نمایشگاه/رویداد Xbox & Bethesda Showcase 2022

امتیاز شما به کنفرانس؟

  • A

  • B

  • C

  • D

  • F


Results are only viewable after voting.

Soheil

Set Free The Devil Inside
کاربر سایت
untitled-1_et8i.jpg

خب طبق روال هر سال کنفرانس (نمایش) مخصوص سال 2022 ایکس باکس (به همراه بتسدا) با اعلام زمان پخش، معرفی شد.

در این تاپیک در مورد این Show بحث خواهیم کرد. اطلاعات و شایعات به همراه زمان پخش و لینکهای مربوط تدریجا اضافه خواهد شد.

این نمایش روز یکشنبه 22 خرداد ساعت 21:30 به وقت ایران پخش خواهد شد.

لینک رسمی

لینکهای تماشای شوکیس:


..................

انتظارات و پیش بینی هاتون را بنویسید. :D
 
آخرین ویرایش:
ردفال کلا خیلی خوب بنظر میومد نمیدونم چرا بعضی از دوستان خوششون نیومده.
بیشتر برا من کلیشه ای بودن دیالوگ هاشون تو ذوق میزد وگرنه گیمپلی ممکنه یه کوآپ قابل قبولی دربیاد.
از نظر آرت استایل اصلا اون اصالتی که آرکین داره توش نبود. فقط درصورتی نجات میابه که گیمپلی خوب داشته باشه :)

_________
چرا کسی از حذف شماره توی Motorsport چیزی نمیگه؟
میخوان حتما سرویس گونه اش کنن. البته چیز بدی نیست برا یه ریسینگ آنلاین محور، فقط امیدوارم پالیش بودنش لطمه نخوره.
 
34.png
این کلاس هم دیوانه واره !!! طراحی نکرومنسر همیشه عالی بود ایندفعه با اون ساید کاتی و مدل مو قیافه اش باید با همین نکرو منسر شروع کرد چون همیشه اخرهای دیابلو ها وقتی با نکرو میری لشکری از برو بچ دنبالت میان بدخواهات رو ورق میکنن.
 
کلیت نمایش برای من خوب و مثبت بود
از redfall خوشم نیومد کلا از آرت بازیهای ارکین خوشم نمیاد و به سلیقه ام نمیخوره
High on life خیلی خوب بنظر میرسید کلا هرچیزی که به سازنده های ریک اند مورتی موبوط میشه ارزش توجه رو داره
A Plague Tale که عالیه و شکی توش نیست
فورزا و هر گیم ریسینگی حتی اگر F1 باشه اهمیتی برام نداره
The Last Case of Benedict Fox خوب بنظر میرسه
هالو نایت خوب بود
دیابلو حتما باید عالی باشه اگه خرابش نکنن مخصوصا با مسائل اخیر مربوط به ایمورتال و خرید درون برنامه ای بعید نیست. امیدوارم مایکرو خودش بالاسر این بازی باشه و اجازه نده گند بزنن به فرانچایز دیابلو
استارفیلد هم عالی بود یعنی در حدی که نشون دادن مطابق انتظاراتم بود و اگر TES رو نادیده بگیریم همون چیزی بود که از بازی بعدی تاد هوارد انتظار داشتم. البته درک نکردن و دوست نداشتنش برای خیلی ها هم عادیه. همه بازیها برای همه ساخته نمیشن. هر بازی مخاطب خودش رو داره. اگر با بازیهای قبلی تاد هوارد زندگی کرده باشید الانم استارفیلد براتون همون حس رو داره و خوشحالید که دوباره میتونید در این بازی غرق بشید. یه سری چیزها رو که نشون ندادن و برام جای سواله مثلا وضعیت داستان و ساید کوئستها و اینها ولی بین چیزهایی که نشون دادن تنوع محیط بهترین نکته بود ( بر خلاف نو منز اسکای که من هرجا رفتم شبیه جای قبلی بود و قبل از اینکه ایراد بگیرید که طرز پیدا کردن سیاره و سیستمها رو بلد نیستی باید بگم که بلدم و با وجود این بازهم محیط بازی بشدت برام یکنواخته) اینجا در استارفیلد در همون تعداد صحنه ای که نشون داد تنوع محیطی زیادی داشتیم و شبیه هم نبود و این عالیه. نکته منفی هم طراحی و انیمشن صورت بود که با وجود اینکه حساس نیستم ولی برای رفع بهونه گیری هم که شده امیدوارم تا زمان انتشار رفع بشه. در مورد پرواز و شوتینگ نکته منفی ندیدم. بنظرم این موقع بازی مشخص میشه که خوبه یا مشکل داره. در کل در حدی که نشون دادن راضیم و با وجود اینکه از ستینگ فضایی زیاد خوشم نمیاد ولی هایپم. راستی این سیستم ساختن سفینه هم عالی بود.

در مورد کلیت نمایش تنها نکته نا امید کننده برای من نبود Avowed بود. الان دیگه تقریبا هیچ امیدی به اینکه بازی خوبی باشه و بتونه جای اسکایریم رو بگیره ندارم. بازی که وسط ساخت اونقدر داغون باشه که ریبوت بشه کنسل هم بشه فرقی برام نداره.
امتیاز بین 7 و 8 شک داشتم ولی همین که مایکرو چراغ نمایش های سالانه رو روشن نگه داشت و نذاشت اون حس هیجان و انتظار برای دیدن بازیها از بین بره 8/10 میدم.
 
من خودم به زور سالی 1 2 تا بازی انجام میدم حالا یک شخصی چجوری میتونه 40 بازی جدید فقط رو گیم پس اونم تو یک سال انجام بده؟! اونم بازی مثل دیابلو و استارفیلد که حداقل 100 ساعت زمان میبره، حالا اینا یک طرف کلی بازی بسیار عالی از سمت pc و پلی استیشن هم وجود داره. در کل تو بهترین دوران گیمینگ داریم سپری میکنیم که سر میچرخونیم از همه جا داره بازی میریزه.

...

اینم راجع به Gears ( منظور کالکشن هست ) ، ایشون کامیونیتی منیجر سابق کوالیشن بوده که تا 2021 تو استدیو بوده.

sadad.png
DS.png
 
یکی از نمایش هایی که متوجه شدم کمتر بهش توجه شده اینجا، بازی جدید تیم نینجا (قافیه گرفت با اینجا:دی) یعنی Wolong بود
بازی بسیار به فرانچایز NIOH شباهت داره و از اونجایی که سبک سولزلایک فن بیس قوی رو داره و همینطور تریلری که از بازی نشون دادن، پیشاپیش حس میکنم موفق خواهد شد

View attachment IMG_20220613_124148_198.mp4

پ.ن: و در آخر یه نکته اینکه تهیه کنندگان این بازی یکی یاسودا از تیم Nioh و دیگری یاماگیوا از تیم بلادبورنه!!!
 
داخل بازی های کوچک تری که معرفی کردن:
High On Life، لحظه ای که صدای مورتی اومد یعنی کیفیت بازی تضمین شدس :)) دهن سرویس گانه بچه تولید می‌کردهمونارو شلیک می‌کرد. اخه ازین عجیب تر.
Last case of Benedict Fox توجه منو جلب کرد اتمسفر جالبی داشت.
Cocoon هم خلاقانه به نظر میرسید خوشم اومد.
هالو نایت هم بد نبود ولی من زیاد خوشم نمیاد ازون سبک.
بهترین نمایش با اختلاف برای دیابلو ۴ بود، من قبلیارو بازی نکردم ولی این اصلا یه چیز عجیبی بود، من هیچ نکته منفی ندیدم.
و بعد اون پلیگ تیل، این دو تا گیم فراتر از انتظار عمل کردن.
فورزا چیز خاصی حقیقتا نداشت، چیزی که نشون دادن همون حدی بود که همه انتظار داشتن، فکر نکنم کسی سوپرایز شده باشه.

استارفیلد هم من راضی بودم، اگه نصف لذتی که من با مس افکت میبرم رو بتونه ارائه بده مخلص تاد هاوارد هستم.

و اما جایزه نا امید کننده ترین نمایش با اقتدار میرسه به :-qRedfall
همون اول کار که گفتن کو اپ و اینا من داخل تاپیکش اعتراض کردم، گیمای ارکین بزرگ ترین نکنه قوتشون چیه؟ ایمرشن! حالا بقیه رو نمی‌دونم ولی من کوچکترین ایمرشنی تو کو اپ نمیتونم بگیرم. مثلا فکر کن prey کو اپ بود واقعا چیز مضخرفیه. به علاوه کرکتر هایی هم که نشون دادن بسیار کرینج بود.

در کل بخوام به نمایش نظر بدم، به لحظه خوابم میگرفت میگفتم no one cares( لحظه ی نمایش sea of thieves) یه لحظه هایپ بودم ضربان قلبم بالا بود، واسه همین ۵-۶ بود.
 
یادم رفت راجب پلیگ تیل هم بنویسم. یکی از بازیایی که همین پارسال تجربه کردم و به شدت هم منتظر نسخه دومش هستم ولی نمایش زیادی خوبی نبود به نظرم. گاهی اوقات نمیتونستم تفاوت این چیزی که میبینم با نسخه اول رو تشخیص بدم و به نظرم پیشرفت زیادی نداشته. گرافیک هم یکی دوجا تو ذوق میزد ولی گاهی اوقات خوب بود. کاش یکم بیشتر فاصله می‌گرفت از نسخه اول. موزیک طبق معمول فوق‌العاده
 
  • Like
Reactions: Bax
با سلام خدمت دوستان
کنفرانس برای من یک شکست مفتضحانه بود
نمیدونم شاید چون فن سونی بوده و هستم
اینو هم بگم خدمتتون که تو این نسل فعلا نه ps5 خریدم و نه xsx
هیچکدوم از بازیهای کنفرانس منو wow نکرد
یا سنم گذشته یا واقعا با عرض شرمندگی در حد و اندازه های انحصاری یا بازی 2022 نبودن
من به کنفرانس F دادم چون پایینتر از اون تو چارت نبود
 
  • Like
Reactions: hp3in_pro and all4u
با سلام خدمت دوستان
کنفرانس برای من یک شکست مفتضحانه بود
نمیدونم شاید چون فن سونی بوده و هستم
اینو هم بگم خدمتتون که تو این نسل فعلا نه ps5 خریدم و نه xsx
هیچکدوم از بازیهای کنفرانس منو wow نکرد
یا سنم گذشته یا واقعا با عرض شرمندگی در حد و اندازه های انحصاری یا بازی 2022 نبودن
من به کنفرانس F دادم چون پایینتر از اون تو چارت نبود
بهترین کارو کردی صبر کن اینا هیچکدوم چیزی برای نشون دادن ندارن
 
  • Like
Reactions: Optimus Prime
الان اینا چی بودن نشون دادن ؟
واقعا میخواد با این بازیا با سونی و نیتندو رقابت کنه ؟
بعضیا میگن diablo مثلا خیلی خوب یا اصلا عالی اونکه طرفدار دیابلو هست اصلا با کنسول دیابلو بازی میکنه
دیابلو که پلتفرم اصلیش pc هست
بجای 50 تا 5000 تا بازی اینشکلی هم روی گیم پس بیاره ارزش 1 دونه بازی درست و حسابی را نداره
استارفیلد هم که معلوم نیست سال دیگه بیاد تاریخ دقیق ندادن چون آماده نیستن
 
  • Love
Reactions: Optimus Prime
HFW شاهکاره گرافیک و پوشش های گیاهیش // حالا بزار استارفیلد بیاد ببینیم 10 تا سیاره درست درمون داره . 1000 تا پیشکش .

شایدم همه کپی پیست هم هستند با اندکی تفاوت . بیشترشون هم صحرا و سنگ لاخ هستند که طراحیشون راحت هست .
اولا که همه سیاره های جهان هستی جزئیات زمین رو ندارن قبلا هم گفتن کلی سیاره هستن کلا پوشیده از آب هستن یا محیط بیابونی کویری دارن
این دیگه مقصرش استارفیلد نیست برو از خدا بپرس چرا این مدلی ساخته
اینکه میگی طراحی شون راحت هست بازم برو از خدا بپرس چرا سیاره هایی که ساختی خیلی هاش صحرا و سنگ هستن
فوربیدن وست هم کسی نگفت بده ولی ابعادش در حد و اندازه بازی ای با چند منظومه نیست باید با همون ویچر و گوست بقیه بازی های در حد خودش مقایسه بشه
حالا اینکه شما از استارفیلد گرافیک فوربیدن وست میخوای اصلا قابل مقایسه نیستن
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or