نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Xbox Games Showcase 2025 | June 08

برای نمایش پیش رو بیشتر از همه منتظر نمایش کدام یک از عناوین زیر هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    168
  • نظرسنجی بسته شده است .
لیست بچه ها رو که میخونم خدا سر شاهده گلبم الان گرفته 😁
امیدوارم یه نمایش خفن و توپ رو ببینیم.

دستشون که پره و قطعا نمایش خوبی میشه.
قرار شده نیم ساعت اختصاصی از ساخت کاراکتر فیبل برات نمایش بزارن اول تا مشکل گرفتگی گلبت رفع بشه :D
________
هیلو میگگن رفته برا اکتبر و ممکنه اینجا نباشه.

من حدس میزنم Forza Horizon نگه میدارن با لانچ نسل بعد

احتمالا Gears هم با نسل بعد لانچ میشه و میان نسلی خواهد بود

واسه معرفی call of duty به نظرم زوده چون پاییز منتشر میشه و احتمالا اواخر تابستون معرفی میشه

حدس میزنم مایکروسافت هم بره سراغ یه ریسینگ کارتینگ ولی بعید میدونم توی این شوکیس معرفی بشه

با توجه به اینکه بازی های xbox روی ps عالی میفروشه احتمالا تریلر اونهارو توی summer game fest نمایش بده مثل استارفیلد و توی شوکیس خودش روی مولتی پلتفرم ها متمرکز بشه

من حدس میزنم تو این مراسم حداقل یکی از استدیو های زیر مجموعه بتسدا معرفی جدید خواهد داشت

اکتی ویژن که نه ولی ممکنه بلیزارد هم در حد تریلر cg یه چیزی معرفی بکنه

واقعا اینقدر استدیو داره نمیشه حدس زد کدوم بهش نوبت میرسه :D

من حدس میزنم Forza Horizon نگه میدارن با لانچ نسل بعد

احتمالا Gears هم با نسل بعد لانچ میشه و میان نسلی خواهد بود

واسه معرفی call of duty به نظرم زوده چون پاییز منتشر میشه و احتمالا اواخر تابستون معرفی میشه

حدس میزنم مایکروسافت هم بره سراغ یه ریسینگ کارتینگ ولی بعید میدونم توی این شوکیس معرفی بشه

با توجه به اینکه بازی های xbox روی ps عالی میفروشه احتمالا تریلر اونهارو توی summer game fest نمایش بده مثل استارفیلد و توی شوکیس خودش روی مولتی پلتفرم ها متمرکز بشه

من حدس میزنم تو این مراسم حداقل یکی از استدیو های زیر مجموعه بتسدا معرفی جدید خواهد داشت

اکتی ویژن که نه ولی ممکنه بلیزارد هم در حد تریلر cg یه چیزی معرفی بکنه

واقعا اینقدر استدیو داره نمیشه حدس زد کدوم بهش نوبت میرسه :D
فورزا همیشه تو یه بازه 2-3 ساله عرضه داشته و همین الانم 3.5 سال از نسخه قبلی گذشته و تو بهترین حالت نسل بعد 2027 میاد و 6 سال برا یه ریسینگ خیلی زیاده.
بلیزاردچند تا dlc برای wow داره و یه دونه هم برایی دیابلو. برا نمایش داره
________
یه نکته در مورد اکتی و elsewhere که الان فقط تو لینکدین 94 نفر هستند
Senior Gameplay Engineer (Multiplayer) in Warsaw, Poland | Programming/Software Engineering at Activision
بازیشون مولتی هم داره و همین چند روز پیش تو یه کنفرانس بودند ولی صرفا پرسش و پاسخ.
شانسش کمه ولی ممکنه مثل سایر بازیهای ماکرو که دو سه سال قبل ریلیز با یه cg و اینا معرفی میشن، اینم بشه چون تو توسعه قرار داده

تو نظرسنجی چرا میشه همه گزینه ها رو انتخاب کرد؟ :D
نمیشه که برای همه اینها و عناوین دیگر بیشتر منتظر بود:))
3 تا انتخاب دارید :D
بازی هم تو لیست نبود تو پست در موردش بگید

View attachment 383463

شایعه: سورپرایز ویژه Xbox در شوکیس 2025
جز کوردن، سردبیر Windows Central، در اپیزود اخیر پادکست Xbox Two فاش کرد که مایکروسافت در Xbox Games Showcase 2025، که 18 خرداد 1404 برگزار می‌شود، از یک سورپرایز ویژه در پایان مراسم رونمایی خواهد کرد. به گفته کوردن:
«چیزی که دارن پنهان نگه می‌دارن تا در آخر نشونش بدن، از اون نوع چیزهاست که مردم می‌گن: وای، اصلاً فکر نمی‌کردم اینو داشته باشن.»
جزئیات این سورپرایز هنوز مشخص نیست، اما انتظار می‌رود غافلگیری بزرگی برای طرفداران باشد.
star craft 3 , hexen , wolfenstein 3 , quake یا شایدم لرد گیبن از نسخه سوم رونمایی می فرمایند 8->

ولفنشتاین ۳ احتمالش خیلی بالاست
ماشین گیمز یه پروژه کنسلی داشته احتمالا همین بوده ~X(

من به دلم اومده هم FH6 و هم ولف ۳ رو معرفی میکنن ...[-o<
امیدوارم
بنظرم وقتی گفته یک سورپرایز ویژه... حتما باید یک بازی باشه...که شاید بیش از یک دهه نسخه جدیدی ازش نداشتیم...و غیر قابل تصور هم باید باشه...
FH6 و ولف 3 اینا روی کاغذ اصلا دور از انتظار نیستن...باید رو چیزای دیگه فکر کرد
پیشبینی شما ؟
شخصا دوست دارم امثال بانجو اینا زنده بشن...هر چند محبوب ولی مخاطب های فعلی برای سورپرایز آخر شاید اینو نپذیرن
ولی Hexen و Quake شانسشون بیشتره... یا حتی killer instinct جدید

البته می تونه بازی حتی مولتی پلتفرم باشه... الان کادوکاوا گفته رسما رو 21 پروژه دارن...و با توجه به ماهیت فرام که همزمان رو پنج شش تا پروژه کار می کنه...و اینا Aquire استدیو سازنده تنچو رو هم خریدن که ناشرش فرام بوده...بعید نیست یک بازی قدیمی از فرام باشه... یا حتی اسکوئر یا کپکام یک بازی قدیمیشون رو اینجا معرفی کنند(سابقه داشته مایکی تو e3 ها، مراسم رو با تردپارتی ها ببنده:دی)
2018 با سایبرپانک تموم کردن

آخرین ویرایش:
ماشین گیمز یه پروژه کنسلی داشته احتمالا همین بوده ~X(
زبونت رو گاز بگیر .... :D
بعید میدونم غیر از خوده مشین گیمز استودیویی بتونه FPS بهتر از ولف ۲ بسازه ....مرحله دادگاه خدا بود لاکردار ...:D
من به دلم اومده هم FH6 و هم ولف ۳ رو معرفی میکنن ...[-o<

بنظرم وقتی گفته یک سورپرایز ویژه... حتما باید یک بازی باشه...که شاید بیش از یک دهه نسخه جدیدی ازش نداشتیم...و غیر قابل تصور هم باید باشه...
FH6 و ولف 3 اینا روی کاغذ اصلا دور از انتظار نیستن...باید رو چیزای دیگه فکر کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or