نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Developer Direct 2025 | January 23

همین اول بگم 10/10👌🏻

Clair Obscur: Expedition 33 باعث شد پاشم و بشینم 🤩 ورای تصورم بود، عالی بود و خود سليقه م، یه نوبتی با گرافیک.
حتی اگه تو گیم پس هم نبود قطعا میخریدمش.

باقی ماجرا رو دوستان گفتن و الحق مایکرو به بهترین شکل ممکن و بهترین زمان ممکن نمایشش رو برگزار کرد.
جف کیلی هم خواسته یا ناخواسته خیلی کمک کرد به عشق کردن بیشترمون از نمایش امشب.

تنها ضدحال واسه من قیافه این کاراکتر fable هست😒 خدایی حیف نیست این همه زیبایی محیط با یه همچین چهره نابودی تو ذوق بزنه؟!
من خیلی چهره کاراکتر تو بازیا برام مهمه و سر همین داستان کلا هورایزن رو بیخیال شدم.
کاش یه کاستوم پولی بزارن بشه خرید و زد و این قیافه رو ندید...بگذریم.

برم 1080p ببینم دوباره، متاسفانه موقع پخش مستقیم 480p بیشتر جواب نمیداد به لطف اینترنت مزخرف...

همه دارن میگن یاد E3 افتادن بعد کنفرانس امروز...
اینا این چند سال همه تلاششون رو کردن که سلیقه ملت رو عوض کنن با تفکیک کنفرانس ها به استریم های 10-20 دقیقه ای کوتاه، با تمرکز افراطی روی گیم های indie، با کم کردن تعداد نمایش ها از یه سری تایتل ها، ... بعد این همه سال نتونستن ذره ای نظر افراد رو نسبت به حس و حال خوب اون دوران عوض کنن! اینم البته از جمله برکات مکتب Woke هست که تا یه نفر برگرده بگه آقا مسیری که دارین میبرین این صنعت رو بیراهه هست، درجا نفر رو خفه کنن بگن نه اتفاقا هر مسیر و طرز فکری درست و قابل احترامه :|
اصلا برام قابل هضم نیست مگه چه قدر سرجمع به لحاظ مالی منفعت حتی "کوتاه مدت" میتونه داشته باشه این حرکات براشون که یه صنعت رو دارن به نابودی میکشونن! آقا مسیر درست مشخصه دیگه خدایی چه اصراریه. دم Xbox گرم فقط همین! :D

Screenshot 2024-06-09 225625.png

تریلر متال گیر رو دوباره دیدم، دقیقا مکانیک های بازی عملا همون مکانیک های متال گیر 5 هست، با گرافیک خارق العاده تر! بنظرم با یک ریمیک فوق العاده طرفیم!
جدا این گرافیک خارق العاده تر بود؟ من بعضی جاهاش فکر میکردم همون نسحه اصلیه

• Smile
Reactions: Paradise Lost
جدا این گرافیک خارق العاده تر بود؟ من بعضی جاهاش فکر میکردم همون نسحه اصلیه
من دارم با متال گیر 5 مقایسه میکنم، متال گیر 5 هم یکی از بهترین گرافیک های نسل قبل بود، از این نظر گرافیک ریمیک خیلی بالاتر از اون بود...

60f2c02fb44ba55e8214f0f04a62cf9e.jpg

به معنای واقعی کلمه یک شوکیس درجه یک و معرکه بود. 10 از 10
از هیچ بازی اسم نمی‌برم که در حق بقیه اجحاف نشه( به جز Gears که یه حسی بهم میگه شاهکار میشه)
امید به زندگی و آینده رو در من هزاران برابر افزایش داد
مرسی مایکروسافت🥹🥹🥹

چه کنفرانس خوبی بود حال و هوای E3 و خاطراتمون با X360 زنده شد. از نمایش Perfect Dark و DOOM و FABLE خیلی خوشم اومد کیفیت بالایی داشتن. GEARS E-DAY هم بهترین اتفاق ممکن بود مارکوس و دام جوون نوستالژی عجیبی داشت. کالاف هم خیلی خوب بود انیمیشن های جدید و گرافیک قوی داشت.

آخرین ویرایش:
اگه اشتباه نکنم این یکی از اولین کنفرانس های مایکروسافت بدون هیلو و فورتزا بود!
اینا رو گذاشتن سال دیگه کنفرانس کچل نشه یهو :دی هر چند همین سال بعد گیم پلی گیرز و نمایش کامل فیبل و ... رو داریم. ولی بعید می‌دونم تا چند سال دیگه چیزی رو دست کنفرانس امشب بیاد :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or