5-4 ساله که هرسال قبل نمایش شایعش برجسته میشه ولی آخرش مایوس میشیم.گیرز کالکشن رسمی شده؟
گیرز هم نشون بده ماله 2026 هستایکاش مایکروسافت یه گیرز نشون بده. یه ریمستر ساده هم خوبه. کلا از ویدئو گیم زده شدم. دو سه تا بازی با ایده های خوب و جدید و جذاب نشون بدن. آدم به وجد بیاد. کیف کنه از اینکه گیمره.
ایکاش مایکروسافت یه گیرز نشون بده. یه ریمستر ساده هم خوبه. کلا از ویدئو گیم زده شدم. دو سه تا بازی با ایده های خوب و جدید و جذاب نشون بدن. آدم به وجد بیاد. کیف کنه از اینکه گیمره.
یوبی سافت خودش فردای شوکیس اکس باکس یه فوروارد داره و از اونجایی که لیکر های مایکرو فعلا درباره اسپلینتر سل حرفی نزدن احتمالا همونجا نشون میدن
نمایش اولیه این بازی از نظر بنده چیزی نبود که انتظار میرفت. بیشتر انگاری شلخته بود و متاسفانه نمیشه به آینده کلون های اورواچ امیدوار بود.تو دعا كن اين كونكورد مثل هل دايورز نگيره!
بدبخت ميشيم.
متاسفانه به قيافشم ميخورد مورد پسند نسل جديد باشه
گیرز هم نشون بده ماله 2026 هست
نقدو بچسب، یه الدر ابلیویون یا فال اوتی ریمستر و ریمیک یا کالکشن گیرز ریمستر شده
تو دعا كن اين كونكورد مثل هل دايورز نگيره!
بدبخت ميشيم.
متاسفانه به قيافشم ميخورد مورد پسند نسل جديد باشه
اگه rpg دوست داشته باشی، ابلیویون از اسکایریم حتی بهتره و اگه 2026-7 باشه،احتمال دیدن گیمپلی از گیرز به حدی که بتونه راضیت کنه،یکم کمه.تو بگو 2027، حداقل نمایش یه بازی خوب رو با سلیقه خودم ببینم.
صدرا الان مشکل من صرفا گس ها نیستن، کلا کلیشه ای شدن بیش از حد همه بازی هاست. یعنی هرچی نشون میدن، تو سه چهارتا کتگوری خاص و تکراریه. یا کلون های بی پایان سلوز لایک هاست، یا کلون گنشین و گاچاهای این مدلی، یا یه سامورایی افتاده به جون این و اون، یا کامیک بوکی، و یا کلا گس. یعنی از این چند مدل خاص فراتر نمیره دیگه. همینطور هارور که یادم رفت.
کلا یه بازی معرفی نمیشه بیاد یه ایده متفاوت داشته باشه، یه حرف جدید بزنه، یه پیاده سازی پشم ریزون داشته باشه، یه ویژال هنری واقعا خاص. مثلا یه چیزی عین بازی های فامیتو اوئدا. از این مدل بازی ها میخوام. یکی بیاد یه بازی با شخصیت های حیوون بسازه، عین رچت، عین بانجو، عین کانکر، عین اسلای. از اینا نیست. یکی بیاد یه دنیای خفن بسازه، عین بایوشاک. عین مس ایفکت. عین آنچارتد، لست، گیرز، یه شوتر خفن، عین هیلو، عین ولف، از این بازی ها دیگه نمیبنیم! همش شده تکرار و تکرار و تکرار!
امیدوارم مایکروسافت یه شو خوب داشته باشه، با Indiana Jones و Doom و Clockwork و شاید Gears و Fable یه گیم واقعی نشون بده.