نمایشگاه/رویداد Xbox & Bethesda Showcase 2022

امتیاز شما به کنفرانس؟

• A

• B

• C

• D

• F

Results are only viewable after voting.

Soheil

Set Free The Devil Inside
کاربر سایت
untitled-1_et8i.jpg

خب طبق روال هر سال کنفرانس (نمایش) مخصوص سال 2022 ایکس باکس (به همراه بتسدا) با اعلام زمان پخش، معرفی شد.

در این تاپیک در مورد این Show بحث خواهیم کرد. اطلاعات و شایعات به همراه زمان پخش و لینکهای مربوط تدریجا اضافه خواهد شد.

این نمایش روز یکشنبه 22 خرداد ساعت 21:30 به وقت ایران پخش خواهد شد.

لینک رسمی

لینکهای تماشای شوکیس:

..................

انتظارات و پیش بینی هاتون را بنویسید. :D

آخرین ویرایش:
این عکس خیلی خوبه و منم خیلی دوسش دارم اما این ربطی به توصیف من نداشتا
این عکس داره می گه طرف می یاد خودش از خودش تعریف می کنه به خودش کردیت می ده تقریبا چیزی مشابه تمام مسئولان در ایران
من حرفم اینکه پیشرفت کردن یک شبه نیست و راه طولانی داره و ذره ذره رخ می ده و اینکه دیگران نه خود ماکروسافت قبول داشته باشن که داره روز به روز پیشرفت می کنه و بهتر می شه و کنفرانس های جدیدش از قبلی ها بهتر می شن این مهمه
یک بار دیگه با دقت مخصوصا حرف اخر پستم بخونید
اینکه شما هر روزت بهتر از دیروزت باشه ربطی به عکس بالا نداره

• Like
Reactions: dark souls
این عکس خیلی خوبه و منم خیلی دوسش دارم اما این ربطی به توصیف من نداشتا
این عکس داره می گه طرف می یاد خودش از خودش تعریف می کنه به خودش کردیت می ده تقریبا چیزی مشابه تمام مسئولان در ایران
من حرفم اینکه پیشرفت کردن یک شبه نیست و راه طولانی داره و ذره ذره رخ می ده و اینکه دیگران نه خود ماکروسافت قبول داشته باشن که داره روز به روز پیشرفت می کنه و بهتر می شه و کنفرانس های جدیدش از قبلی ها بهتر می شن این مهمه
یک بار دیگه با دقت مخصوصا حرف اخر پستم بخونید
اینکه شما هر روزت بهتر از دیروزت باشه ربطی به عکس بالا نداره
مدیرای شرکتای معظم ایران خودرو و سایپا هم با نظر شما که باید هر شرکت نسبت به خودش سنجید موافق هستن حتی محصولاتشونو بهتر از خودروسازای برتر دنیا میدونن

مدیرای شرکتای معظم ایران خودرو و سایپا هم نظرشون با نظر شما که باید هر شرکت نسبت به خودش سنجید موافق هستن حتی محصولاتشونو بهتر از خودروسازای برتر دنیا میدونن
مشتری و خریدار می گم نه خود شرکت خیلی حرفم راحته درکش الان مردم و مشتری و خریدارها قبول دارن که این شرکت ها پیشرفت کردن؟
الان فرض کنید مافیای این دو شرکت جمع کنن برن بدنش دست یک ادم حسابی شما انتظار داری ظرف 3 4 سال این شرکت ها در حد بنز و پورشه بشن؟ حرف من اینه اگر مدیر بعدی هر سالش به نسبت پارسالش پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته باشه یعنی مدیر خوب و کارامدی( از نظر دیگران نه خودش)
این درکش خیلی راحته پیشرفت تعریف علمی داره اون چیزی که شما می گی یک بحث دیگه س

سونی زودتر sop جدید بذاره چندتا مولتی با ghost of tsushima واسه pc معرفی کنه
میفهمم سخته اما پس مایکرو هم اکتی بلیزارد خرید که بازیای مولتی پلتفرم کماکان مولتی پلتفرم بمونن؟ حتی دیگه نمیشه گفت فرست پارتی..

واقعیت ماجرا: هر شرکتی دنبال پول بیشتره ...

جالبه که بعضیا نمیتونن واقعیتو قبول کنن که یک بازی ممکنه عیب و ایراد داشته باشه!چیز بدی هم نیست و گفتنش باعث میشه اون سازنده بفهمه و رفعش کنه تا محصول بهتر و باکیفیت تری ارایه بده تا آبروریزی فالوت ۷۶ تکرار نشه!
اینکه شما حاضری چشمتو روی برخی ضعف ها و نگرانی های نمایش بلندپروازانه ترین IP کل مایکروسافت و بتزدا ببندی و فقط از روی جنگ و کل کل طرفداریشو کنی دودش تو چشم خودت میره!
دیگه به لطف گیم پس که بقال سر کوچه هم میتونه تو دکه‌اش با تلویزیون بشینه بازیهای مایکروسافتو بازی کنه و کسی لنگ ۱ دلار و ۱۰ دلار اشتراکش نیست!
پلتفرمشم که دیگه فایده ای نداره خریدش وقتی رو موبایل و تلویزیون و PC میشه همه IPهاشو با مفت ترین قیمت ممکن بازی کرد!با کی جنگ و کل کل دارید که کسی اعتراض هم میکنه از تاریخ عضویش میگید؟کسی مگه از ۴تا کاربر ساده باید حساب ببره و بیکار باشه که برفرض اکانت اصلیشو ول کنه بیاد اکانت فیک بسازه؟بزرگ‌ شید!
دوستان اکس باکس فن حتما به اوامر این دوست عاقل و بالغ توجه کنید
۱-هر پلتفرمی از ماکروسافت دارید بفروشید
۲- یه تی وی مارک سونی بگیرید و با ۱ دلار همه ipهای ماکروسافت رو بازی میکنید

لطفا چشمهاتون رو روی ضعف بازیهای ماکروسافت نبندید
همینجا باشید و جایی نرید تا ژنرال اوامر بعدیشون رو اطلاع رسانی کنن

آخرین ویرایش:
Screenshot_20220614-170730_Chrome.jpg
متاسفانه کیفیت بد استریم فقط مختص ما نبوده.
من خودم هم نشستم دوباره با کیفیت 4k، تریلر فورتزا و استارفیلد رو دیدم، اگر حس کردین که اون تاثیری که باید از تغییر نسل بگیرید، نگرفتید ، قطعا نظرتون برمیگرده، مخصوصا فورتزا که یک WOWرو قشنگ به خودش اختصاص میده.

View attachment 259756
متاسفانه کیفیت بد استریم فقط مختص ما نبوده.
من خودم هم نشستم دوباره با کیفیت 4k، تریلر فورتزا و استارفیلد رو دیدم، اگر حس کردین که اون تاثیری که باید از تغییر نسل بگیرید، نگرفتید ، قطعا نظرتون برمیگرده، مخصوصا فورتزا که یک WOWرو قشنگ به خودش اختصاص میده.
استریم دیشب کپ کام رو می دیدی استریم Xbox مقابلش 8K بود.
استریم کپکام رسما داشت 240P 5FPS پخش می شد :D

ولی جدا من نمی دونم چرا وضع استریم ها اینطوریه. طرف نشسته از خونه استریم می کنه راحت 1080P 60FPS بعد این وضع استریم کمپانی به این عظمت اه!
البته من شوکیس مایکروسافت رو من از تویج می دیدم وضعش خیلی بهتر بود از یوتوب.

چیزی که من دستگیرم شد این چند روز این بود که خیلی از دوستان اصلا براشون مهم نیست چی قراره نمایش داده بشه و چطور نمایش داده بشه .
تنها چیزی که اهمیت داره براشون اینه که جبهه مخالف رو بکوبن و ارزش عنوان هایی که قراره برای اون پلتفرم منتشر بشه رو در حد پشکل پایین بیارن ! :D نکن برادر من، یه سریز اس بگیر لذت بازی هایی منتشر شده و قراره منتشر بشه رو ببر ! :دی
به نظر من نمایش خیلی خوب بود و ترکیب مناسبی از بازی های موردعلاقه خودم که قراره در یک سال آینده برای پلتفرم مایکروسافت منتشر بشه رو نشون می داد.
گل سر سبدشون هم FM که بی صبرانه منتظر هستم عرضه بشه و سالهای متمادی لذت رانندگی ماشین هایی که آرزوی دیدنشون رو از نزدیک رو داریم، بهمون بده ! :x

من بخاطر کیفیت بد استریم دنبال یه 4k با بیت ریت بالا می‌گردم. بجز یوتیوب جای دیگه‌ای نیست؟
هنوز زود هست ولی اگه استودیوها فرصت کنن ویدئوها رو برای گیمرساید بفرستن ، بزودی قرار میده.
امروز دیدم برای Tlou Part 1 گذاشته ، فرصت کردی چک کن مابقی رو هم احتمالا به مرور قرار میده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or