نمایشگاه/رویداد Xbox & Bethesda Showcase 2022

امتیاز شما به کنفرانس؟

• A

• B

• C

• D

• F

Results are only viewable after voting.

Soheil

Set Free The Devil Inside
کاربر سایت
untitled-1_et8i.jpg

خب طبق روال هر سال کنفرانس (نمایش) مخصوص سال 2022 ایکس باکس (به همراه بتسدا) با اعلام زمان پخش، معرفی شد.

در این تاپیک در مورد این Show بحث خواهیم کرد. اطلاعات و شایعات به همراه زمان پخش و لینکهای مربوط تدریجا اضافه خواهد شد.

این نمایش روز یکشنبه 22 خرداد ساعت 21:30 به وقت ایران پخش خواهد شد.

لینک رسمی

لینکهای تماشای شوکیس:

..................

انتظارات و پیش بینی هاتون را بنویسید. :D

آخرین ویرایش:
والا من تا جایی که یادمه ملت همیشه فحش می دادن مایکروسافت رو به خاطر نمایش های CoD. ماشاالله نمایش های مفصل هم داشت :D

البته تا شروع نسل قبل خوب بود cod. مخصوصا نمایش mw2 و blackops 1 که زمان خودش محشر بود.
ولی شروع نسل یه چند سالی خود سری تو افت بدی رفت، تا دوباره احیا شد.
از این حرفا بگذریم، فعلا مارکتینگ سری دست سونی هست.

هلبلید و استارفیلد و فورزا که صد در صد هستن امیدوارم از الدراسکرول هم یه نمایش سی جی هایپ برانگیز داشته باشن بقیه بازیا مثل fable و avowed هم فک نمیکنم گیم پلی نشون بدن مگر اینکه سی جی یا نهایتش یه چیز این انجین نشون بدن

اینجا چون اسم بتسدا اومده بعیده که بازی هایی غیر از بتسدا به نمایش در بیاد .
ربطی نداره قرارداد مارکتینگ میبندن با شرکتا همین پارسال بلیزارد نمایش دیابلو۲ ریزازکشن رو تو کنفرانس اکس باکس و بتسدا انجام داد مثلا

اصلا بیایم بحث کنیم چرا اسم کنف انس هست اکس باکس+بتسدا

دلیلش اینه: چون این کنفرانس دو تا ناشر همزمان هست

یکی Xbox Game Studios و یکی هم Bethesda برا همین دو تا کنفرانس دو تا ناشر با همه اسمش گذاشتن اکس باکس و بتسدا

ربطی نداره قرارداد مارکتینگ میبندن با شرکتا همین پارسال بلیزارد نمایش دیابلو۲ ریزازکشن رو تو کنفرانس اکس باکس و بتسدا انجام داد مثلا

اصلا بیایم بحث کنیم چرا اسم کنف انس هست اکس باکس+بتسدا

دلیلش اینه: چون این کنفرانس دو تا ناشر همزمان هست

یکی Xbox Game Studios و یکی هم Bethesda برا همین دو تا کنفرانس دو تا ناشر با همه اسمش گذاشتن اکس باکس و بتسدا
در کل میتونه کنفرانس بزرگی باشه چون تمام خریدهای ماکروسافت میتونن بیان محصولاتشون رو نشون بدن

• Like
Reactions: ramin1987
صبر ندارم برای دیدن Fable و مطمئنم پلی گراند فک همه رو میچسبونه زمین! :D
بعد از اون بیشتر از همه مشتاق نمایش FM8 هستم. 5 سال از آخرین بازیشون گذشته و برای استودیویی که 2 سال یکبار بازی منتشر میکرد، انتظار پیشرفت فوق العاده ای رو نسبت به FM7 دارم.

حقیقتا نگران استارفیلد هستم. میترسم مثل فالوت ۴ با دیدن تریلرش ناامید شم. خوب باش لطفا :love:
تو تاپیکش که بعضی وقتها بقدری هایپ میشه یا انتظارات و تئوری های عجیب غریب گفته میشه، که خب مشخصا بازی نهایی نمیتونه همچین کیفیت و جهشی به نسبت باقی صنعت گیم داشته باشه.

البته با توجه به اسم بتسدا و بازیهای فوق العاده ای که ساخته واقعا کار سختیه که اینطور نبود.
در عین حال باید از بازیهای قبلی و تجربیاتمون درس بگیریم ، تکرار همون اشتباهات تهش میشه سرخوردگی نسبت به بازی.

=================
من خودم هیچوقت بحث گرافیک و... بازیها برام مهم نیست ولی اینقدر بتسدا سر این موارد خسیس بوده و بازیهاش ضعف داشتن که من اگه گرافیک/انیمیشن استارفیلد در حد استانداردهای 4-3 سال پیش هم باشه راضیم واقعا.
چون موارد دیگه رو بتسدا نمیتونه بد بسازه، همین برای من بسه .

حقیقتا نگران استارفیلد هستم. میترسم مثل فالوت ۴ با دیدن تریلرش ناامید شم. خوب باش لطفا :love:

آقا چرا انقد همه نسبت به استارفیلد فاز فاویان فنری و مختار 2 برداشتن؟:دی بزارید اول یه چیزی نشون بدن، اگه بد بود همه با هم میزنیم تو سرمون:دی

اگه فف16 نیاد، قطعا بهترین بازی سال برای من استارفیلده:دی کلا زنده باد همه بازی های سای فای و فضایی:دی

تو ساختن بازیای این سبکی بتسدا یکی از بهترینهاست ولی نکاتی هست که سخت میکنه کارو.
مثل سفرها و سیستم شبیه سازش و ...
پس تا زمان تریلر کنترل کنید هم هایپ کاذب و هم نگرانی رو.
avowed احتمالا میاد اگه قرار باشه تو نیمه اول 2023 بیاد، شانس گیم پلی اون از فیبل بیشتره.
گراندد هم یادم رفت از بتا خارج میشه، احتمالا تریلر deathlopp میره برا گیمزکام. ولف 3 هم یادمون نره. دیگه وقتشه.
as dusk falls احتمالا تاریخ میخوره، ناشر این خود ایکس باکسه
sommerville- plague tale هم نمایش دارن. با sommerville ولی خودم خیلی حال نکردم
یه زمانی ماکرو زمان limbo ناشر playdead بود 6 سال از آخرین بازیشون insidee میگذره، دوس دارم بازی بعدی playdead اینجا معرفی بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or