اوشون به بالا وصله، فقط ۷ آبان جادهش رو میبندن کسی نره تولدش.نمیدونم سیستم بن سایت چه جوریه فقط میدونم هر سری لاو کنسول میاد بن میشه حتی اگه کاری نکنه
عزیز internet download manager نصب کن رو کروم بعد وقتی دوتا را باهم باز کردی یک پیغام میده کروم باید بک اکستنشن یا افزونه نصب کنه برای ای دی ام که بشینه روی دانلودر کروم و لینک بگیره بعد وقتی وارد بوتوب میشی اگر درست اکستنشن نصب باشه رو کروم گوشه ویدیو یوتوب بالا یک دکمه میاد مال idm روش که میزنی میتونی حجم های مختلف ویدیو رو بگیری .داداش از کجا گرفتی؟چطوری گرفتی؟ به ما هم بگو ممنون
Youtube ایکس باکس هم پخش میکنه؟ساعت 9 و نیم نمایش ماهیانه فورزاست
توییچ
مراسم extended ههم 8 و نیمه. تایمر قبل از مراسم دارن.
توییچ یوتیوب
مراسم 90 دقیقه هست میگن. اینم برنامه خود توییچ
View attachment 297150
میدونم اینارو ولی مال من فایرفاکسه قبلا میاورد الان نمیاره نمیدونم چرا idm هم نصبه ادرس سایتم نوشتم اما واسه دانلود نمیاره اصلاعزیز internet download manager نصب کن رو کروم بعد وقتی دوتا را باهم باز کردی یک پیغام میده کروم باید بک اکستنشن یا افزونه نصب کنه برای ای دی ام که بشینه روی دانلودر کروم و لینک بگیره بعد وقتی وارد بوتوب میشی اگر درست اکستنشن نصب باشه رو کروم گوشه ویدیو یوتوب بالا یک دکمه میاد مال idm روش که میزنی میتونی حجم های مختلف ویدیو رو بگیری .
می تونی لینک خالی یوتوب هم برداری با یوتوب دانلودر ها تو گوگل زیاد هستن بگیریش .
یا میتونی بری mul.ir مستقیم لینک یوتوبش رو لیچ کنی لینک مستقیم بهت میده .
خدا به خیر کنه تو این کشور ما یک ویدیو نمیشه دید از تریلر بازی
به کجا میروی چنین شتابان ؟؟
نسخه جدید نصب کنید درست میشهمیدونم اینارو ولی مال من فایرفاکسه قبلا میاورد الان نمیاره نمیدونم چرا idm هم نصبه ادرس سایتم نوشتم اما واسه دانلود نمیاره اصلا
ازه درست شد ممنوننسخه جدید نصب کنید درست میشه
کروم اوکی است راست میگه دوستمون فایرفاکس و اکستنشن اش و ای دی ام ات رو اپدیت کنمیدونم اینارو ولی مال من فایرفاکسه قبلا میاورد الان نمیاره نمیدونم چرا idm هم نصبه ادرس سایتم نوشتم اما واسه دانلود نمیاره اصلا
بله و کاملا برای نسل جدید ساخته شده. PC و XBOX Series و XBOX Cloud.رفقا من نمایش Flight Simulator رو درست ندیده بودم،الان که دارم کنفرانس رو دوباره تماشا می کنم متوجه شدم یک نسخه کاملا جدید هست و صرفا یک آپدیت نیست.یک بخش Career Mode کامل و متنوع هم دارد.جالب هست کسی به این موضوع اشاره نکرده است.تاریخ عرضه هم که ۲۰۲۴ است.
هواپیمای VIP داره، مسابقات پرواز داره و ....رفقا من نمایش Flight Simulator رو درست ندیده بودم،الان که دارم کنفرانس رو دوباره تماشا می کنم متوجه شدم یک نسخه کاملا جدید هست و صرفا یک آپدیت نیست.یک بخش Career Mode کامل و متنوع هم دارد.جالب هست کسی به این موضوع اشاره نکرده است.تاریخ عرضه هم که ۲۰۲۴ است.