اول این که تفاوت سخت افزاری ps2 وxbox خیلی زیاد بود ولی تفاوت کنسول ps3 و360 اصلا در این حد ها نیست دیگه یه نون خشکی از تو کوچه بیاری میفهمه سل قویتره(ولی شما فکر میکنی چند تا شرکت بازی سازی میان کلی وقت بزارن تا از قدرت سل استفاده کنن تازه gpu هم که مشخه که برتری با کدوم اکر چه خیلی محسوس نیست) شما جوری میگی که انگار 360 یه چیزی تو مایه های psp بعدش نظر شخصی شما کاملا اشتباه اما از نظر gamespot و ign تو بازی های مشترک اگر نمره گرافیک و نمره کل ایکس باکس بیشتر نبود کمتر از نسخه ps 2 نمیشد مشکل اینجاست که ps3 نتونسته تو بازی های مشترکش با 360 حتی همون گرافیک داشته باشه نور بیش از حد و نبود جزئیات تو نسخه بازی های ps3 موج میزنه مثل spiderman3 _virtual tennis 3_fear_call of duty 3و def jam icon که مشکل AA داره البته بازی های شرکت ubi رو نمیگم در ضمن بازی های بیشتر و محبوبیت ps2 بود که باعث موفقیتش شد
عجب شما همه ي اين بازيهارو ديدي و يك نسخه از Review ات هم براي Gamespot فرستادي!!!!نور بیش از حد و نبود جزئیات تو نسخه بازی های ps3 موج میزنه مثل spiderman3 _virtual tennis 3_fear_call of duty 3و def jam icon که مشکل AA داره
مشكل اينجاست كه تو هنوز پستم رو درست و حسابي نخوندي و ربطشو با نسل قبل و اصلا مفهوم First And Next System For Porting متوجه نشديمشکل اینجاست که ps3 نتونسته تو بازی های مشترکش با 360 حتی همون گرافیک داشته باشه
من نمیدونم چرا همه اینقدر مطمئنن که همه بازیها برای 360 میاد :confused:آقا شما که انقدر متال گیر متال گیر میکنی مطمئن باش که این بازی برا x360 خواهد آمد. Haze هم که 99.99% برای 360 هم میاد . درضمن اسپلینترسل با سم فیشر یکی از محبوترین بازیهاست عزیز دلیم. این بازی شاید برای شما در مقابل metal gear چیزی به چشم نیاد ولی واسه خیلی های دیگه 10 برابر بهتر از متال گیر هستش. شما می تونی بری آیدی و امضای تک تک بچه های این سایترو ببینی که چند نفر آیدیشون توش سم و سم فیشر و نام های سری اسپلیترسل هست و چند نفر تو امضاهاشون عکسهایی از سم فیشر و سری بازی های اسپلینترسل هست.... البته این تنها یکی از نشانه های فهمیدن محبوبیت بازی Splinter cell هستش
سنجیده نمیشه از روی فروشه که (تو همین سایت آمارش هست)sc همه نسخه هاش رو هم حدود 5m و mgs همه نسخه ها 15-20 میلیون فروش داشته
من فقط گفتم 2 بازی Haze و mgs4 برای xbox 360 حتمآ میان. نگفتم همه بازیها.من نمیدونم چرا همه اینقدر مطمئنن که همه بازیها برای 360 میاد :confused:
شما ببین چند نفر آواتار mgs دارن
درضمن محبوبیت بازی از روی امضای اعضای یه سایت ( که خیلی هم بزرگ نیستسنجیده نمیشه از روی فروشه که (تو همین سایت آمارش هست)sc همه نسخه هاش رو هم حدود 5m و mgs همه نسخه ها 15-20 میلیون فروش داشته
پس میبینی که mgs محبوبتره
اینقدر هم مطمئن نباش![]()
منم نگفتم شما گفتم همه (یکی میگه tekken یکی mgs یکی hs و ...)من فقط گفتم 2 بازی Haze و mgs4 برای xbox 360 حتمآ میان. نگفتم همه بازیها.
درضمن من نمی دونم شما این آمارو از کجا گرفتید . اصلآ گیریم mgs بالای100 میلیون فرش کرده . مهم اینه که تو ایران اسپلینترسل محبوب تره. آقا اصلآ مثلا کنسول wii تو کل جهان خیلی فروش کرده و همینجور داره فروشش بیشتر هم میشه پس چرا ایرانی ها این کنسولو نمی خرن؟ اینا دلیل نمیشه که تو ایران هم باید فروشش انقدر باشه. ما می خوایم ایرانی هارو تو ایجا آگاه کنیم نه کس دیگه افراد غیر ایرانی رو . پس نباید همه چیز رو همیشه کلی نگاه کرد . میزان محبوبیت یک بازی رو هم دقیقآ از همین چیزا میشه فهمید یعنی از رو اسم آیدیو امضا و... . همین چیزایی که خیلی کم جلب توجه می کنن ولی می تونن همه چیز رو به خوبی مشخص کنن و شما بخاطر ساده بودنشون به اینا توجهی نمی کنید .

گفتن قوی تره ولی 11 برابر رو از خودت در نیار اگر منبع داری رو کن...میگم حالا منطقی یا غیر منطقی ولش یادتونه e3 2005 گفتن سخت افزرا 3 11 برابر از 360 قوی تر هست

میگم حالا منطقی یا غیر منطقی ولش یادتونه e3 2005 گفتن سخت افزرا 3 11 برابر از 360 قوی تر هست
امین فکر کنم تاخیرش بیشتر باشه ها مثل اینکه چند ماهه باشه رضا خودش خبرشو گذاشته بود . چون نزدیک عرضه بازی Halo3 هستش Ubi ترسید که این بازی با وجود Halo3 اصلا به چشم نیاد برای همین نسخه Haze رو برای 360 به تعویق انداخت (دقیقا اشتباهی که با عرضه Rainbow Six Vegas در زمان عرضه Gears Of War کرد با اینکه بازی بسیار خوبی بود و در واقع بهترین نسخه از این سری بود پشت اسمی همچون Gears Of War محو شد . )Haze واسه xbox360 میاد 100% هم میاد ولی به یه تاخیر چند روزه...
sc و mgs هم بی خیال بشین بابا...
امین فکر کنم تاخیرش بیشتر باشه ها مثل اینکه چند ماهه باشه رضا خودش خبرشو گذاشته بود . چون نزدیک عرضه بازی Halo3 هستش Ubi ترسید که این بازی با وجود Halo3 اصلا به چشم نیاد برای همین نسخه Haze رو برای 360 به تعویق انداخت (دقیقا اشتباهی که با عرضه Rainbow Six Vegas در زمان عرضه Gears Of War کرد با اینکه بازی بسیار خوبی بود و در واقع بهترین نسخه از این سری بود پشت اسمی همچون Gears Of War محو شد . )Haze واسه xbox360 میاد 100% هم میاد ولی به یه تاخیر چند روزه...
sc و mgs هم بی خیال بشین بابا...
اگه اینقدر اسپلینتر سل رو دوست دارید پس خواهشا اینقدر دنبال این نباشید که بگید متال گر واسه 360 هم میاد مگه شما بهترشو ندارین:cheesygri . من نمیدونم اگه اینقدر این بازی رو سرتر از متال گر میدونید چرا چشتون دنبال متال گر همش؟؟؟ در ضمن به شما هم میگم مطمعن باش که واسه 360 نمیاد. بارها گفتم بازم میگم اگه متالگر اومد من پی اس 3 رو میدم نمکی.آقا شما که انقدر متال گیر متال گیر میکنی مطمئن باش که این بازی برا x360 خواهد آمد. Haze هم که 99.99% برای 360 هم میاد . درضمن اسپلینترسل با سم فیشر یکی از محبوترین بازیهاست عزیز دلیم. این بازی شاید برای شما در مقابل metal gear چیزی به چشم نیاد ولی واسه خیلی های دیگه 10 برابر بهتر از متال گیر هستش. شما می تونی بری آیدی و امضای تک تک بچه های این سایترو ببینی که چند نفر آیدیشون توش سم و سم فیشر و نام های سری اسپلیترسل هست و چند نفر تو امضاهاشون عکسهایی از سم فیشر و سری بازی های اسپلینترسل هست.... البته این تنها یکی از نشانه های فهمیدن محبوبیت بازی Splinter cell هستش