نمایشگاه/رویداد Xbox & Bethesda Showcase 2022

امتیاز شما به کنفرانس؟

• A

• B

• C

• D

• F

Results are only viewable after voting.

Soheil

Set Free The Devil Inside
کاربر سایت
untitled-1_et8i.jpg

خب طبق روال هر سال کنفرانس (نمایش) مخصوص سال 2022 ایکس باکس (به همراه بتسدا) با اعلام زمان پخش، معرفی شد.

در این تاپیک در مورد این Show بحث خواهیم کرد. اطلاعات و شایعات به همراه زمان پخش و لینکهای مربوط تدریجا اضافه خواهد شد.

این نمایش روز یکشنبه 22 خرداد ساعت 21:30 به وقت ایران پخش خواهد شد.

لینک رسمی

لینکهای تماشای شوکیس:

..................

انتظارات و پیش بینی هاتون را بنویسید. :D

آخرین ویرایش:
این داداشمون colteastwood پیش بینی هاش رو گذاشته یوتوبش
گفتم اینجا بذارم :D

استار فیلد و ردفال ویدیو "این انجین" ازشون نشون داده میشه
گیم پلی مبارزات هل بلید تو سامر گیم فست نشون میدن با تاریخ انتشار احتمالی سه ماهه اخر 2022 یا اول 2023 ( بعیده :D )
و گیم پلی فورزا موتور اسپورت به همراه تاریخ انتشار
1653647492340.png

اینگزایل مشغول project cobalt که حالا حالا ها خبری ازش نمیشه،
دارن روی ریمستر فالوت 3 و نیو وگاس کار می کنن که شاید نمایش داشته باشه ( میگه با آنریل انجین 5 دارن ریمستر می سازن ) برای نکست جن

احتمال داره یه این انجین از جهان فیبل نمایش داده بشه، خود گیم احتمالا 2024 به بعد
احتمال گیم پلی این انجین ایندیانا جونز ( تاریخ ریلیز 23 - 24 )
1653647514699.png

کوالیشن داره روی سه تا پروژه کار می کنه
گیرز 6 ، بازی مندلورین ( نمیدونن مندو هست یا نه میگه یه آی پی مال دیزنی یا مارول هست، اکشن ادوننچر سوم شخص فقط میدونن که گیرز نیس ) ، و گیرز فینکس ادیشن که با UE5 ساخته شده و برای تعطیلات 22 ریلیز میشه

دابل فاین هم مشغول ریمستر بانجو کازوویی هست ( برای نکست جن ) و همچنین یه آی پی جدید ( ماتلی پلیر ) در دست ساخت دارن

اولین DLC فرزا هورایزن هم نمایش داده میشه

1653647546068.png

کوپالشن گیمز هم چند سالیه مشغول ساخت پراجکت Midnight هست شاید یه چیزی نشون بدن ازش
(اولین بازی AAA کمپالشن هست، ژانر Dark Fantasy RPG ) کاراکتر بازی زن هست ظاهرا
پروژه جاش ساویر شاید باشه
نمایش گیم پلی Avowed و تاریخ ریلیز 2022 یا 23 ( شبیه اسکایریم با فوکس روی استفاده از اسپل با دست ( سبک داکتر استرج ) و همچنین یه tie in ؟ به یونیورس پیلارز او ایترنیتی
ریلیز Grounded 1
نمایش گیم پلی از کنترابند و تاریخ ریلیز برا 2023 ( اینم یه کواپ 4 نفره انلاین هست
1653647574578.png

سورپرازا هم نمایش گیم پلی ولفنشتاین سه با تاریخ ریلیز 2022 و
ریبوت quake و doom resurgence خواهد بود

1653647597221.png

خبری از perfect dark , evewild , state of decay 3 و elder scrolls نخواهد بود
who saw dat comin :D
1653647618081.png

توضیحات کاملترشم خودش میده تو ویدیو
لینک ویدیو

این داداشمون colteastwood پیش بینی هاش رو گذاشته یوتوبش
گفتم اینجا بذارم :D

استار فیلد و ردفال ویدیو "این انجین" ازشون نشون داده میشه
گیم پلی مبارزات هل بلید تو سامر گیم فست نشون میدن با تاریخ انتشار احتمالی سه ماهه اخر 2022 یا اول 2023 ( بعیده :D )
و گیم پلی فورزا موتور اسپورت به همراه تاریخ انتشار
View attachment 256358

اینگزایل مشغول project cobalt که حالا حالا ها خبری ازش نمیشه،
دارن روی ریمستر فالوت 3 و نیو وگاس کار می کنن که شاید نمایش داشته باشه ( میگه با آنریل انجین 5 دارن ریمستر می سازن ) برای نکست جن

احتمال داره یه این انجین از جهان فیبل نمایش داده بشه، خود گیم احتمالا 2024 به بعد
احتمال گیم پلی این انجین ایندیانا جونز ( تاریخ ریلیز 23 - 24 )
View attachment 256359

کوالیشن داره روی سه تا پروژه کار می کنه
گیرز 6 ، بازی مندلورین ( نمیدونن مندو هست یا نه میگه یه آی پی مال دیزنی یا مارول هست، اکشن ادوننچر سوم شخص فقط میدونن که گیرز نیس ) ، و گیرز فینکس ادیشن که با UE5 ساخته شده و برای تعطیلات 22 ریلیز میشه

دابل فاین هم مشغول ریمستر بانجو کازوویی هست ( برای نکست جن ) و همچنین یه آی پی جدید ( ماتلی پلیر ) در دست ساخت دارن

اولین DLC فرزا هورایزن هم نمایش داده میشه

View attachment 256360
کوپالشن گیمز هم چند سالیه مشغول ساخت پراجکت Midnight هست شاید یه چیزی نشون بدن ازش
(اولین بازی AAA کمپالشن هست، ژانر Dark Fantasy RPG ) کاراکتر بازی زن هست ظاهرا
پروژه جاش ساویر شاید باشه
نمایش گیم پلی Avowed و تاریخ ریلیز 2022 یا 23 ( شبیه اسکایریم با فوکس روی استفاده از اسپل با دست ( سبک داکتر استرج ) و همچنین یه tie in ؟ به یونیورس پیلارز او ایترنیتی
ریلیز Grounded 1
نمایش گیم پلی از کنترابند و تاریخ ریلیز برا 2023 ( اینم یه کواپ 4 نفره انلاین هست
View attachment 256362

سورپرازا هم نمایش گیم پلی ولفنشتاین سه با تاریخ ریلیز 2022 و
ریبوت quake و doom resurgence خواهد بود
View attachment 256363

خبری از perfect dark , evewild , state of decay 3 و elder scrolls نخواهد بود
who saw dat comin :D

View attachment 256364
توضیحات کاملترشم خودش میده تو ویدیو
لینک ویدیو
باید دید با توجه به این کویری که از ۲۰۲۲ به وجود اومده و مخصوصا اون طرفی ها هی کویر کویر میکنن مایکروسافت می‌تونه چند تا پروژه رو مثل این پیش‌بینی بیاره تو ۲۰۲۲ یا نه

خودم که واقعا امیدوارم اوود با تاریخ انتشار ۲۰۲۲ نمایش داده بشه علاوه بر موتوراسپورت

گیرز کالکشن هم ۲۰۲۲ میاد ولی بار هایپ و خب اون حس گیم جدید رو نخواهد داشت قطعا
راستی مالتی پلیر دابل فاین نوشته بود خواستم بگم ممکنه چون تو یه گفتگو تو مینمکس که بود و جوزف فارس و تیم شیفر هم اونجا بودن خیلی راجع این حرف زدن و بگی نگی انگار خود تیم هم دلش میخواست به بازی به سبک بازی های هیزلایت بسازه و خب خیلی هم صحبت کردن در اون مورد بنظرم عجیب نیست اگه یه آی پی شبیه بازی های هیزلایت از دابل فاین ببینیم

• Like
Reactions: MAG1991
باید دید با توجه به این کویری که از ۲۰۲۲ به وجود اومده و مخصوصا اون طرفی ها هی کویر کویر میکنن مایکروسافت می‌تونه چند تا پروژه رو مثل این پیش‌بینی بیاره تو ۲۰۲۲ یا نه

خودم که واقعا امیدوارم اوود با تاریخ انتشار ۲۰۲۲ نمایش داده بشه علاوه بر موتوراسپورت

گیرز کالکشن هم ۲۰۲۲ میاد ولی بار هایپ و خب اون حس گیم جدید رو نخواهد داشت قطعا
راستی مالتی پلیر دابل فاین نوشته بود خواستم بگم ممکنه چون تو یه گفتگو تو مینمکس که بود و جوزف فارس و تیم شیفر هم اونجا بودن خیلی راجع این حرف زدن و بگی نگی انگار خود تیم هم دلش میخواست به بازی به سبک بازی های هیزلایت بسازه و خب خیلی هم صحبت کردن در اون مورد بنظرم عجیب نیست اگه یه آی پی شبیه بازی های هیزلایت از دابل فاین ببینیم

من ادم قانعی هستم :)) همین ریمستر درست حسابی گیرز رو بدن ما بریم واسه خودمون خاک بازی مون رو بکنیم در خونمون :D تا وقتی استار فیلد بیاد
خودم فک نمی کنم خیلی ازین عنوانایی که گفته این بنده خدا نمایش داشته باشن ( محتمل ترین ها همین استارفیلد، ردفال، گوست وایر و دث لوپ و هل بلید هستن برا من هر چی اضافه تر نشون بدن میشه cherry on top :D )
این مالتی پلیر دابل فاین رو هستم بشدت
لامصب it takes two عجیب غریب خوب بود

مایکروسافت باید دو تا AAA خوب رو دی وان گیم پس بیاره برای امسال. مجبوره هزینه کنه وقتی بازیاش تاخیر خورده. حدس میزنم این کار رو هم میکنه.

پ.ن: این دوستمون @.::PUИK::. منتظر نمایش الدر اسکرولز ۶ هست.
خدا قوت پهلوون:دی

مایکروسافت باید دو تا AAA خوب رو دی وان گیم پس بیاره برای امسال. مجبوره هزینه کنه وقتی بازیاش تاخیر خورده. حدس میزنم این کار رو هم میکنه.

پ.ن: این دوستمون @.::PUИK::. منتظر نمایش الدر اسکرولز ۶ هست.
خدا قوت پهلوون:D
همین الان a plague tale و scorn هستن دیگه :Dتازه سوپرایزای مایکروسافت برای مراسم مونده
اگه گیرز کالکشن هم همین امسال بدن که دیگه چه شود

تو نظرسنجی میشد as dusk falls هم باشه ناشرش خود xbox هست و تو 2020 معرفی شده و الانم تو لیست new release استیم هست و عبارت in the near future درج شده تو تاریخ ریلیز، احتمالا تو همون مراسم تاریخ میزنن، چیزی هم از گیم پلی بازی نشون ندادن، همونجا نشون میدن+ تو tribeca هم هست مثل plague tale
tribeca جمعه هفته بعد ساعت یازده و نیم شبه
دارک تاید هم تریلر سینماتیکش رو میتونید ببینید،

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or