GTA VIهرچی میدن یه بازی با گرافیک پشم ریزون بدن آدم بفهمه نسل 9 در چه سطحه
هلبلید شاید ولی فیبل به نظم حالت انیمیشنی باشهGTA VI
رفیق خارج از شوخی قاعدتاً گرافیک Hellblade II و Fable باید فوق العاده باشد.
اتفاقن خیلی خلاقانه بود کامنتشکار به جایی رسیده که توی تاپیک فیلم و سریال دارن درباره شوکیس مایکرو حرف میزنن
View attachment 296463
رفقا تا الان راه رو کاملا درست رفتیم دیگه ببین فردا قراره چی به سر این جماعت بیاد
رفیق فکر کنم رسماً اعلام کردند گرافیک Fable ریلستیک هست.البته باید تا نمایش بازی صبر کرد ولی قاعدتاً انجین Forza Tech بیشتر به درد همین گرافیک ریلستیک می خورد.هلبلید شاید ولی فیبل به نظم حالت انیمیشنی باشه
یه چیزی ریلستیک طور مد نظرمه
رحیم، از اینسایدرای معروف
رفیق شاید باور نکنی ولی همین چند روز پیش یکی از دوستان از این دانگل ها که می زنی به HDMI و بازی های کنسول های قدیمی رو اجرا می کند برای پسرش خریده بوده،بنده هم از فرصت استفاده کردم و یک تجدید خاطره ای کردم!اولین بازی که زدم هم از پلی ۱ و Pepsiman بود.فقط حیف که ۱۰ فریم اجرا می شد!
ریمستر نشد مگه تو کالکشن؟ دو سال پیش تمومش کردم گرافیک خیلی خوبی داشت.حالا که اوضاع از کنترل خارج شده
چقدر دوست دارم ریمیک reach معرفی بشه
خیلی آرزوی دوست داشتنیه ولی تو بلیزارد هیچ کس نمونده که بخواد RTS بسازه.
همونی هست که تو tga نمایش داشت ؟ شباهتهایی هم با استارکرفت داشت شخصیتهاش.خیلی آرزوی دوست داشتنیه ولی تو بلیزارد هیچ کس نمونده که بخواد RTS بسازه.
هرچی استعداد واعضای کلیدی بود همرو فراری داد و ریخت دور.
خوبیش اینه که اینها خودشون 3-2 تا استودیوی گنده شدن و همشون دارن روی سبک RTS کار میکنن.
اولیش هم که Stormgate تایید شده و تریلر داده.