اینکه برای بازی کردن کمپین همیشه باید انلاین باشی افتضاحه!عجب نمایشی بود الان که بیدار شدم هنوز تو شوک دیشبم باورم نمیشه. البته علاوه بر شوکهای دیشب، یه شوکم الان بهم وارد شد فهمیدم کالاف 309 گیگه. View attachment 340522
300 گیگ شامل همه مود های MW2 + MW3 + Warzone میشهعجب نمایشی بود الان که بیدار شدم هنوز تو شوک دیشبم باورم نمیشه. البته علاوه بر شوکهای دیشب، یه شوکم الان بهم وارد شد فهمیدم کالاف 309 گیگه. View attachment 340522
Fable نقطه اوج نمایش دیشب بود، یعنی تو کنفرانسی که کلی نمایش خوب داشتیم Fable نشون داد که این نسل هنوز شروع نشده واقعا خیلی سخته یه بازی معروف که سالها فراموش شده بود رو اینجوری زنده کنی. اونم استودیویی که تا حالا فقط بازی ریسینگ ساخته. قشنگ باید به افتخارشون دست زد البته یه عده هم همچین جواهری رو ول کردن و چسبیدن به قیافه شخصیت اصلی تازه اونم به این دلیل که چرا خوشگل نیست اگر سیاه پوست یا چاق بود که دیگه واویلا lol
هیچ جوره نمیشه این شوکیس شاهکارو زیر سوال برد، کل دنیا داره لذت میبره شما خودتو اذیت نکن. فایده ندارهاولا دووم دو تا نسخه قبلی هم شاهکار بودن. خود من علاقمند این سبک نیستم ولی هر بار تست بازی کردم موهای تنم سیخ شد واقعا خوب بودند.
دوما نمیخوام شادی تون رو خراب کنم ولی از این وااای پشمام عجب چیزی تو نمایش ها زیاد دیدیم که خروجی آخر اصلا چیزی نبود که کسی انتظار داشت. نمونه آخرش استارفیلد. از گیرز که هنوز چیزی ندیدیم فقط یه cg بخش کردن حتی اگه گیم پلی هم نشون بدن باید خروجی رو وقت انتشار ببینیم.
در مورد اسپنسر هم بگم فقط فیبل و گیرز و پرفکت دارک به ایشون مربوط میشه. دووم که از قدیم ایام و بچگی من همیشه شاهکار بوده تا الان. کالاف هم که قبل خرید کارش رو میکرد. اینکه سونی هم اگه توانش رو داشت تیک تو رو میخرید کردیت gta6 واسه سونی نبود. حالا اگه آی پی جدید بیاد مثل ردفال یهو آره اون داستانش فرق داره
باید این رو میزاشتن شخصیت اصلی تا دیگه غر نزنید!خودت بگو تو فضاى قرون وسطايي اروپايي چرا بايد شخصيت بنگلادشى باشه؟
من نمیدونم چرا یه عده صرفا به خاطر حضور لوگوی مایکروسافت اینقدر ناراحتن، اینا که آخر سر همشون مولتی پلتفرمنهیچ جوره نمیشه این شوکیس شاهکارو زیر سوال برد، کل دنیا داره لذت میبره شما خودتو اذیت نکن. فایده نداره
من کنار series x یه ps5 هم دارم، sop قبلی رو یادته؟انگار صداو سیمای خودمون ساخته بود.
فن بازی هم حدی داره