نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Developer Direct 2025 | January 23

این نمایش دارک ایج یکی از قشنگ ترین نمایش هایی بود که کلا تو عمرم دیدم. با این مکانیکای جدیدش قشنگ گاد او وار اول شخص شده دیگه آدم دست و دلش نمیره نسخه قبلیو بازی کنه:D
یکی از نکات خوب بازی این بود که گفتن دیگه با Codex داستان رو نمیگیم و داستان رو با کاتسین میگیم. داستان از نقاط ضعف عمده نسخه قبلی بود.
عجب گرافیک خفنی هم داشت.

منم با زاویه دوربینش حال میکنم اصلا بنظرم بهترینه تو هک اند اسلش. مشکلش این بود دوربینش باگ داشت یهو میرفت تو دیوار چیزی نمیدیدی یا زاویه اش عوض میشد بعد تو این بازی میلی ثانیه ها مهم بودن مخصوصا تو درجات سختی بالا میرفت رو اعصاب. البته من سیگما ۲ رو بازی نکردم نمیدونم مشکل دوربین رو حل کرده بودن اونجا یا نه.
سیگما 2 بزرگترین مشکلش نبود خشونت بود. اینجا جبران کرده.

• Like
Reactions: dark souls
این Expedition 33 گوتی متریال میزنه.
واقعا شاهکار میزنه باشه.

هر چى اين خوبه اون يكى south of نميدونم چى به نظرم مالى نيست و مديكوريتى ازش ميباره :D
و به شدت هم بازى اداييه!
از شخصيت اصلى بگير تا سبك هنرى و گرافيكى و حتى داستانش.

واسه من نينجا گايدن و دووم كارو در آوردن.
دو تا نينجا گايدن به ليست بازياى امسالم اضافه شد :D
اميدوارم ولورين هم ٢٠٢٥ بياد تا امسال خين و خين ريزى داشته باشيم كلا :D
اميد به كالكشن يونان gow هم دارم.
عجب ساليه <:-P

این south of midnight بین دو نمایش غول یکم مهجور موند! :D متاسفانه میتونست نمایش بهتری هم داشته باشه ولی من خیلی خوشم اومد. از اون بازیهایی هم هست که بنظرم ساندتراکش رو دانلود کنم همیشه تو ماشین گوش بدم :D ارت دیزاین بازی خیلی خلاقانه میزنه و دنیای فانتزی جالبی داره. بازی ای که بنظرم اگه طبق چیزی که نشون میدن موفق بشه استودیو کامپالشن گیم رو چند پله ارتقا میده و نشون میده چه استعداد نابی بودن اینها

نیمه اول سالو با گیم پس بستن فقط مارس خالی موند.
نیمه دومم تو ژوئن مشخص میشه لیست کامل.
دووم واقعا قشنگه.
south of midnight هم واقعا خوبه، پیشرفت خوبی داشته کامپلیشن
بازی 33 expedition سبک turn base هست که من دوست ندارم ولی جالب میزنه و جزییاتش واقعا خوب بود
نینجا گایدن یکم لنگ میزد تو گرافیک، ولی زمان زیادی مونده و قطعا تا ریلیز بهتر میشه و خوبی این دولوپرها دیدن گیم پلی واقعی بازی هست

واسه من نينجا گايدن و دووم كارو در آوردن.
دو تا نينجا گايدن به ليست بازياى امسالم اضافه شد :D
اميدوارم ولورين هم ٢٠٢٥ بياد تا امسال خين و خين ريزى داشته باشيم كلا :D
اميد به كالكشن يونان gow هم دارم.
عجب ساليه <:-P
آره اون بازی واقعا داغون میزنه.

من واقعا بزرگترین سوپرایز ممکن برای من بود. تنها بدی سیگما همون نبود خشونت بود. که اینجا جبران کردن. فکر کردن بازی با اون کمبو ها و سلاح ها آدم رو دیوونه میکنه.

4 امیدوارم تنوع سلاح رو داشته باشه. پتانسیل خییییییییییییلی خفن بودن رو داره.
اگر کالکشن یونان زدن، امیدوارم چیزی رو سانسور نکنند یا دستی به چیزای خوبش نزنند. که بعید میدونم.

نظر انپاپیولار من
از نینجا گایدن خوشم نیومد. به عنوان کسی که بازیهای قبلی رو بدم نیومده بود و اتفاقا برخلاف اینکه میگفتن سخته با استایل بازی من جور درمیومد و راحت بود ولی حس میکنم دورانش گذشته. مخصوصا طراحی محیط خیلی داغون بود و دو سه نسل عقب بود و در بهترین حالت شبیه jrpg های چیپ شرقی به نظر میرسید از لحاظ محیط. ولی گیم پلی و حرکات خوب بود.

از south of midnight خوشم اومد. اگه با توجه به احساسی که از ریخت و قیافه یکی از سازنده ها میگرفتم گند نزنن بازی خوبی بنظر میرسه.

از expedition 33 خیلی خوشم اومد. پتانسیل شاهکار داره مخصوصا که سازنده دقیقا میدونسته چی داره میسازه و از حرفهاشون مشخص بود این ژانر رو میشناسن و میدونن چی به چه. همین که حرکت در نقشه رو داریم و از این بهونه های بیخود که هر دفعه طرفدارها برای ماله کشی استدیوها میگن اون دوران گشتن روی نقشه ff ها دیگه گذشته و الان مد روزه که کل بازی رو در یک راهرو به عرض 5 متر طی کنیم اینجا خوشبختانه طرف تاکید بر گشتن رو نقشه داشت و تاکید هم کرد که اگر باسهای مخفی رو میخواید باید حسابی بگردید این قضیه یاداور باسهای مخفی ff7 و مخصوصا ff8 هست که با اونها زندگی کردم.

doom هم همیچوقت بازی مورد علاقه ام نبوده و از شوتر سرعتی زیاد خوشم نمیاد و شام هم میخوردم درست ندیدم چی به چیه و اهمیتی هم نداره برام.

نینجا گایدن سوپرایز خوبی بود. هر چند شخصا علاقه زیادی به این سبک ندارم اما چون در کنار DMC یکی از معدود بازی های هک اند اسلش هست که همه نسخه ها بازی و تموم کردم حتما هم 4 و ریمیک 2 رو بازی میکنم.

Expedition 33 هم عالی بود. اگر بازی نهایی هم به کیفیت همین تریلر ها باشه و مشکل فنی خاصی نداشته باشه قطعا یکی از بهترین های امسال هست.

این ریمیک برا ps5 نمیاد ؟

بله برای PS5 هم عرضه میشه.

Screenshot_۲۰۲۵-۰۱-۲۳-۲۲-۴۰-۲۴-۸۶۶-edit_com.brave.browser.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or