نمایشگاه/رویداد Xbox & Bethesda Showcase 2022

امتیاز شما به کنفرانس؟

• A

• B

• C

• D

• F

Results are only viewable after voting.

Soheil

Set Free The Devil Inside
کاربر سایت
untitled-1_et8i.jpg

خب طبق روال هر سال کنفرانس (نمایش) مخصوص سال 2022 ایکس باکس (به همراه بتسدا) با اعلام زمان پخش، معرفی شد.

در این تاپیک در مورد این Show بحث خواهیم کرد. اطلاعات و شایعات به همراه زمان پخش و لینکهای مربوط تدریجا اضافه خواهد شد.

این نمایش روز یکشنبه 22 خرداد ساعت 21:30 به وقت ایران پخش خواهد شد.

لینک رسمی

لینکهای تماشای شوکیس:

..................

انتظارات و پیش بینی هاتون را بنویسید. :D

آخرین ویرایش:
The All-New Forza Motorsport is the Most Technically Advanced Racing Game Ever Made - Forza

In Forza Motorsport, car damage is reproduced down to the individual scratches on the bodywork. There are all-new simulation details in the directionality of damage, how the paint peels away at exposed and raised edges, in the wheel abrasions, and in the dirt build-up. Car damage is a racing reality and has been authentically captured in the new Forza Motorsport.
;));))

بقیه مقاله:

We've completely overhauled the core driving experience to take advantage of the power of the Xbox Series consoles. This includes a 48 times improvement in the fidelity of our physics simulation. Based on your feedback, we’ve introduced new features like tire and fuel management, multiple tire compounds, and new in-depth car building to create the ultimate racing playset. This is all brought to life at the trackside pits, where advanced materials and shaders paired with ray tracing bring out incredible detail in the gold heat wrap, anodized aluminum, and carbon fiber. Ray tracing especially shines on engine bays with their complex self-reflection.

Fundamental to Forza Motorsport is our fully dynamic time of day system, which brings tracks to life in stunning detail and like weather, it will be available on every track. Changes in time of day alter ambient temperatures, which, in turn, impacts the track surface temperatures. These track temperature changes will affect the grip of your car, as does rubbering in and weather. These new simulation details add further depth, drama, and dynamics to the racing experience.

چون
به عنوان کسی که هیچوقت بازی های بتسدا رو حتی تست نکرده، خب مشخصه که چیزی که دوست داشته باشم رو تو مراسم دیشب ندیدم.
مراسم مایکروسافت هم از همون سالی که هولولنز برداشتن سر دوربین گذاشتن که ماینکرفت نشون بدن تا همین امروز همیشه پر از بازی های ایندی بوده که هر سال چه E3 چه جاهای دیگه، چندین صفحه فحش به جون میخریدن سازنده هاش. دیشب کلا با یه بازی High On Life حال کردم به خاطر ایده دیوانه ش و صدای مورتی و همین دیگه... فورزا و DLC فورزا و ... هم به کار من دوباره نمیاد.
برای من یکی به شخصه واضح شده که اگر بازی ریسینگ آرکید و شوتر اول شخص و RPG می خوای باید بیای سمت تیم سبز و اگر داستان و احساس و بازی های سوم شخص هیجان انگیز با گرافیک شو کیس می خوای هم باید سمت تیم آبی باشی که تو نقطه 30 سالگی انتخابم مشخصه.

مسئله ای که وجود داره اینه که همه تاپیک ها آخرش VS میشه و خب یه عده ای رو تو این 12 سال میشناسم حالا چه از لحنشون خوشم میاد چه نمیاد تو ایگنور لیست من هستن و بدون کلیک کردن روی اسمشون میدونم محتوای کامنتشون چیه، ایرادی بهش نیست. منتهی نمیدونم چرا بعد از هر مراسمی یک کاربر جدید ثبت نام میکنه که لحن حرف زدنش کلا با بقیه فن های ایکس باکس فرق میکنه و با تمسخر از روی بازی های شرکت سونی و ... رد میشه. نمیدونم دوران لاو کنسول تموم نشده هنوز برای یک عده یا چی؟

امتیاز من به مراسم n/a
داشتن زیرنویس فارسی چپ به راست meh
بازی که خوشم اومد ازش High On Life
چون دقیقا این کاری است که کاربر سونی داره انجام میده . الان اینجا اکثرا کاربر ایکسن دارن صحبت میکنن طرف میاد گرافیک بازی رو با tlouمقایسه میکنه میره .خوب هم مقایسه اش اشتباهه همه یک عده هم سعی میکنن جوابش رو بدن مثل من یک عده هم میرن تو تاپیک اونور به قول شما رد میشن .طرف میاد کامنت جک میزاره در حد ملانصرالدین بعد شش تا رفیقاش میان لایک میزنن فرار میکنن بگو بزن ببینم تو جامعه مدنی تا کجا میری 😂

The All-New Forza Motorsport is the Most Technically Advanced Racing Game Ever Made - Forza

In Forza Motorsport, car damage is reproduced down to the individual scratches on the bodywork. There are all-new simulation details in the directionality of damage, how the paint peels away at exposed and raised edges, in the wheel abrasions, and in the dirt build-up. Car damage is a racing reality and has been authentically captured in the new Forza Motorsport.
;));))

بقیه مقاله:

We've completely overhauled the core driving experience to take advantage of the power of the Xbox Series consoles. This includes a 48 times improvement in the fidelity of our physics simulation. Based on your feedback, we’ve introduced new features like tire and fuel management, multiple tire compounds, and new in-depth car building to create the ultimate racing playset. This is all brought to life at the trackside pits, where advanced materials and shaders paired with ray tracing bring out incredible detail in the gold heat wrap, anodized aluminum, and carbon fiber. Ray tracing especially shines on engine bays with their complex self-reflection.

Fundamental to Forza Motorsport is our fully dynamic time of day system, which brings tracks to life in stunning detail and like weather, it will be available on every track. Changes in time of day alter ambient temperatures, which, in turn, impacts the track surface temperatures. These track temperature changes will affect the grip of your car, as does rubbering in and weather. These new simulation details add further depth, drama, and dynamics to the racing experience.
گرامی این بخش سرفس تمپچر خیلی عالی میشه باید لاستیک ها به دمای مناسب برسن که گریپ داسته باشن سرد باشن پایداری نداره خیلی هندلینگ جذاب میشه . تورن ۱۰استاد خلق دراماداتفاقا در پیست واقعا .ویبره کنترلرشون تو دست بی نظیره حس بسیار خوبی میده وقتی ماشین رو میپیچونیم .اون حس از دست دادن گریپ رو تو هیچ ریسینگی نیست .وقتی لاستیک از جاده خارج میشه تو موتوراسپورت صدا و حس ویبره دقیقا انگار دارن صورت ادم رو میکشن رو اسفالت😂عالیه و بینظیر .بیصبرانه منتظر شوکیس گرافیکی موتوراسپورت هستم. ‌

View attachment 259528

تو این لیست میتونید ببینید چیا داشته و چیا خواهد داشت تا انتهای ۲۰۲۲ ، نه ۱۲ ماه آینده ای که ۲۰۲۲ ش پر از خالی بوده
خودتم این لیست و چک کردی؟
شایدم سوال منو درست متوجه نشدی
طبق لیست شما ۱۲ ماه پیش رو سونی:
God of war
Dash dash world
Undead citadel
Ultawings 2
Forspoken
Pistol whimp
Giga bash
Goodbye volcano
ماکروسافت در ۱۲ ماه پیش رو
Diablo
Overwatch 2
Starfield
Forza
Wolong
Redfall
و چنتا بازی کوچیک و بزرگ دیگه
درسته؟
این لفظ ماکروسافت با این بازیها میخواد رقابت کنه رو با رسم شکل نشون بدید ممنون میشم

• Like
Reactions: richard92
درود دوباره
من چند صفحه اخير رو خوندم بحث بيشتر سمت استارفيلد رفته
دوتا مساله هست
١-موضوع تاپيك كل شوكيس هست و نه يك بازي خاص
٢-بازي تاپيك جداگانه داره كه ميشه حسابي راجع به قدرت و ضعفهاش بحث بشه

الان با بحث راجع به يك بازي كه اتفاقا بنظرم جز تنها نكات مثبت نمايش ديروز بود با همه ايراداتش
بحث اصلي كه ضعيف بودن نمايش ديشب كاملا به حاشيه ميره

اينكه چرا سال لانچ سري اكس و سال ٢٠٢٢ كلا فرست پارتي وجود نداره

اينكه دقيقا برنامه بازيهايي كه تو شوكيس اول نسل معرفي شدن چي شده؟

و وقتي وضعيت استوديوهايي مثله رير يا اينيشيتيو نامشخصه
از اخرين بازي كواليشن تقريبا ٤ سال ميگذره
و اين مديريت قراره به استوديوهاي بتسدا هم نفوذ كنه و تاثيرش چي ميتونه باشه
بنظرم بحث هاي مهم تري هست با احترام

• Like
Reactions: SiminSecret
God of war
Dash dash world
Undead citadel
Ultawings 2
Forspoken
Pistol whimp
Giga bash
Goodbye volcano
Diablo
Overwatch 2
Starfield
Forza
Wolong
Redfall
درسته؟

دوست عزيز ديابلو و اورواچ و وولانگ مولتي پلتفورم هستن

God of war
Dash dash world
Undead citadel
Ultawings 2
Forspoken
Pistol whimp
Giga bash
Goodbye volcano
Diablo
Overwatch 2
Starfield
Forza
Wolong
Redfall
درسته؟
اینکه عملا تا اینجا 2022 و حتی ماه های دیگه 2022 هیچ فرست پارتی دیگه نداره حساب نیست ؟ سونی امسال GT7 و HFW دادها ! بماند حالا بقیه بازی ها

نگو اینجوری هرچی رو گیم پس بیاد مال ایناس :D

البته واقعا شايد خيليها ندونن اين رو خصوصا در مورد وولانگ شايد مثله نيو فكر كردن انحصاري باشه ....
————

يكي از بدترين ايرادهاي نمايش ديشب اين بود كه اگر بازيهاي بتسدا و مولتي ها رو بيرون ميكشدي
عملا يك فورتزا موتوراسپورت مي موند 😒

من اكثرا نمايش هاي پلي استيشن و اكس باكسو ميبينم لايو

و بدترين حس رو ديشب داشتم و واقعا اينكه حس ميكردم زمان به عقب برگشته اواخر نمايش ريتم داشت بهتر ميشد كه معرفي وولانگ بود و كوجيما اومد و تموم شد نمايش 😨

به عنوان کسی که هیچوقت بازی های بتسدا رو حتی تست نکرده، خب مشخصه که چیزی که دوست داشته باشم رو تو مراسم دیشب ندیدم.
مراسم مایکروسافت هم از همون سالی که هولولنز برداشتن سر دوربین گذاشتن که ماینکرفت نشون بدن تا همین امروز همیشه پر از بازی های ایندی بوده که هر سال چه E3 چه جاهای دیگه، چندین صفحه فحش به جون میخریدن سازنده هاش. دیشب کلا با یه بازی High On Life حال کردم به خاطر ایده دیوانه ش و صدای مورتی و همین دیگه... فورزا و DLC فورزا و ... هم به کار من دوباره نمیاد.
برای من یکی به شخصه واضح شده که اگر بازی ریسینگ آرکید و شوتر اول شخص و RPG می خوای باید بیای سمت تیم سبز و اگر داستان و احساس و بازی های سوم شخص هیجان انگیز با گرافیک شو کیس می خوای هم باید سمت تیم آبی باشی که تو نقطه 30 سالگی انتخابم مشخصه.

مسئله ای که وجود داره اینه که همه تاپیک ها آخرش VS میشه و خب یه عده ای رو تو این 12 سال میشناسم حالا چه از لحنشون خوشم میاد چه نمیاد تو ایگنور لیست من هستن و بدون کلیک کردن روی اسمشون میدونم محتوای کامنتشون چیه، ایرادی بهش نیست. منتهی نمیدونم چرا بعد از هر مراسمی یک کاربر جدید ثبت نام میکنه که لحن حرف زدنش کلا با بقیه فن های ایکس باکس فرق میکنه و با تمسخر از روی بازی های شرکت سونی و ... رد میشه. نمیدونم دوران لاو کنسول تموم نشده هنوز برای یک عده یا چی؟

امتیاز من به مراسم n/a
داشتن زیرنویس فارسی چپ به راست meh
بازی که خوشم اومد ازش High On Life
اون قضیه کابر جدید ساختن و ترول کردن در هر دو طرف هست یکی بود دیروز همینجا استارفیلد رو ترول میکرد تاریخ عضویتش مال دیروز بود :دی بنظرم اینا کابرهای چندساله همینجا هستند که دل و جرات ندارند با آی دی اصلیشون ترول کنند این کار رو میکنند خالی بشند شما جدی نگیر!
همین که میگی من با بازیهای بتزدا حال نمیکنم یا اصلا بازی نکردم تکلیف رو مشخص میکنه که نیومدی ترول کنی. اومدی از رو کنجکاوی ببینی چیه و حال نکردی کاملا اوکیه.

ولی بعد از رفتن بتزدا با تیم سبز کلا افراد زیادتری دارن اعلام میکنن با بازیهای بتزدا حال نمیکنن و این خوب نیست.
یادمه اسکایریم معرفی شد من همینقدر هیجان داشتم براش الان هم دارم و توی اون تاپیک یکی از بچه ها اسمش صادق بود فکر کنم زحمتش رو میکشید هر دو پست یک بار ترول اسکایریم نبود و فکر نکنم کسی بود که بگه من از بازیهای بتزدا خوشم نمیاد. به نظرم کسی که از یک سبک یا استودیو خوشش نمیاد اصلا اهمیت نمیده که به بازی خوب میشه یا نه.

مثلا من روگ لایک هیچوقت بازی نکردم دوست هم ندارم بازی کنم نه اهمیت میدم نه میرم توی تاپیک ریترنال نظر بدم همینطور بازیهای JRPG! تنها JRPG که حال کردم همین ۷ ریمیک بوده که اون رو خود طرفدارای فاینال میگن افتضاحه بنابراین نمیرم رو اعصابشون! الان استارفیلد اولین بازی درست حسابی بتزدا بعد از فالاوت ۴ هست که خیلیها که با بتزدا حال میکنند منتظرشند.

دوست عزيز ديابلو و اورواچ و وولانگ مولتي پلتفورم هستن
اولا یه نگاه به لیست اون دوستتون بنداز بعدشم بحث سره نمایش دیشب بود که دوستانتون به شدت معتقد بودن همه این بازیها روی همدیگه ۱ بازی حساب نمیشن
واسه شخص من روی گیم پس بودن مهمتر از انحصاری بودنه

اولا یه نگاه به لیست اون دوستتون بنداز بعدشم بحث سره نمایش دیشب بود که دوستانتون به شدت معتقد بودن همه این بازیها روی همدیگه ۱ بازی حساب نمیشن
واسه شخص من روی گیم پس بودن مهمتر از انحصاری بودنه

ديابلو كه روي گيم پس هم نيست
منتهي شما يه ليست از بازيهاي سوني گذاشتي كه اينها رو داره
ويه ليست هم از بازيهاي اكس باكس

اخه بر فرض مثال اگر الدن رينگ توي نمايش سوني باشه يا ماكروسافت براي هيچ كدومشون نقطه قوتي محسوب نميشه

اصل نمايش بنظر من اول بازيهاي فرست پارتي ها اكس باكس گيمز استوديو بود بعد بازي هاي بتسدا
و بعدش باززيهاي كه روي گيم پس ميان.
و نكته بد ماجرا اينه كه لاين اپ گيم پس براي ٢٠٢٢ هم خوب نيست
اگر بازيهايي كه ديشب نشون دادن همه مربوط به ٢٠٢٢ بودن كاملا قابل قبول بود

• Like
Reactions: SepehrR

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or