مگه از اول اینطوری نبود؟ من از همه تریلرهاش حتی این وایب میگرفتم و فکر میکردم مثل سی آف تیوز مولتی پلیر آنلاین باشه. بخصوص بخاطر تاکیدش رو چند کرکتر همزمان کنار هم بدون اینکه دیالوگی بینشون رد و بدل بشه و فضاسازی تریلر همیشه وایب یه گیم مولتی پلیر به من میدادبنظر اوروایلد تغییر ماهیت داده و به نوعی مولتی پلیر و آنلاین شده.
شنیدم بعد دیدن stellar blade کنسولشو فروختهلاو کنسول نبودش،چقدر بده. سال قبل داشت کلی هلکوپتر و تانک و نفربر میفرستاد ایونت و هزینه میکرد
امیدوارم کنسول دستیش از این تمام آنلاینها نباشه.eXtas گفته از برخی از منابعش شنیده یکی از فرست پارتیهای مایکی همزمان با شوکیس شدو دراپ میشه
همچین احتمالا تیزی از کنسول دستیش نمایش بده
امیدوارم کنسول دستیش از این تمام آنلاینها نباشه.
ببینیم میتونه با دک و ally رقابت کنه یا نه.
سونی هم از اون سمت اگه زودتر برگرده به این بازار خیلی جذاب میشه.
دلم میگه tes بعدیه ولی عقل حکم به gears 6 میده.eXtas گفته از برخی از منابعش شنیده یکی از فرست پارتیهای مایکی همزمان با شوکیس شدو دراپ میشه
همچین احتمالا تیزری از کنسول دستیش نمایش بده
متن میگه towerborne ولی شاید ریمستر oblivion یا گیرز کالکشن باشهدلم میگه tes بعدیه ولی عقل حکم به gears 6 میده.
اگه TES بعدی شادودراپ شه همه انجمن رو تا ردموند کول میکنم.
یعنی سطح تبلیغاتمون رو بالا ببریم؟به نظر میرسه بهترین شوکیس چند سال اخیر رو شاهد خواهیم بود.
View attachment 339831
فقط امیدوارم Persona 6 معرفی بشه.به نظر میرسه بهترین شوکیس چند سال اخیر رو شاهد خواهیم بود.
View attachment 339831
انتظارات خیلی بالاستبه نظر میرسه بهترین شوکیس چند سال اخیر رو شاهد خواهیم بود.
View attachment 339831