بعد از دیدن موتور جدید اپیک واقعا برای دیدن نسل بعدی لحظه شماری میکنم فکرشو بکیند gta با اون گرافیک با اون کاراکتر مدلا توی اون محیط داشته باشین من از الان باید برم امین آباد تخت رزرو کنم :d
دوست دارم نسل بعدی شروع بشه . ولی از یک طرف میترسم مثل این نسل Xbox هی 3 چراغه شه و بعد از چند سال درست شه ( مثل X360 که بعد از مادربورد جاسبر درست شد ) .
کلا امیدوارم نسل بعد از این مشکلات نداشته باشیم .
به نظر من حدودا دو سال دیگه کنسولهای نسل بعد رسما عرضه میشه چون هنوز یک سال از عرضه کینکت وطرح جدید اسلیم وmove نگزشته اینا این نسل رو بیش تر از همیشه طولانی کردن ولی اینم در نظر بگیریم در نسلهای قبلی تحولاتی که بتونه عمر کنسولهارو زیادتر و جذاب تر کنه مثل کینکت وجود نداشت نداشت. ولی حقیقتا اگر بیشتر از 2013 هم طول بدن کنسولهای این نسل واقعا ظرفیتشو ندارن و لوث میشه ماجرا یک جورایی اینکه چه کنسولی تو ایران پر طرفدار میشه به نظر من به هک شدن و زمان هک شدنش بر میگرده هر چند من فکر نمیکنم کنسولهای نسل بعد به این راحتیا هک بشن اون موقع کلی ماجرا داریم.
دوست دارم نسل بعدی شروع بشه . ولی از یک طرف میترسم مثل این نسل Xbox هی 3 چراغه شه و بعد از چند سال درست شه ( مثل X360 که بعد از مادربورد جاسبر درست شد ) .
کلا امیدوارم نسل بعد از این مشکلات نداشته باشیم .