نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Developer Direct 2025 | January 23

این دو نفر که میان اینجا مزه میپرونن رو جزو دوستان سونی فن قرار ندید
اینا رو هیچکس گردن نمیگیره...اونور هم دیدم اینا با همه درگیرن و هر چی باشن گیمر نیستن

اینجور پست ها رو ایگنور کنید خودشون خسته میشن میرن

آخرین ویرایش:
دوستان از کجا میشه بدون شیلتر و با کیفیت قابل قبول زنده تماشا کرد؟ استیم پخش میکنه؟
زومجی از ساعت 8 (نیم ساعت قبل از خود شو کیس) شروع میکنه به استریم زنده و تحلیل همزمان در داخل آپارات.شوکیس سونی رو هم من از همونجا دیدم
گیمفا هم برای سونی توی آپارات لایو داشت.این دفعه رو نمیدونم.لازم نیست برید استیم و توییچ.راحت با کیفیت بالا تو آپارات میذارن
البته دفعه قبل گیمفا وسطش خراب شد و سریع رفتم زومجی. امشب مستقیم از همون اولش میرم زومجی.حتی کیفیت 1080 رو هم داشت (بالاتر رو یادم نیست)

دوستان میشه لپ تاپ رو به تلویزیون وصل کرد که هم تلویزیون مراسم رو پخش کنه هم من به کارام برسم؟

معمولا لپتاپ ها خروجی hdmi دارن و راحت میتونی وصل کنی

ولی اگه وایرلس بخوای وصل کنی نیاز به دانگل داری

اگه تلویزیون نسبتا جدید باشه میتونی راحت تصویر گوشی موبایل به صورت وایرلس بندازی روی تلویزیون

دوستان میشه لپ تاپ رو به تلویزیون وصل کرد که هم تلویزیون مراسم رو پخش کنه هم من به کارام برسم؟
آره میشه. اگر لپ تاپش پورت hdmi داره اونو به تلوزیون یا مانیتور بزن. بعد ویندوزت رو دو دکستاپه کن (فقط ویندوز 10 و 11 میشن). یکی دسکتاپت رو بزار روی تلوزیون و یوتیوبی چیزی باز کن. یک دسکتاپ هم کارای خودت.

زومجی از ساعت 8 (نیم ساعت قبل از خود شو کیس) شروع میکنه به استریم زنده و تحلیل همزمان در داخل آپارات.شوکیس سونی رو هم من از همونجا دیدم
گیمفا هم برای سونی توی آپارات لایو داشت.این دفعه رو نمیدونم.لازم نیست برید استیم و توییچ.راحت با کیفیت بالا تو آپارات میذارن
البته دفعه قبل گیمفا وسطش خراب شد و سریع رفتم زومجی. امشب مستقیم از همون اولش میرم زومجی.حتی کیفیت 1080 رو هم داشت (بالاتر رو یادم نیست)
من بمیرم از اپارات استفاده نمیکنم
بازدید از این پلتفرم از نظر من مشروعیت بخشیدن به سانسور هست

من بمیرم از اپارات استفاده نمیکنم
بازدید از این پلتفرم از نظر من مشروعیت بخشیدن به سانسور هست
متوجه هستم دوست عزیز
دیدم خیلی‌ها دنبال توئیچ و استفاده از فیلترشکن هستند یا میخوان با مصرف نت بیشتر و کیفیت پایین‌تر برن از استیم ببینند، گفتم تو آپارات هم هست وگرنه خودم بجز یکی دوتا برنامه(زومجی و ویجیاتو) تقریبا هیچ استفاده‌ای از این پلتفرم ندارم.قطعا اگه نت آزاد بود مستقیم از یوتوب تماشا میکردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or