نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Developer Direct 2025 | January 23

همین که 60 نفر از الان تو تاپیک هستند یعنی Hype is Real.

عناوینی که تا الان تایید شدن تقریبا شوکیس را سطحش را بردن بالا، فقط مونده کیفیت نمایش ها که اگه خوب باشه میشه که یک شوکیس خیلی خوب از آب در میاد.

بوی جوی مولیان آید همی

کمتر از 30 ساعت دیگر شوکیس را خواهیم دید و چه خوب باشد چه بد باشد درد و لذت برای چند ساعت خواهد بود
پس از این 30 ساعت نهایت لذت و کیف را باید برد
نگران ترول هم نباشید مکزیکی تا حالا چند گیگ اسکرین شات ارشیو کرده مطمئن باشید همه را باید بریزد سطل اشغال

ما هایپ را بالا نگه میداریم نه برای خودمان برای صنعت گیم این اخرین سنگر شوکیس هاست با تانک و هلیکوپتر ازش حفاظت میکنیم
اگر تردید بریزد بیرون
میدان نبرد جای برای مرددین نیست

خارج از بحث احساسیا گر منطقی هم بخواهیم نگاه کنیم
اینا تایید شده همینا نمایش خوب داشته باشه تمامه دو تا سوپرایرز هم کنارش که طبیعی هم هست چیز خاصی نمیخواهم
Starfield
Forza
Fable
Avowed
Hellblade II
Cyberpunk 2077 Phantom Liberty
Hi-Fi Rush DLC
Persona 3R
دوست عزیزمان لیست کردند که چه line up روی کاغذ وجود دارد انچه توی شوکیس نشان داده خواهد شد انتخاب m از n خواهد بود
مشکل از سطح اوکی بودنه، حتما فردا اگه اکتی هم خرید، اون 23 تا دو نشون بدن با یه کالاف اوکیه.
من دیدم ولی اونموقع 23 تا نبوده، ماکرو تا 2018، من گفتم 8 تا ولی 6 تا بود با 2 تا کمکی
یه 343 ، کوالیشن، ترن 10،موجانگ و ریر و ایکس باکس پابلیشر داشت و یه پلی گراند که صاحبش نبود ولی براش میساخت و یه کمکی طور مون استویو، کلا 6 تا داشت با 2 تا کمکی که انحصاری مساختن براش که یکیش پابلیشر بود و یکیش ماینکرفت میزد.
الان شده 23 تا.
_________
اول استودیوهای ایکس باکس که احتمال معرفی دارن
کوالیشن از 2019 با گیرز 5 و 2020 با تاکتیکس بازی نداده
world edge تو 2023 پورت کنسولی نسخه چهار داره و هست حتما، age of mythology هم احتمالا برا pc هست
کامپلیشن از 2018 بازی نداشته
اینگزایل از 2020
نینجا از 2018 با هلبلید بجز یه تیم کوچیک 2020 با bleeding edge
آبسیدین احتمال حضور داره با avowed چون چند تیمن.
آندد لبز شانسش کمه، چون توسعه داشتن ولی از 2018 بازی نداشتن
پلی گراند و فیبل، شانس داره
دابل فاین 2021 سایکونات داده ولی شایعات پشتشه
اینیشیتیو چون با کریستاله، شانسش کمه
تو همینا 2-3 تا استودیو، شانس بسیار بالا دارن
راند هاوس از 2019 و rune2 فقط با ارکین تو ساخت ردفال کار کرده
ماشین از 2019 و ولف بازی نداشته
من 23 تا رو لیست نکردم، از id و اینا گذاشتم که تیمای بزرگین.
پابلیشر ایکس باکسو کلا حساب نکردم و .... ( که ara و کنترابند رو حداقل میدونیم)
انتظار باید با 23 استودیو آپدیت بشه.
پس صرف 3-4 عنوان که دوتاشون مشخصه، کافی نیست.
راند هاوسم اصلا ولش، زنیمکس آنلاین چی، بعد 5 سال
کوالیشن بعد 4 سال، اصلا پرفکتو و فیبل و sod3 هم بیخیال. اینگزایلم هیچی

راستش ما این قدر کم از این بازی ها دیدیم که اصن برام مهم نیست کدومشون تو مراسم هست یا نه
فقط میخوام ببینم چی هستن :D
یه جورایی دونستن این که محتوای مراسم چیه خیلی به هیجان مراسم اضافه یا کم نمی کنه :دی مگه آیپی جدید باشه

واقعا ۲۰۲۳ تا اینجا ترکونده. از اول سال تا الان تو سبک های مختلف بازی های خیلی خوب و عالی داشتیم. اگه شوکیس مایکروسافت چندتا بازی خوب دیگه برای امسال معرفی کنه یه سال فوق العاده ای برای گیمینگ هست‌.
امشب فینال چمپیونز لیگ، فردا هم شوکیس
سوار شید که کربلایی روسلینی هم داره میاد .
vidma_recorder_10062023_202411.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or