تاریخ انتشار؟؟؟؟View attachment 340378
کوالیشن به نظر دلش دیگه با 4و5 نیست( فعلا)و E day هم صرفا یک اسپین اف ساده نیست و قراره نقش مهم در اینده سری بازی کنه.
من الان دیدم خیلی شبیه kena بودCompulsion با South of the midnight حداقل برای من فراتر از انتظارم ظاهر شد. خیلی نمایش خوبی داشت. چه گرفیک هنری و موسیقی ای. اصلا انتظار هنچون بازی ای خوش ساختی رو ازشون نداشتم![]()
اخطار دادن دیگهراستی عجب چندشی بود اون تریلر Diablo 4!نمیدونم از نظر داستانی چه خبره، ولی یکی از فجیعترین چیزهایی بود که توی تریلرهای این سالها دیدم، اون هم با کیفیت بسیار بالا و باید قبلش میزدن ۲۵+.
واقعا کار بلیزارد در زمینه CGI حرف نداره و از دو دهه پیش تا الان کمتر رقیبی از این نظر داره.
کنا رو بازی نکردم ولی فکر نکنمامن الان دیدم خیلی شبیه kena بود
راستی عجب چندشی بود اون تریلر Diablo 4!نمیدونم از نظر داستانی چه خبره، ولی یکی از فجیعترین چیزهایی بود که توی تریلرهای این سالها دیدم، اون هم با کیفیت بسیار بالا و باید قبلش میزدن ۲۵+.
واقعا کار بلیزارد در زمینه CGI حرف نداره و از دو دهه پیش تا الان کمتر رقیبی از این نظر داره.
سالها بود A به این درازی ندیده بودیم!
البته رترو لنسری وجود نداره اون بازه زمانی فک کنمخدا رو شکر کوالیشن فهمید ادامه دادن گیرز جز مصیبت چیزی نیست و کاری که باید ده سال پیش میکرد رو، الان انجام دادن.
یه اسپین آف از E DAY. دوباره مارکوس و دام رو کنار هم ببینیم. با RETRO LANCER لوکاست جر واجر کنیم و عشق کنیم.
واقعا مراسم پرباری بود و تنها معرفی گیرز برای پرفکت بودن این شوکیس کافی بود.
سالها بود A به این درازی ندیده بودیم!
فارغ از بحثهای کنسولی این کنفرانس دوباره من رو به آینده صنعت امیدوار کرد. فقط هم چند تا بازی با گرافیک خفن نبود که بگیم بعد از یه مدت فراموش میشن. کلی سبک مختلف از سازندههای مختلف با گیمپلیهای متفاوت و بعضاً منحصر به فرد. مایکروسافت فارغ از سیاستهاش تو ساخت و عرضه بازی داره یه راه خیلی خوب رو میره، خیلی از بازیهای امشب عرضهاشون ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ هست و این خبر خیلی خوبیه.