نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Developer Direct 2025 | January 23

نمیدونم سیستم بن سایت چه جوریه فقط میدونم هر سری لاو کنسول میاد بن میشه حتی اگه کاری نکنه :D :blink:
اوشون به بالا وصله، فقط ۷ آبان جاده‌ش رو میبندن کسی نره تولدش.

داداش از کجا گرفتی؟چطوری گرفتی؟ به ما هم بگو ممنون
عزیز internet download manager نصب کن رو کروم بعد وقتی دو‌تا را باهم باز کردی یک پیغام میده کروم باید بک اکستنشن یا افزونه نصب کنه برای ای دی ام که بشینه روی دانلودر کروم و لینک بگیره بعد وقتی وارد بوتوب میشی اگر درست اکستنشن نصب باشه رو کروم گوشه ویدیو یوتوب بالا یک دکمه میاد مال idm روش که میزنی میتونی حجم های مختلف ویدیو رو بگیری .
می تونی لینک خالی یوتوب هم برداری با یوتوب دانلودر ها تو گوگل زیاد هستن بگیریش .
یا میتونی بری mul.ir مستقیم لینک یوتوبش رو لیچ کنی لینک مستقیم بهت میده .
خدا به خیر کنه تو این کشور ما یک ویدیو نمیشه دید از تریلر بازی

به کجا میروی چنین شتابان ؟؟

عزیز internet download manager نصب کن رو کروم بعد وقتی دو‌تا را باهم باز کردی یک پیغام میده کروم باید بک اکستنشن یا افزونه نصب کنه برای ای دی ام که بشینه روی دانلودر کروم و لینک بگیره بعد وقتی وارد بوتوب میشی اگر درست اکستنشن نصب باشه رو کروم گوشه ویدیو یوتوب بالا یک دکمه میاد مال idm روش که میزنی میتونی حجم های مختلف ویدیو رو بگیری .
می تونی لینک خالی یوتوب هم برداری با یوتوب دانلودر ها تو گوگل زیاد هستن بگیریش .
یا میتونی بری mul.ir مستقیم لینک یوتوبش رو لیچ کنی لینک مستقیم بهت میده .
خدا به خیر کنه تو این کشور ما یک ویدیو نمیشه دید از تریلر بازی

به کجا میروی چنین شتابان ؟؟
میدونم اینارو ولی مال من فایرفاکسه قبلا میاورد الان نمیاره نمیدونم چرا idm هم نصبه ادرس سایتم نوشتم اما واسه دانلود نمیاره اصلا

میدونم اینارو ولی مال من فایرفاکسه قبلا میاورد الان نمیاره نمیدونم چرا idm هم نصبه ادرس سایتم نوشتم اما واسه دانلود نمیاره اصلا
کروم اوکی است راست میگه دوستمون فایرفاکس و اکستنشن اش و ای دی ام ات رو اپدیت کن

• Like
Reactions: Bhador_a
رفقا من نمایش Flight Simulator رو درست ندیده بودم،الان که دارم کنفرانس رو دوباره تماشا می کنم متوجه شدم یک نسخه کاملا جدید هست و صرفا یک آپدیت نیست.یک بخش Career Mode کامل و متنوع هم دارد.جالب هست کسی به این موضوع اشاره نکرده است.تاریخ عرضه هم که ۲۰۲۴ است.

رفقا من نمایش Flight Simulator رو درست ندیده بودم،الان که دارم کنفرانس رو دوباره تماشا می کنم متوجه شدم یک نسخه کاملا جدید هست و صرفا یک آپدیت نیست.یک بخش Career Mode کامل و متنوع هم دارد.جالب هست کسی به این موضوع اشاره نکرده است.تاریخ عرضه هم که ۲۰۲۴ است.
بله و کاملا برای نسل جدید ساخته شده. PC و XBOX Series و XBOX Cloud.

• Like
Reactions: ravi and pouria.sh
هواپیمای VIP داره، مسابقات پرواز داره و ....
ورژن 2024 بازیه، یه آپدیت خیلی حجیمه. مثل SOT که یه ورژن جدید داد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or