ولی یه بازی که به نظرم بهش کم پرداخته میشه Doom هست! عجب گیم پلی خوف ناکی داشت! من به شدت باهاش حال کردم! وحشتناک شده
امشب ماحصل سالها تلاش فیل اسپنسر رو دیدیم.
برندی که تا مرز ورشکستگی رفته بود رو به جایی رسوند که به تنهایی داره بار صنعت گیم رو به دوش میکشه.
پس به کی ربط داشت؟واقعا نمايش ربطى به فيل اسپنسر نداشت
مشخصه دیگه. جیم رایانپس به کی ربط داشت؟
پس به کی ربط داشت؟
دوم خیلی خوب بودولی یه بازی که به نظرم بهش کم پرداخته میشه Doom هست! عجب گیم پلی خوف ناکی داشت! من به شدت باهاش حال کردم! وحشتناک شده
ولی نمیدونم چرا وقتی ردفال خراب درمیاد به اسپنسر فحش میدیتا قبل اسپنسر گيرز و فيبل وجود نداشتن يا اكتيويژن cod نميساخت و زنيمكس و زير مجموعه هاش غير فعال بودن؟
کنترل یور سِلف پلیز .امشب ماحصل سالها تلاش فیل اسپنسر رو دیدیم.
برندی که تا مرز ورشکستگی رفته بود رو به جایی رسوند که به تنهایی داره بار صنعت گیم رو به دوش میکشه.
باعث افتخاره که در همه این سالها، همواره، جلوی خودی و ناخودی تمام قد از فیل اسپنسر و تصمیماتش دفاع کردم.
جا داره که بگم : اونایی که در سختی ها کنارمون نبودن، حق ندارن در شادیها در کنارمون باشن
.....
فقط اون لحظه ای گیرز او وار پخش شد.... موهای تنم سیخ شد. اشکم در اومد.... برگشتم به سالها پیش...
تو دووم اترنال میگفتم میشه سوار این مکا بشم ، اژدهارانیش فقط تو کاتسین نباشهولی یه بازی که به نظرم بهش کم پرداخته میشه Doom هست! عجب گیم پلی خوف ناکی داشت! من به شدت باهاش حال کردم! وحشتناک شده
View attachment Home _ X_14.mp4
ولی نمیدونم چرا وقتی ردفال خراب درمیاد به اسپنسر فحش میدی
مگه ریمستر گیرز و فیبل رو معرفی کرده که میگی وجود داشتن؟ همه بازیای جدیدن.
بسه دیگه، یارو رئیس کل این تشکیلاته. کردیت نمایش امشب مستقیم برای تیم همین آدمه. چه خوشتون بیاد چه نیاد.