دقیقا همون نسخه قبلیه، اونو بازی کنی متوجه میشی این فازش چیهبا هیچ بازی مقایسه نکردم. فقط خواستم بگم بازی که صرفا بخواد گرافیک شاخی داشته باشه بدون المان های دیگه مخصوصا گیم پلی عمیق و درگیرکننده برای من بشخصه ارزش بازی کردن نداره.
باید یه گیم پلی از هلبلید بیاد تا بشه دقیقتر درباره این بازی قضاوت کرد.
من گرفتم از گیمر ساید روی oled تماشا کردم حجم بالاش بیت ریت بالاش دقیقا عین خود بازیه اصلا یک چیزی ساختن یک چیزی میگم اینجا یه آدم خیرخواه پیدا نمیشه لینک 4k مستقیم بزاره اینجا؟
از یوتوب اصلا نمیشه دانلود کرد
هرکیگفته داره به خودش دروغ میگهفقط یک لحضه فقط یه لحضه فکر کنید گیم پس وجود نداشت یا شباهت به من تو پلاس سونی بود که هنوز فوراسپوکن آشغال هم داخلش نزاشتن اینقدر که این بازی خاصه ! فقط فکر کنید چند تا بازی بایستی خط میخورد از لیست خریدتون یا بزارید تا چند ماه بگذره تخفیف بخورن بعد اقدام به خرید کنید...واقعا فکر کردن بهش هم آدم رو میترسونه دی وان برای ما اکس باکس باز ها و pc پلیر ها یه چیز عادی شده در صورتی که سال های پیش اینجور نبود... گیم پس برکت صنعت گیمه... گیم پس خوشی ماست داخل این اقتصاد خراب... فقط یه سوال دارم کجان اونا که میگفتن گیم پس بدرد نمیخوره و باعث ضعیف شدن گیم ها میشه... داخل این چند سال که ما برعکسشو دیدیم داخل این شوکیس هم همینطور
خوب برادر قربونت یه لینک هم میذاشتیمن گرفتم از گیمر ساید روی oled تماشا کردم حجم بالاش بیت ریت بالاش دقیقا عین خود بازیه اصلا یک چیزی ساختن یک چیزی میگم اینجا
For once, we can give you a trailer in a downloadable 4K version. And it's Starfield that's in the spotlight, with this gameplay video lasting around 3 minutes. Update : screenshots addedخوب برادر قربونت یه لینک هم میذاشتی
فقط اومدی تعریف کردی که دل مارو آب کنی؟
حجم بالاس ۴ گیگ میشه تقریبا دایرکت خالی استار بعد گیمرساید هم امبددد میزازه همون یوتوبهخوب برادر قربونت یه لینک هم میذاشتی
فقط اومدی تعریف کردی که دل مارو آب کنی؟