نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Developer Direct 2025 | January 23

با هیچ بازی مقایسه نکردم. فقط خواستم بگم بازی که صرفا بخواد گرافیک شاخی داشته باشه بدون المان های دیگه مخصوصا گیم پلی عمیق و درگیرکننده برای من بشخصه ارزش بازی کردن نداره.
باید یه گیم پلی از هلبلید بیاد تا بشه دقیقتر درباره این بازی قضاوت کرد.
دقیقا همون نسخه قبلیه، اونو بازی کنی متوجه میشی این فازش چیه

• Like
Reactions: Eli2000
حرف در مورد نمایش خیلی دارم اما همین رو بگم که من سر ساعت ۸:۳۰ دیدن نمایش رو شروع کردم. خوشبختانه به علت رسیدن فیل کش خوب اکثر مراسم رو هم 4K و 2K دیدم:>
اما تماشای نمایش برای من ۱۰-۱۵ دقیقه بعد از اتمام رسمی تموم شد. سر نمایش فیبل جوری کولک و پلم ریخت که دوباره زدم از اول دیدم و باز دوباره از اول و باز دوباره از اول!
سبحان الله!

آقا شوکیس خوب بود واقعا
استارفیلد قشنگ نامزد گوتیه
دیگه همه چی داره و شوتینگ هم خوب شده بود .واقعا عالی بود استارفیلد
فیبل هم با اینکه چیزی نشون ندادن از گیم پلی ولی خیلی خوب بود
Awoved هم به نظرم نسخه دیگه الدر اسکرول به سبک ابسیدین بود و میپسندم
دوتا غر قر دارم
اینکه هل بلید مثل نسخه قبلی گیم پلی انگار تعطیله
دومیش هم که اون بازی inxile قشنگ بایوشاک بود (سوسکی کپی کردن)

هلبلید یک خارق العاده بود هیچی مثل نورث تیره و تار به آدم حال نمیده . میتوس جهنمی دارن .البته این اقتباس های هالیوودی رو آدم نبینه سنگین تره .فضا سازی هل یک فراموش نشدنی بود دو رو مطمئن هستم شاهکار خواهد شد از بعد گرافیکی هم عجیب در امده . دموی قبلی که در حال شکار غول بودن و به زبون نورثی اشپیل (اسپیر )پرتاب میکردن!! عجیب بود میکس صدای این دموی دیشب ورای بازی ها بود ‌.

یه آدم خیرخواه پیدا نمیشه لینک 4k مستقیم بزاره اینجا؟
از یوتوب اصلا نمیشه دانلود کرد
من گرفتم از گیمر ساید روی oled تماشا کردم حجم بالاش بیت ریت بالاش دقیقا عین خود بازیه اصلا یک چیزی ساختن یک چیزی میگم اینجا ‌

همه اینها بکنار کنفرانس بسیار عالی بکنار که یاد کنفرانس معرفی فالوت ۴ و doom 2016مینداخت اولین کنفرانس شو کیس بتسزدا ,نکته جالب حضور تمام این بازی ها روز لانچ در گیم پس .
گیم پس شده مثل اون باکس چاکولت به قول مادر فارست گامپ ؛ادم نمیدونه باز میکنه پیچ گیم پس رو چی گیرش میاد ولی هر چی هست چاکلوته 🥳

آخرین ویرایش:
فقط یک لحضه فقط یه لحضه فکر کنید گیم پس وجود نداشت یا شباهت به من تو پلاس سونی بود که هنوز فوراسپوکن آشغال هم داخلش نزاشتن اینقدر که این بازی خاصه :)) ! فقط فکر کنید چند تا بازی بایستی خط میخورد از لیست خریدتون یا بزارید تا چند ماه بگذره تخفیف بخورن بعد اقدام به خرید کنید...واقعا فکر کردن بهش هم آدم رو میترسونه دی وان برای ما اکس باکس باز ها و pc پلیر ها یه چیز عادی شده در صورتی که سال های پیش اینجور نبود... گیم پس برکت صنعت گیمه... گیم پس خوشی ماست داخل این اقتصاد خراب... فقط یه سوال دارم کجان اونا که میگفتن گیم پس بدرد نمیخوره و باعث ضعیف شدن گیم ها میشه... داخل این چند سال که ما برعکسشو دیدیم داخل این شوکیس هم همینطور

آخرین ویرایش:
فقط یک لحضه فقط یه لحضه فکر کنید گیم پس وجود نداشت یا شباهت به من تو پلاس سونی بود که هنوز فوراسپوکن آشغال هم داخلش نزاشتن اینقدر که این بازی خاصه :)) ! فقط فکر کنید چند تا بازی بایستی خط میخورد از لیست خریدتون یا بزارید تا چند ماه بگذره تخفیف بخورن بعد اقدام به خرید کنید...واقعا فکر کردن بهش هم آدم رو میترسونه دی وان برای ما اکس باکس باز ها و pc پلیر ها یه چیز عادی شده در صورتی که سال های پیش اینجور نبود... گیم پس برکت صنعت گیمه... گیم پس خوشی ماست داخل این اقتصاد خراب... فقط یه سوال دارم کجان اونا که میگفتن گیم پس بدرد نمیخوره و باعث ضعیف شدن گیم ها میشه... داخل این چند سال که ما برعکسشو دیدیم داخل این شوکیس هم همینطور
هرکی‌گفته داره به خودش دروغ میگه

من گرفتم از گیمر ساید روی oled تماشا کردم حجم بالاش بیت ریت بالاش دقیقا عین خود بازیه اصلا یک چیزی ساختن یک چیزی میگم اینجا ‌
خوب برادر قربونت یه لینک هم میذاشتی
فقط اومدی تعریف کردی که دل مارو آب کنی؟ 😄

20230613_091437.jpg
هرچند که خیلی بیشتر از اینهاستB-)
----------------------
ی مصاحبه هم مت بوتی داشته که جواب سوال خیلی هامون هست

🔳مت بوتی رئيس استودیو های اکس باکس باور دارد بودجه زیاد و زمان توسعه طولانی بازی ها یک امر طبیعی است

▫️در جریان کنفرانس مطبوعاتی پس از شوکیس سال ۲۰۲۳ اکس باکس مت بوتی رئییس استودیو های اکس باکس به رسانه Axios گفت:

▪️«به نظر من صنعت بازی های ویدیویی و طرفداران از پشت صحنه ساخت بازی ها خبر ندارند‌ که بدانند ساخت بازی ها دیگر ۲ یا ۳ ساله نخواهد بود.»

▫️آقای مت بوتی این سخنان را در خصوص بازی های با بودجه زیاد و سطح بالایی که اکس باکس در حال توسعه آنها است گفته است و ادامه می‌دهد: « ساخت بازی ها ۴ یا ۵ یا ۶ سال به طول می‌انجامد»

▫️این سخنان در خصوص سوالی که از آقای مت بوتی در خصوص اینکه چرا بسیاری از استودیو های اکس باکس، روند توسعه کندی برای بازی های در دست ساخت دارند بیان شده است.

▪️آقای بوتی باور دارد پیچیده شدن ساخت بازی ها در کنار رسیدن به به انتظارات بالای تکنیکی از جمله گرافیک های 4K باعث می‌شود روند توسعه بازی ها کند شود.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or