نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Developer Direct 2025 | January 23

فکر کن من که فن اعظم نینجا گایدن هستم، حتی یه ذره هم از تریلر خوشم نیومد.

این مرض مدرنیزه کردن یه نینجا رو من نمی فهمم چیه. محیط ها افتضاح کامل بود. یاد سایبرپانک و بازی هایی افتادم که داستانشون در آینده ست.

در کل خیلی بد بود.

• Like
Reactions: ashe
خیلی خوب بود

Ninja Gaiden 4 خوب بود. منتها این کلا بازی ایه که کیفیتش موقع بازی کردن معلوم میشه و تریلرها ممکنه Oversell یا Undersell اش کنند.

South of Midnight به شدت برای من وایب PoP های سه بعدی میداد از حیث گیم پلی و کانسپت و این چیزا. طبیعتا اتمسفر بازی متمرکز روی فولکلور جنوب آمریکاست ولی خب از همون نظر هم به شدت بازی جالبیه. کلا هم آرت استایل خفنی داره. فقط حس می کنم مشابه PoP های سه بعدی، حسابی بازی تو کامبت بلنگه و ضعیف ترین بخش نمایش اش بود

Expedition 33 راستش این تیکه رو من داشتم شام میخوردم درست ندیدم :دی ولی خب بازی رو قبلا معرفی کردن. قشنگه... :دی هنوزم فکر می کنم اسم بازی خیلی مزخرفه :دی اصلا اسم Expedition 33 چیزی نیست که قابلیت برند شدن داشته باشه و به یاد آدم بمونه یا حس خاصی رو منتقل کنه

Doom Dark Ages هم نمیدونم اصن چرا بود تو این دایرکت... ما با همون تریلر اول قبول کردیم بازی شاهکاره. نمیخواست دوباره یادآوری کنن :D

ریمیک/ریمستر نینجا گایدن 2 و شدودراپش هم سورپرایز خوبی بود ولی

NG کلا خودش آنپاپولار هستش چه جوری روش نظر آنپاپولار میدین:D
حقیقتش این بازی زیاد بین گیمرها طرفدار نداره ولی اندک طرفدارهاش بسیار پروپاقرص هستن:D و این بازی بیشتر به خاطر گیم پلی و کمبو ها و درجه سختی بالاش بازی میکنن و گرافیک و محیط تو اولویت ۲۷۰ به بعد هستش
در کل من دو سه بار تریلر دیدم به عنوان یک H&S واقعا فوقالعاده بود و پیشرفت گیم پلی به وضوح میشد دید

تریلر نینجا گایدن 4 بنظرم میتونست بهتر باشه! احساس میکنم بد ارایه شد وگرنه محصول نهایی بعیده به بدی نسخه سوم باشه! لااقل برا من. همین که بعد سالها قامت هایابوسارو دیدم جذاب و کافی بود و دم مایکروسافت گرم که آورد نشونش داد.
Expedition 33 هم همچنان وایب خوبی میده و امیدوارم محصول نهایی جذاب باشه. بشدت هایپ گیم پلیشم که خودم تجربش کنم.
South of Midnight چقدر بازیگرش/صداپیشش زیبا بود! شوکه شدم دیدمش با توجه به شخصیتی که ازش پیاده کردن داخل بازی ۱۸۰ درجه فرق داشت! خود بازیم حسی ندارم فقط بیاد که رو گیم پس ببینم چیه. امیدوارم مثل بازیای قبلی سازندش بتونه سورپرایز کنه.
Doom Dark Ages با اینکه فن این سری نیستم مخصوصا ۲ نسخه اخیر که رسما مغزم تیر میکشید بخاطر سرعتی بودن زیادش اما عجب تریلر دیوانه کننده ای داشت! خار مادر شوتره دیگه :D
این وسط ای کاش یه لطفی میکردن و هورایزن ۶ مارم نشون میدادن! دیگه وقتشه انصافا نمیدونم چه خبره بخاطر فیبله یا تو شوکیس میخوان چیزی رو کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or