نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Developer Direct 2025 | January 23

بنظر اوروایلد تغییر ماهیت داده و به نوعی مولتی پلیر و آنلاین شده.
مگه از اول اینطوری نبود؟ من از همه تریلرهاش حتی این وایب میگرفتم و فکر میکردم مثل سی آف تیوز مولتی پلیر آنلاین باشه. بخصوص بخاطر تاکیدش رو چند کرکتر همزمان کنار هم بدون اینکه دیالوگی بینشون رد و بدل بشه و فضاسازی تریلر همیشه وایب یه گیم مولتی پلیر به من میداد

eXtas گفته از برخی از منابعش شنیده یکی از فرست پارتیهای مایکی همزمان با شوکیس شدو دراپ میشه
همچین احتمالا تیزی از کنسول دستیش نمایش بده

امیدوارم کنسول دستیش از این تمام آنلاینها نباشه.
ببینیم میتونه با دک و Ally رقابت کنه یا نه.
سونی هم از اون سمت اگه زودتر برگرده به این بازار خیلی جذاب میشه.

آخرین ویرایش:
امیدوارم کنسول دستیش از این تمام آنلاینها نباشه.
ببینیم میتونه با دک و ally رقابت کنه یا نه.
سونی هم از اون سمت اگه زودتر برگرده به این بازار خیلی جذاب میشه.
تا قبل از rdna4 انتظار خاصی نمیشه داشت

الان نهایت در حد 8840u باشه که اونم زیاد قویتر از استیم دک نیست

برای کنسول دستی arm بهتره به علت مصرف بهینه ترش مخصوصا الان که اونقدر پیشرفت کردن بدون نیاز به پورت ، برنامه های x86 رو اجرا میکنن

Qualcomm Snapdragon X Elite runs Baldur's Gate 3 at 1080p with 30 FPS - VideoCardz.com

لپتاپهای سرفیس جدید هم که معرفی شده از Snapdragon X Elite استفاده میکنن

Surface Pro for Business, 11th Edition Copilot+ PC w/Snapdragon X Elite | Microsoft Store 

------------------------
در ضمن انویدیا هم شروع کرده با مدیا تک داره soc برای pc میخواد بزنه

eXtas گفته از برخی از منابعش شنیده یکی از فرست پارتیهای مایکی همزمان با شوکیس شدو دراپ میشه
همچین احتمالا تیزری از کنسول دستیش نمایش بده

دلم میگه tes بعدیه ولی عقل حکم به gears 6 میده.
اگه TES بعدی شادودراپ شه همه انجمن رو تا ردموند کول میکنم.

به نظر میرسه بهترین شوکیس چند سال اخیر رو شاهد خواهیم بود.
View attachment 339831
یعنی سطح تبلیغاتمون رو بالا ببریم؟
منم فکر میکنم امسال xbox نمایش خوبی داشته باشه. دستش که حسابی پره فقط میمونه نمایش بازی ها که امیدوارم راضیمون کنه. البته من هنوز با نحوه ی برگزاری ایونت ها کنار نیومدم. بیشتر دوست دارم به سبک همون e3 ها بیان رو استیج صحبت کنن وسط کار ، شوخی کنن ژانگولر بازی در بیارن ماکت بزارن نمایش اجرا کنن و بیشتر حالت شو داشته باشه تا اینکه صرفا از اول تا اخر خشک خشک فقط تریلر ببینیم.:D امسال هم با توجه وضعیت ایونت های دیگه الان تنها امیدمم به همین شوکیس xboxه. چند وقت پیش هم یه شایعه ای از گیرز اومد که قراره گرافیکش حسابی پشم افکن باشه! حالا چه درست و چه غلط حضور گیرز تو شوکیس برای من باعث میشه خیلی تبلیغاتم بزنه بالا!

به نظر میرسه بهترین شوکیس چند سال اخیر رو شاهد خواهیم بود.
View attachment 339831
انتظارات خیلی بالاست
معرفی Gears 6 و انتشار در 2025
گیمپلی fable و clockwork revolution و perfect dark
همینا باشه عالی میشه
حالا اگه از wolf among us 2 رونمایی کامل بشه و no rest for the wicked و judas تاریخ انتشار بگیرن که محشره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or