با افزونه idm از یوتیوب دانلود کن هر کیفتی که دوست داریدوستان کسی لینک دانلود 4k شوکیس رو داره بفرسته لطفاً؟
اولا ممنون که پرده دروغ و توهم رو کنار میزنی.اولا دووم دو تا نسخه قبلی هم شاهکار بودن. خود من علاقمند این سبک نیستم ولی هر بار تست بازی کردم موهای تنم سیخ شد واقعا خوب بودند.
دوما نمیخوام شادی تون رو خراب کنم ولی از این وااای پشمام عجب چیزی تو نمایش ها زیاد دیدیم که خروجی آخر اصلا چیزی نبود که کسی انتظار داشت. نمونه آخرش استارفیلد. از گیرز که هنوز چیزی ندیدیم فقط یه cg بخش کردن حتی اگه گیم پلی هم نشون بدن باید خروجی رو وقت انتشار ببینیم.
در مورد اسپنسر هم بگم فقط فیبل و گیرز و پرفکت دارک به ایشون مربوط میشه. دووم که از قدیم ایام و بچگی من همیشه شاهکار بوده تا الان. کالاف هم که قبل خرید کارش رو میکرد. اینکه سونی هم اگه توانش رو داشت تیک تو رو میخرید کردیت gta6 واسه سونی نبود. حالا اگه آی پی جدید بیاد مثل ردفال یهو آره اون داستانش فرق داره
شدید موافقم.همین اول بگم 10/10
Clair Obscur: Expedition 33 باعث شد پاشم و بشینم ورای تصورم بود، عالی بود و خود سليقه م، یه نوبتی با گرافیک.
حتی اگه تو گیم پس هم نبود قطعا میخریدمش.
باقی ماجرا رو دوستان گفتن و الحق مایکرو به بهترین شکل ممکن و بهترین زمان ممکن نمایشش رو برگزار کرد.
جف کیلی هم خواسته یا ناخواسته خیلی کمک کرد به عشق کردن بیشترمون از نمایش امشب.
تنها ضدحال واسه من قیافه این کاراکتر fable هست خدایی حیف نیست این همه زیبایی محیط با یه همچین چهره نابودی تو ذوق بزنه؟!
من خیلی چهره کاراکتر تو بازیا برام مهمه و سر همین داستان کلا هورایزن رو بیخیال شدم.
کاش یه کاستوم پولی بزارن بشه خرید و زد و این قیافه رو ندید...بگذریم.
برم 1080p ببینم دوباره، متاسفانه موقع پخش مستقیم 480p بیشتر جواب نمیداد به لطف اینترنت مزخرف...