زومجی از ساعت 8 (نیم ساعت قبل از خود شو کیس) شروع میکنه به استریم زنده و تحلیل همزمان در داخل آپارات.شوکیس سونی رو هم من از همونجا دیدمدوستان از کجا میشه بدون شیلتر و با کیفیت قابل قبول زنده تماشا کرد؟ استیم پخش میکنه؟
مولایی
دوستان میشه لپ تاپ رو به تلویزیون وصل کرد که هم تلویزیون مراسم رو پخش کنه هم من به کارام برسم؟
آره میشه. اگر لپ تاپش پورت hdmi داره اونو به تلوزیون یا مانیتور بزن. بعد ویندوزت رو دو دکستاپه کن (فقط ویندوز 10 و 11 میشن). یکی دسکتاپت رو بزار روی تلوزیون و یوتیوبی چیزی باز کن. یک دسکتاپ هم کارای خودت.دوستان میشه لپ تاپ رو به تلویزیون وصل کرد که هم تلویزیون مراسم رو پخش کنه هم من به کارام برسم؟
Summer Spotlight 2023دوستان از کجا میشه بدون شیلتر و با کیفیت قابل قبول زنده تماشا کرد؟ استیم پخش میکنه؟
من بمیرم از اپارات استفاده نمیکنمزومجی از ساعت 8 (نیم ساعت قبل از خود شو کیس) شروع میکنه به استریم زنده و تحلیل همزمان در داخل آپارات.شوکیس سونی رو هم من از همونجا دیدم
گیمفا هم برای سونی توی آپارات لایو داشت.این دفعه رو نمیدونم.لازم نیست برید استیم و توییچ.راحت با کیفیت بالا تو آپارات میذارن
البته دفعه قبل گیمفا وسطش خراب شد و سریع رفتم زومجی. امشب مستقیم از همون اولش میرم زومجی.حتی کیفیت 1080 رو هم داشت (بالاتر رو یادم نیست)
متوجه هستم دوست عزیزمن بمیرم از اپارات استفاده نمیکنم
بازدید از این پلتفرم از نظر من مشروعیت بخشیدن به سانسور هست
با توجه به عدم حضورش تو مراسم روزای قبل تقریبا قطعی بود.حضور Cyberpunk 2077 Phantom Liberty هم لیک شد
شوکیس نیست ، بهشتهحضور Cyberpunk 2077 Phantom Liberty هم لیک شد
من فکر میکنم طبق معمول میریزن دور و از نو یک ورژن جدید پایه ریزی میکنن.خبری از DLC داستانی برای infinite نیست؟ جمع کردن کلیف هنگر پایانیش رفته برای Halo بعدی؟