منم یک پیش بینی بکنم.
یک سری عناوین که مشخص نمایش دارند مثل استارفیلد و...
اما یک سری عناوین دیگه هستند که کسی بهشون توجه نکرده تا به الان خیلی و احتمال داره از شوکیس مایکروسافت سر در بیارن.
Dead Island 2
طبق شایعات و اخبار منتشر شده بازی آخرین مراحل توسعه رو طی میکنه و برای عرضه در آخر سال آمادست. هر چند به نظر من امکان فیل شدن این پروژه خیلی زیاده اما خب اگر به عنوان یک عنوان برای گیم پس تو مراسم نمایش داشته باشه نباید تعجب کنیم. (مثل back 4 blood که پارسال نمایش داشت.)
Phantom Dust
از سال ۲۰۱۵ که مایکروسافت نسخه ریبوت رو از استودیو سازندش گرفت و اون استودیو هم تعطیل شد، همون جا مایکروسافت اعلام کرد که کار بر روی ریبوت ادامه داره و یک استودیو دیگه ساخت بازی رو بر عهده گرفته (هر چند تا به امروز هیچ خبری ازش منتشر نشده.)
Dirt WRC
اخیرا یک خبر منتشر شده که درت رالی ۳ کنسل شده و به Dirt WRC تغییر نام داده. از اون جا که ناشر بازی EA و نام WRC هم خیلی شناخته شدست، ممکنه شاهد نمایشش تو کنفرانس مایکروسافت باشیم. بازی هم احتمالا آخر همین سال منتشر بشه.
Crysis 4
استودیو کرایتیک خیلی وقت میشه که تو وضعیت خوبی نیست و برای ساخت کرایسیس چهار هم واقعا نیاز به دیده شدن و تبلیغات درست و حسابی دارند. حتی تیزر موتور گرافیکی این بازی هم میتونه توجه خیلی زیادی رو به خودش جلب کنه.
Bright Memory infinite
این بازی برای PC عرضه شده و حتی امکان درخواست ریویو کدش چند وقتی میشه برای ایکس باکس در دسترس قرار گرفته اما وقتی ما درخواست بدیم با پیغام به زودی مواجه میشیم که میتونه نشون دهنده این باشه که بازی قراره همون روز شوکیس نمایش و عرضه بشه برای گیم پس.
اسپلینتر سل ریمیک
از اونجا که سری همیشه در کنفرانس مایکروسافت حضور داشته و حتی نسخه انحصاری هم برای کنسول ایکس باکس داشته، بعید نیست که این عنوان همراه با عرضه اشتراک Ubisoft+ تو شوکیس باشه.
دیابلو ۴ و عنوان coalition
پایان شوکیس با حضور راد فرگوسن و نمایش دیابلو همراه با اعلام تاریخ عرضه بازی و بعد از اون یک سورپرایز برای استودیو coalition باشه که مثلا راد بگه من با این تیم سال ها کار کردم و حالا افتخار میکنم که اون ها میخوان از پروژه جدیدشون (گیرز ۶) رونمایی کنند.
Street Fighter VI
شماره قبلی این عنوان به صورت انحصاری برای پلی استیشن ۴ منتشر شد اما شماره جدیدش موقع معرفی هیچ اثری از سونی یا انحصار بودن داخلش وجود نداشت. طبیعتاً وقتی یک عنوان به این بزرگی در انحصار شرکت خاصی باشه، توسط همون شرکت هم معرفی میشه، اما دیدیم که بازی توسط خود کپکام معرفی شد و در نهایت اعلام کردن که در تابستان نمایش داره. بعید نیست یک گیم پلی کوتاه تو شوکیس مایکروسافت از بازی نمایش بدن.
RE4 ریمیک
هر وقت صحبت از انحصاری عناوین کپکام به گوش رسیده مثل dmc 5 و re6 برای کنسول پلی استیشن، نتیجه این شده که اون عنوان تو کنفرانس مایکروسافت سر در آورده. بعید نیست این اتفاق این بار هم به وقوع بپیونده.
در نهایت هم بگم تمام عناوینی که در این جا لیست کردم در حد حدس و گمان بودند و اصلا ممکنه حتی شاهد نمایش هیچ کدوم نباشیم