بنظرم امشب برای ماکرو میتونه سکوی پرتابی باشه تا فاصله خودشو با رقبا کمتر کنه . من که به نمایش امشب کاملا امیدوارمو فکر میکنم بعد از مدتها میتونن کارو دربیارن سری gears جزو top5 عناوینی بوده که تا حالا تجربه کردم و بیصبرانه منتظرم پرقدرت و البته با چاشنی ترس و دارک شماره اول امشب ظاهر بشه . اگه یه شماره فرعی از عشقم Clayton Carmine بدن که دیگه محشر میشه
ولی خب بعدش اخباری اومد که بخاطر توسعه گیرز بعدی اون پروژه کنسل شدهNext ip coalition: یکی از مهیج ترین بخش های نمایش برای من رونمایی از آی پی جدید کوالیشن هست که تو لیکا بود بازی نسبتا کوچکی هست و قبل گیرز بعدی عرضه میشه .
داداش هرچند که سوالم آف تاپیک هستش ولی میتونی بگی جریانش چیه؟ منظورم قطع رابطه هستش. 2 شماره اول رو با هزینه مایکرو ساخته بود؟ مرسیاستودیو در حال ساخت یک بازی دیگست ،از اون طرف هم مایکروسافت روابطش رو باهاش سر حواشی که ایجاد کرد، قطع کرد
ولی مثل این که شایعاتی بود توسط یک استودیو دیگه اوری 3 در حال ساخت هست
Moon Studios یک گزارشی ازش اومد که کلا محیطش زبالست و کرانچ توی استادیو هست و بنیان گزار هاش نژاد پرستن و توهین می کنن و جوک +18 می گن و ...داداش هرچند که سوالم آف تاپیک هستش ولی میتونی بگی جریانش چیه؟ منظورم قطع رابطه هستش. 2 شماره اول رو با هزینه مایکرو ساخته بود؟ مرسی
ایشونم بیارن گیم پس، بزنیم بر بدن
سونی رو که خودش سر شوکس قبلی ترول کرد رفت.منظورم این بود تو یه تعداد از این غیر قابل بازیافتی ها همدردیم