نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Developer Direct 2025 | January 23

امشب ماحصل سالها تلاش فیل اسپنسر رو دیدیم.
برندی که تا مرز ورشکستگی رفته بود رو به جایی رسوند که به تنهایی داره بار صنعت گیم رو به دوش میکشه.

باعث افتخاره که در همه این سالها، همواره، جلوی خودی و ناخودی تمام قد از فیل اسپنسر و تصمیماتش دفاع کردم.:D
جا داره که بگم : اونایی که در سختی ها کنارمون نبودن، حق ندارن در شادیها در کنارمون باشن:D
.....
فقط اون لحظه ای گیرز او وار پخش شد.... موهای تنم سیخ شد. اشکم در اومد.... برگشتم به سالها پیش...

واقعا شو کیس خفنی بود برای هر سلیقه ی بازی داشت فقط کاش فورزا هوریزن 6 هم بود دیکه ستگ تمام میشد
ماکرو اگه لانچ بازیاشو در همین حد نگه دار قطعا رقابت قشنگی میشه

• Like
Reactions: E3 fan
ولی یه بازی که به نظرم بهش کم پرداخته میشه Doom هست! عجب گیم پلی خوف ناکی داشت! من به شدت باهاش حال کردم! وحشتناک شده

بعد از گيرز من با همين دووم بيشتر از همه حال كردم.
كلا بخوام از نظر ليست انتظار خودم از نمايش رتبه بندى كنم:

-gears
-doom
-indiana jones
-age of mythology
-mgs delta

برندی که تا مرز ورشکستگی رفته بود رو به جایی رسوند که به تنهایی داره بار صنعت گیم رو به دوش میکشه.

واقعا نمايش ربطى به فيل اسپنسر نداشت :D

ولی یه بازی که به نظرم بهش کم پرداخته میشه Doom هست! عجب گیم پلی خوف ناکی داشت! من به شدت باهاش حال کردم! وحشتناک شده
دوم خیلی خوب بود
ولی شوکیش اینقدر پربار بود که دوم اصلا به چشم نیومد
مخصوصا تهش که حسن ختام بود با مارکوس همه کف و خون قاطی کردیم رسما😁

تا قبل اسپنسر گيرز و فيبل وجود نداشتن يا اكتيويژن cod نميساخت و زنيمكس و زير مجموعه هاش غير فعال بودن؟ :-?
ولی نمیدونم چرا وقتی ردفال خراب درمیاد به اسپنسر فحش میدی
;;)

مگه ریمستر گیرز و فیبل رو معرفی کرده که میگی وجود داشتن؟:-/ همه بازیای جدیدن.

بسه دیگه، یارو رئیس کل این تشکیلاته. کردیت نمایش امشب مستقیم برای تیم همین آدمه. چه خوشتون بیاد چه نیاد.

باعث افتخاره که در همه این سالها، همواره، جلوی خودی و ناخودی تمام قد از فیل اسپنسر و تصمیماتش دفاع کردم.:D
جا داره که بگم : اونایی که در سختی ها کنارمون نبودن، حق ندارن در شادیها در کنارمون باشن:D
.....
فقط اون لحظه ای گیرز او وار پخش شد.... موهای تنم سیخ شد. اشکم در اومد.... برگشتم به سالها پیش...
کنترل یور سِلف پلیز .

قبلا گفته بودم که ماکروسافت منتظر قطعی شدن خرید اکتیوژین هست و بعدش میترکونه

برای شخص من گرز E-DAY رویای ترین حالت ممکن بود شاید بخندین ولی این E-DAY به خیلی چیزها تو دنیا واقعی ترجیح میدادم فقط خدا کنه اون جوری که شایسته این بازی هست درستش کنند و گند نزنن بهش

تو دووم اترنال میگفتم میشه سوار این مکا بشم ، اژدهارانیش فقط تو کاتسین نباشه
و اینجا \m/
GPpa2eeb0AA5BSw.jpg

View attachment 340480

اين سلاح doom خفن ترين چيزى بود كه تو تريلر نشون دادن.
View attachment Home _ X_14.mp4

ولی نمیدونم چرا وقتی ردفال خراب درمیاد به اسپنسر فحش میدی
;;)

مگه ریمستر گیرز و فیبل رو معرفی کرده که میگی وجود داشتن؟:-/ همه بازیای جدیدن.

بسه دیگه، یارو رئیس کل این تشکیلاته. کردیت نمایش امشب مستقیم برای تیم همین آدمه. چه خوشتون بیاد چه نیاد.

من به كسى واسه رد فال فك نكنم فحش داده باشم ;;)

بهر حال اينكه ساخت نسخه هاى مختلف اين بازيا رويه جارى ايكس باكس بوده كما اينكه دو نسخه اخير همين گيرز كه در حد فرنچايز نبودن به عنوان مثال به قول شما تحت رهبرى ايشون ساخته شدن :>

تيم اين آدم؟ بيخيال :D

Treyarch نشون داد تاپ ترین استویدیو اکتیویژن با اختلاف
تنها چیزی که شوکیس کم داشت نسخه جدید crash یا بانجو بود
rare که فعلا اب قطع کرده مایکرو یکی رو پیدا کنه بانجو یا conker بسازن مردیم نسخی بخدا
عزیز دل avowed هم که کاملا چشم نوازی میکرد ولی خب اینقدر نمایش ها خفن بود کسی به این نمی پردازه :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or