه چیزی معرفی بکنه
واقعا اینقدر استدیو داره نمیشه حدس زد کدوم بهش نوبت میرسه![]()

3 تا انتخاب داریدتو نظرسنجی چرا میشه همه گزینه ها رو انتخاب کرد؟
نمیشه که برای همه اینها و عناوین دیگر بیشتر منتظر بود![]()
آها دیدم همه رو میشه تیک زد گفتم چرا اینطوریه؟3 تا انتخاب دارید
بازی هم تو لیست نبود تو پست در موردش بگید
star craft 3 , hexen , wolfenstein 3 , quake یا شایدم لرد گیبن از نسخه سوم رونمایی می فرمایندView attachment 383463
شایعه: سورپرایز ویژه Xbox در شوکیس 2025جز کوردن، سردبیر Windows Central، در اپیزود اخیر پادکست Xbox Two فاش کرد که مایکروسافت در Xbox Games Showcase 2025، که 18 خرداد 1404 برگزار میشود، از یک سورپرایز ویژه در پایان مراسم رونمایی خواهد کرد. به گفته کوردن:
«چیزی که دارن پنهان نگه میدارن تا در آخر نشونش بدن، از اون نوع چیزهاست که مردم میگن: وای، اصلاً فکر نمیکردم اینو داشته باشن.»
جزئیات این سورپرایز هنوز مشخص نیست، اما انتظار میرود غافلگیری بزرگی برای طرفداران باشد.

ماشین گیمز یه پروژه کنسلی داشته احتمالا همین بودهولفنشتاین ۳ احتمالش خیلی بالاست

امیدوارممن به دلم اومده هم FH6 و هم ولف ۳ رو معرفی میکنن ...![]()
پیشبینی شما ؟بنظرم وقتی گفته یک سورپرایز ویژه... حتما باید یک بازی باشه...که شاید بیش از یک دهه نسخه جدیدی ازش نداشتیم...و غیر قابل تصور هم باید باشه...
FH6 و ولف 3 اینا روی کاغذ اصلا دور از انتظار نیستن...باید رو چیزای دیگه فکر کرد
2018 با سایبرپانک تموم کردنشخصا دوست دارم امثال بانجو اینا زنده بشن...هر چند محبوب ولی مخاطب های فعلی برای سورپرایز آخر شاید اینو نپذیرن
ولی Hexen و Quake شانسشون بیشتره... یا حتی killer instinct جدید
البته می تونه بازی حتی مولتی پلتفرم باشه... الان کادوکاوا گفته رسما رو 21 پروژه دارن...و با توجه به ماهیت فرام که همزمان رو پنج شش تا پروژه کار می کنه...و اینا Aquire استدیو سازنده تنچو رو هم خریدن که ناشرش فرام بوده...بعید نیست یک بازی قدیمی از فرام باشه... یا حتی اسکوئر یا کپکام یک بازی قدیمیشون رو اینجا معرفی کنند(سابقه داشته مایکی تو e3 ها، مراسم رو با تردپارتی ها ببنده)
ولفنشتاین ۳ احتمالش خیلی بالاستstar craft 3 , hexen , wolfenstein 3 , quake یا شایدم لرد گیبن از نسخه سوم رونمایی می فرمایند![]()
زبونت رو گاز بگیر ....ماشین گیمز یه پروژه کنسلی داشته احتمالا همین بوده![]()