نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Developer Direct 2025 | January 23

این دووم هم که ترکوند! واقعا نمایش خوبی بود! گیم پلی دیوانه وار دووم رو چند پله ارتقا دادن ، جهان بازی رو سند باکس کردن و کلی میشه اکسپلوریشن کرد! جنگ بین تایتان ها رو هم توش گونجوندن ، سوار اژدها هم میشی! اخرش مجریه اینجوری بود که دیگه چی میخوای لعنتی! :D

Doom: The Dark Ages غوغاست! واقعاً چیز دیوانه‌واری شده و از هر جهت فوق‌العاده‌ست!
از گیم‌پلی وحشیانه و خشن و خشمگین با سلاح‌های متنوع سرد و گرم تا اتمسفر درجه یک و دنیای قرون وسطایی و گرافیک محشر، همه‌چیز عالیه و از نظر داستان هم انگار خیلی مفصل‌تر از نسخه‌های قبلی شده و کاراکترهای مثبت و منفی زیادی رو ملاقات می‌کنیم.
اون بخش‌های داخل استودیو هم توی نمایش Doom عالی بودن و تیکه آخر که داشتن راه می‌رفتن و در نهایت به جمعیت رسیدن، یکی از بهترین جاهای مراسم امشب بود. :دی
خوشبختانه تاریخ انتشار بازی هم ۴ ماه دیگه هست و نیازی به صبر ایوب نیست!

این Expedition 33 گوتی متریال میزنه.
واقعا شاهکار میزنه باشه.
دقیقا گوتی متریال میزنه و مثبت 90

حتی من که سبک turn base علاقه ای ندارم، به شکل بسیار زیادی جذب بازی شدم، معلومه داستانه بازی هم خیلی درگیر کننده است.

نکته بعدی هم نینجا گایدن بود که واقعا الله اکبر، این ریمیک برا ps5 نمیاد ؟

جمع و جور و عالی بود.

دووم بی نظیره. کاملا گوتی متریال هست این بازی. واقعا نمیشه متصور شد یک FPS از این بهتر بتونه باشه.

Ninja Gaiden 4 خیلی نمایشش نگرفت منو ولی خب خوشحالم که داره سری ادامه پیدا میکنه. بیشتر از اون از شدودراپ Ninja Gaiden 2 خوشحال شدم.

دوتا بازی دیگه هم خوب و امیدوار کننده بودن.

تعریف از گیم پس هم که تکراری شده. این سرویس دزدی به معنای واقعی هست و کسی گیمر باشه عضوش نباشه باخت بزرگی داده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or