Xbox 720 : AMD گرافیکی همانند Avatar خواهد داشت

Behrooz

کاربر سایت
360logo-july.jpg

کمپانی AMD ، که سابقه ی ساخت سخت افزار گرافیکی کنسول Xbox 360 را بر عهده داشته است،ادعا کرده است که Xbox بعدی قادر است سطح جزئیات و گرافیکی همانند فیلم Avatar ساخته ی جیمز کمرون ارائه بدهد.در حال حاضر حتی بر روی PC نیز همچنین تکنولوژی وجود ندارد اما AMD گفته است که کنسول Xbox 720 ماکروسافت به همراه همچنین تکنولوژی عرضه خواهد شد.

البته باید گفت که AMD این موضوع را تایید نکرد که آن ها بر روی Xbox 720 در حال کار هستند اما Neal Robison (مدیر روابط ISV در AMD) خاطر نشان کرد که گیمرها در این مورد بسیار هیجان زده خواهند شد.

Robison همچنین اشاره کرد قدرت و توانایی های A.I(هوش مصنوعی) و فیزیک در سخت افزارهای نسل آینده ی (کنسول ها) این قابلیت را به هر عابر پیاده ای در بازیهایی مانند GTA و یا Saints Row میدهد که یک طرز فکر کاملا منحصر به فرد و مجزا از بقیه ی NPC ها داشته باشد ،به این معنی که هنگامی شما در خیابان شلیک میکنید یا به کسی حمله میکنید تمام افراد یک عمل مشترک مانند جیغ کشیدن و فرار کردن انجام نمیدهند ، بلکه همان طور که گفته شد هر NPC یک طرز فکر منحصر به فرد دارد و عمل خاص خود را انجام میدهد.

Source

بله pc خیلی پیشرفته تر از کنسوله ولی هی باید بریزی تو حلقش تا اپدیت بمونه و بتونه نیازتو براورده کنه.به نظر من کسی که می خواد بازی کنه کنسول بهترین گزینست ولی pc با هزار دنگ و فنگش برای نصب و ... اصلا برای بازی نمی ارزه مخصوصا با این پیشرفت بروز قطعات و مخصوصا گرافیک و... اگه بخواید بازیتونو با رضایت کامل بازی کنید باید همگام با پیشرفت pc باشید که این خودشم با هزینه همراهه...

بله ولی من کلی گفتم.. حرفت رو قبول دارم وگرنه اگه ارزش داشت من و شما الکی پوله کنسول نمیدادیم که..
پس جنگه pc با کنسول رو اینجا نکنیم خیلی بهتره ;)

بله ولی من کلی گفتم.. حرفت رو قبول دارم وگرنه اگه ارزش داشت من و شما الکی پوله کنسول نمیدادیم که..
پس جنگه pc با کنسول رو اینجا نکنیم خیلی بهتره ;)
دقیقا.اصلا نباید pc و کنسول رو باهم مقایسه کرد چون کار بیهوده ایه...
من هم با شما موافقم.;)

کاملا از قبل مشخص بود که Amd روی کنسول بعدی ماکرو کار میکنه.
زمانی که ماکرو از طراحی 360 بوسیله ی Amd راضیه دلیلی نداره با کمپانی دیگه ای کار کنه!!!
به نظر منم Amd بهترین گزینه ی ممکنه.

• Like
Reactions: ARN31
اولین اسکرین شات از نسل آینده(سبک بازی TPS)
نکته:HUD بازی به دلایل محکمه پسندی مخفی است :d.

======================================
سرکارمون گذاشتی؟:biggrin1: عکس از فیلمه که
الان اینو به شوخی گفتی؟!!:d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: shefer
این عکسه رو که دیدم یه کم نظرم عوض شد ! :دی البته هنوزم مطمئنم نسل بعد خبری از Avatar و اینا نیست ولی وقتی Crysis سال 2007 اون جنگل و درخت ها رو داشت , سال (مثلآ) 2016 همچین چیزی خیلی هم دور از دسترس نیست ! فقط دوباره مشکلات فریم ریت و AA و رزولوشن و ... وسط میاد ! :دی

• Like
Reactions: SLASH1
این عکسه رو که دیدم یه کم نظرم عوض شد ! :دی البته هنوزم مطمئنم نسل بعد خبری از Avatar و اینا نیست ولی وقتی Crysis سال 2007 اون جنگل و درخت ها رو داشت , سال (مثلآ) 2016 همچین چیزی خیلی هم دور از دسترس نیست ! فقط دوباره مشکلات فریم ریت و AA و رزولوشن و ... وسط میاد ! :دی
Vita رو دیدی؟ توقع مارو از کنسولهای نسل بعد بالا برده :دی. AMD هم بیراه نگفته (باتوجه به قدرت Vita).

مسلمه که نسل بعد گرافیک خیلی بالایی رو روی xbox میبینیم! اما دیگه خیلی جو داده!
فکر کنم تا 2 نسل بعد هم به آواتار به صورت ریل تایم نرسن
ولین اسکرین شات از نسل آینده(سبک بازی TPS)
نکته:HUD بازی به دلایل محکمه پسندی مخفی است .
سرکارمون گذاشتی؟:دی عکس از فیلمه که

آریا زیاد ذوق زده نشو. :d
کیفیتش در حد نسخه ی PC بازی Avatar هست. :d

سروری که AVAtor با اون رندر شده 33 teraflops که با اون رندرگیری شده این توان یعنی 6 عدد کارت امروزی
5970 یا 4 عدد کارت 6990 این از نسل قبلی بود ولی نسل جدید گرافیکی نرخ محاساباتی تقریبا 2 تا 3 برابر این نسل که با توجه به همگرایی CPU , GPU یا CGPU این مقدار بیشترم اماکانش هست

• Like
Reactions: Behrooz

======================================

الان اینو به شوخی گفتی؟!!:d

اين واقعا in-game محسوب ميشه ؟
جل الخالق !
خدايا مارو ببخش و بيامرز ..
خيلي خفنه :d

ماشالا ای ام دی! بزن به افتخارش!
clap.gif

البته زیاد رو این حرف ها نمیشه حساب کرد. فکر هم نکنم اگه نسل آینده بشه و بازی ها یه همچین ادعاهایی رو نتونند پیاده کنند کسی بیاد یقه AMD رو بگیره بگه: "مگه تو قول ندادی؟" : دی

به نظر من هم میتونه اما خیلی دوست دارم بدونم مشکل گرمایشی رو چیکار میکنن واقعا این نسل برای مشکل گرمایشی یکی از بد ترین نسل ها بود .

هم PS3 هم 360 واقعا از این مشکل رنج میبردن یکی کمتر یکی بیشتر زیاد مهم نیست اما نسل بعد که قوی تر هم میشه بار پردازشی هم چند برابر چیکار میخوان بکنن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or