فوقالعاده بود از هر نظر!
هم تنوع بالایی داشت و هم کیفیت بازیها خیلی خوب به نظر میرسه.
خوشبختانه یا،متاسفانه پیسی دم دستم نیست و نمیتونم طومار بنویسم و باید مختصر صحبت کنم!
Gears of War: E-Day با قیافه جوون مارکوس و دام و حوادث قبل از سری اصلی و مبارزه با لوکاستهای کلاسیک، پتانسیلش واقعا بالاست و میتونه یاد و خاطره تریلوژی رو زنده کنه.
Fable محشر، Doom درجه یک، Perfect Dark خیلی بالاتر از سطح انتظارم، Flight Simulator به شدت چشمنواز با تنوعی بالاتر از قبل و...
یکی از بهترین بازیها برای من South of Midnight بود با گرافیک هنری خانمانسوز و طراحیهای محشر موجوداتش در کنار موسیقی درجه یک.
Indiana Jones هم جالبتر از قبل بود و به نظرم یه لحظه توی نقشه، ایران و احتمالا حوالی استان فارس رو هم نشون دادن و بعید نیست یه سری به تخت جمشید بزنن!
البته شاید هم اون نقشه چیز مهمی نباشه، ولی به هر حال یکی از نقطههاش اونجا بود.
Expedition 33 هم عالی بود و یه حس و حال محشری برام داشت با عطری از روزگار قدیم.
Mixtape هم که اصلا الله اکبر!
اوج هنر بود لامصب!
چیزهای جالب دیگه هم بود که انقدر تعدادشون زیاد بود که الان یادم نیست، ولی واقعا یه مراسم درجه یک و ۱۰/۱۰ بود و از اکثر بازیها خوشم اومد. شاید فقط Dragon Age بود که افتضاح به نظر میرسید و بیشتر شبیه یه نسخه موبایلی یا آنلاین فرعی بود نه نسخه اصلی بعد از این همه سال.
راستی CoD هم خیلی خوب به نظر میرسه و کنجکاو هستم ببینم با اون بازه زمانی توی این منطقه چه میکنن.