Xbox 360 versus PlayStation 3 graphics comparison 2

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
امین جان چند روزه نه چند ماهه دقیقا مثل بیوشاک

اول این که تفاوت سخت افزاری ps2 وxbox خیلی زیاد بود ولی تفاوت کنسول ps3 و360 اصلا در این حد ها نیست دیگه یه نون خشکی از تو کوچه بیاری میفهمه سل قویتره(ولی شما فکر میکنی چند تا شرکت بازی سازی میان کلی وقت بزارن تا از قدرت سل استفاده کنن تازه gpu هم که مشخه که برتری با کدوم اکر چه خیلی محسوس نیست) شما جوری میگی که انگار 360 یه چیزی تو مایه های psp بعدش نظر شخصی شما کاملا اشتباه اما از نظر gamespot و ign تو بازی های مشترک اگر نمره گرافیک و نمره کل ایکس باکس بیشتر نبود کمتر از نسخه ps 2 نمیشد مشکل اینجاست که ps3 نتونسته تو بازی های مشترکش با 360 حتی همون گرافیک داشته باشه نور بیش از حد و نبود جزئیات تو نسخه بازی های ps3 موج میزنه مثل spiderman3 _virtual tennis 3_fear_call of duty 3و def jam icon که مشکل AA داره البته بازی های شرکت ubi رو نمیگم در ضمن بازی های بیشتر و محبوبیت ps2 بود که باعث موفقیتش شد

هيچ كدوم از حرفات به هيچ وجه منطقي نيست.
من نگفتم تفاوت سخت افزاري 360 با PS3 زياد هست.
نور بیش از حد و نبود جزئیات تو نسخه بازی های ps3 موج میزنه مثل spiderman3 _virtual tennis 3_fear_call of duty 3و def jam icon که مشکل AA داره
عجب شما همه ي اين بازيهارو ديدي و يك نسخه از Review ات هم براي Gamespot فرستادي!!!!
آخه شما روي چه حسابي مياي ميگي (جزئیات تو نسخه بازی های ps3 موج میزنه) اصلا شما Virtual Tennis 3 رو تو پلي3 ديدي كه مياي ميگي درحد 360 نيست اتفاقا برعكس اين بازي در پلي3 داراي گرافيك بالاتري هستش. علت اين تفاوت TOO Difficult Working And Recognazation With PS3 هست كه هم زمان بر و هم هزينه بر هست.
مشکل اینجاست که ps3 نتونسته تو بازی های مشترکش با 360 حتی همون گرافیک داشته باشه
مشكل اينجاست كه تو هنوز پستم رو درست و حسابي نخوندي و ربطشو با نسل قبل و اصلا مفهوم First And Next System For Porting متوجه نشدي
موفق باشيد

آقا شما که انقدر متال گیر متال گیر میکنی مطمئن باش که این بازی برا x360 خواهد آمد. Haze هم که 99.99% برای 360 هم میاد . درضمن اسپلینترسل با سم فیشر یکی از محبوترین بازیهاست عزیز دلیم. این بازی شاید برای شما در مقابل metal gear چیزی به چشم نیاد ولی واسه خیلی های دیگه 10 برابر بهتر از متال گیر هستش. شما می تونی بری آیدی و امضای تک تک بچه های این سایترو ببینی که چند نفر آیدیشون توش سم و سم فیشر و نام های سری اسپلیترسل هست و چند نفر تو امضاهاشون عکسهایی از سم فیشر و سری بازی های اسپلینترسل هست.... البته این تنها یکی از نشانه های فهمیدن محبوبیت بازی Splinter cell هستش
من نمیدونم چرا همه اینقدر مطمئنن که همه بازیها برای 360 میاد :confused:

شما ببین چند نفر آواتار mgs دارن

درضمن محبوبیت بازی از روی امضای اعضای یه سایت ( که خیلی هم بزرگ نیست;))سنجیده نمیشه از روی فروشه که (تو همین سایت آمارش هست)sc همه نسخه هاش رو هم حدود 5m و mgs همه نسخه ها 15-20 میلیون فروش داشته

پس میبینی که mgs محبوبتره

اینقدر هم مطمئن نباش;)

امین جان چند روزه نه چند ماهه دقیقا مثل بیوشاک

سلام
یه منبع نشون بده که بعد از چند ماه واسه ps3 میاد bioshock ؟:) هنوز معلوم نشده شما برای خودت هر جا میگی!!
در ضمن چند روز میشه 365 روز باشه:biggrin1:

من نمیدونم چرا همه اینقدر مطمئنن که همه بازیها برای 360 میاد :confused:

شما ببین چند نفر آواتار mgs دارن

درضمن محبوبیت بازی از روی امضای اعضای یه سایت ( که خیلی هم بزرگ نیست;))سنجیده نمیشه از روی فروشه که (تو همین سایت آمارش هست)sc همه نسخه هاش رو هم حدود 5m و mgs همه نسخه ها 15-20 میلیون فروش داشته

پس میبینی که mgs محبوبتره

اینقدر هم مطمئن نباش;)
من فقط گفتم 2 بازی Haze و mgs4 برای xbox 360 حتمآ میان. نگفتم همه بازیها.
درضمن من نمی دونم شما این آمارو از کجا گرفتید . اصلآ گیریم mgs بالای100 میلیون فرش کرده . مهم اینه که تو ایران اسپلینترسل محبوب تره. آقا اصلآ مثلا کنسول wii تو کل جهان خیلی فروش کرده و همینجور داره فروشش بیشتر هم میشه پس چرا ایرانی ها این کنسولو نمی خرن؟ اینا دلیل نمیشه که تو ایران هم باید فروشش انقدر باشه. ما می خوایم ایرانی هارو تو ایجا آگاه کنیم نه کس دیگه افراد غیر ایرانی رو . پس نباید همه چیز رو همیشه کلی نگاه کرد . میزان محبوبیت یک بازی رو هم دقیقآ از همین چیزا میشه فهمید یعنی از رو اسم آیدیو امضا و... . همین چیزایی که خیلی کم جلب توجه می کنن ولی می تونن همه چیز رو به خوبی مشخص کنن و شما بخاطر ساده بودنشون به اینا توجهی نمی کنید .

ای بابا haze که حتما میاد و رسما اعلام شده :

Game: Haze (X360)
Release Date: TBA

ولی mgs4 خیر چون معلوم نیست یه سری شایعه میاد و تکذیب میشه ولی شانس اومدنش روی 360 خیلی زیاده!

من فقط گفتم 2 بازی Haze و mgs4 برای xbox 360 حتمآ میان. نگفتم همه بازیها.
درضمن من نمی دونم شما این آمارو از کجا گرفتید . اصلآ گیریم mgs بالای100 میلیون فرش کرده . مهم اینه که تو ایران اسپلینترسل محبوب تره. آقا اصلآ مثلا کنسول wii تو کل جهان خیلی فروش کرده و همینجور داره فروشش بیشتر هم میشه پس چرا ایرانی ها این کنسولو نمی خرن؟ اینا دلیل نمیشه که تو ایران هم باید فروشش انقدر باشه. ما می خوایم ایرانی هارو تو ایجا آگاه کنیم نه کس دیگه افراد غیر ایرانی رو . پس نباید همه چیز رو همیشه کلی نگاه کرد . میزان محبوبیت یک بازی رو هم دقیقآ از همین چیزا میشه فهمید یعنی از رو اسم آیدیو امضا و... . همین چیزایی که خیلی کم جلب توجه می کنن ولی می تونن همه چیز رو به خوبی مشخص کنن و شما بخاطر ساده بودنشون به اینا توجهی نمی کنید .
منم نگفتم شما گفتم همه (یکی میگه tekken یکی mgs یکی hs و ...);)

آمارم که گفتم تو همین سایته فکر کنم MGS vs SC دقیقا یادم نیست

و الا من id و avatar رو مثل شما میخونم و میبینم و mgs , solid snake بیشتر دیدم

حالا شما فکر کن sc محبوبتره من فکر می کنم mgs :cheesygriکاری نداره:)

با عرض سلام.
حالا که صحبت در باره بازی های انحصاری یا فرنچایزهای XBOX 360 و PS3 شده، میخوام یه کم حرفه ای تر و منطقی تر به این قضیه بپردازم.
اول از همه این بحث که مثلا 360 Gears of War 2 رو داره و PS3 هم God of War 3 رو داره و بشینیم در رابطشون بحث کنیم و بگیم کدوم بهتره، کار اشتباهیه به چند دلیل:
1- اول اینکه بعضی از بازیها تا به امروزهنوز حتی تاریخ انتشارشون بصورت رسمی اعلام نشده و حتی یه تریلر ازشون موجود نیست، پس چجوری دوستان میان و در رابطه بااینکه کدوم بهتره بحث میکنن؟
2-چجوری بعضی از دوستان میان و بازیهائی به سبک مثلا Shooter رو با Action Adventure یا با Role Playing مقایسه میکنن؟ اصلا مقایسه بازیائی که سبکهای متفاوتی دارن بنظرتون درسته؟

3-این که مثلا بازی X روی PS3 از بازی Y روی 360 بهتره یا برعکس میتونه دلیلی برای برتری یه کنسول باشه؟ ببینید من ممکنه طرفدار یه سری فرنچایزها روی PS3 باشم و بهمین خاطر این کنسولو بخرم یا همینطور در مورد 360. این صرفا یه سلیقه شخصیه و هر شخصی سلیقه خاص خودشو داره.
ببینید مثل اینکه من دوست دارم بنز بخرم و یکی دوست داره BMW بخره. من دوست دارم ال سی دی سامسونگ بگیرم و اون یکی سونی. من مک دونالدز دوست دارم یکی دیگه برگر کینگ. حالا ممکنه هر کدوم برتریهای خاص خودشونو داشته باشند ولی هیچکدوم مطلقا از اون یکی برتر نیستن. این برمیگرده به سلیقه من. این بحث که مثلا چون من برگر کینگ بیشتر دوست دارم بیام بگم بهتره، رو باید بذاریم برای بچه های 7 سال به پائین.

حالا بحث منطقی:
در زمینه با تعداد بازیهای انحصاریو فرنچایزها باید اینو بپذیریم که 360 بهتر کار کرده.

دقت کنید لطفا. منظورم از بازیهای انحصاری 360 و PS3 بازیهائی هستن هستن که بصورت مشترک روی هر دو کنسول موجود نیستند. مثلا بازی مثل GTA IV که روی هر دو کنسول میاد یا مثلا Def Jam Icon که روی هر دو کنسول هست اصلا جزو آماری که در پائین دادم محاصبه نشدند.

لطفا دقت کنید. بعضی از بازیها روی 360 مثل Quake4 و Lost Planet برای PC هم ریلیز شدن. همچنین روی PS3 بازیهائی مثل SOCOM 5 و NBA 2008 ریلیز میشن که برای PC هم منتشر خواهند شد. این بازیها جزو بازیهای انحصاری کنسولها هستند چون روی کنسول مقابل عرضه نخواهند شد.
*تعداد عناوین انحصاری 360 تا June امسال دقیقا 91 عنوان بوده که 44 تای اون این عنوانها تا حالا ریلیز شدن و 47 تای اونها انتشارشون در آینده بصورت رسمی عنوان شده.

*تعداد عناوین انحصاریPS3 تا June امسال دقیقا 44 عنوان بوده که 8 تای اون این عنوانها تا حالا ریلیز شدن و 36 تای اونها انتشارشون در آینده بصورت رسمی عنوان شده.

با یه مقایسه ساده میتونین ببینید تعداد عنوانهای انحصاری 360 تقریبا دو برابر رقیب خودش PS3 هست.
باز هم بگم که مقایسه کیفیتی این عنوانها با هم دیگه کار اشتباهیه که دلایلش رو در بالا گفتم. این مقایسه رو میسپاریم به عهده سلیقه افرادی که میخوان بازی کنن.

مقایسه ای که من انجام دادم یه مقایسه صرفا کمیتی بود که 360 واقعا در تعداد و تنوع تا بحال برتر ظاهر شده.
منبع این آمار از سایتهای wikipedia وgamingtarget هست.

در آخر لیستی از فرنچایزها و بازیهای انحصاری دو کنسول میذارم تا دوستان بنا به سلیقه خودشون کنسولشونو انتخاب کنن.
دقت کنید بازیهائی مثل Bioshock برای 360 و Heavenly Sword برای PS3 چون هنوز ریلیز نشدن و یه فرنچایز معتبر نیستن( چون نه نسخه قبلی دارن ونه اینکه کسی بازیشون کرده) رو تو لیستم نمیارم.بازیهائی مثل Call of Juarez برای 360 و Genji برای PS3 که امتیاز خوبی از سایتهای مختلف نگرفتن رو هم تو لیستم نمیارم.

البته همه این بازیها تو آماری که بالا دادم حساب شدن.

Xbox 360:
فرنچایزهای انحصاری ریلیز شده :
Call of Duty 2
Command & Conquer 3: Tiberium Wars
Condemned: Criminal Origins
Crackdown
Dance Dance Revolution Universe
Dead or Alive 4
Dead Rising
Forza Motorsport 2
Gears of War
Kameo: Elements of Power
Lost Planet: Extreme Condition
MotoGP 06
Perfect Dark Zero
Prey
Project Gotham Racing 3
Saints Row
The Elder Scrolls IV: Shivering Isles
The Lord of the Rings: The Battle For Middle-earth II
Top Spin 2
Viva Pianta

فرنچایزهای که در آینده ریلیز میشن(انحصاری)

Ace Combat 6
Banjo-Kazooie 3
Castle Wolfenstein
Culdcept Saga
Dead or Alive Code: Cronus
Fable 2
GTR
Halo 3
Kingdom Under Fire: Circle of Doom
MotoGP 07
Project Gotham Racing 4
Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction
------------------------------------------------------------------------------------------------------
PS3:

فرنچایزهای انحصاری ریلیز شده :

MotorStorm
Resistance: Fall of Man
Ridge Racer 7

فرنچایزهای که در آینده ریلیز میشن(انحصاری)

Final Fantasy XIII
God of War III
Gradius 6
Gran Turismo 5
Hot Shots Golf 5
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction
Sly Cooper 4
SOCOM 5
Tekken 6
WipeOut

همه این آمارها از روی واقعیتهاست و نه از روی پیشبینی ها و خیال پردازیها. خیال پردازانی که گویا پیشگو شدن و خبر اومدن از بازیهائی مثل MGS روی 360 و مثلا Lost Planet روی PS3 میدن. دوستان بیاین با واقعیتها زندگی کنیم و پیشگوئی رو بذاریم واسه بعد.
موفق باشید.

آخرین ویرایش:
میگم حالا منطقی یا غیر منطقی ولش یادتونه e3 2005 گفتن سخت افزرا 3 11 برابر از 360 قوی تر هست

میگم حالا منطقی یا غیر منطقی ولش یادتونه e3 2005 گفتن سخت افزرا 3 11 برابر از 360 قوی تر هست

دوست عزیز اولا منبع؟ ممکنه هر کی تو e3 یه چیزی بگه. شما منبعشو بگو ببینیم معتبره یا نه. در ضمن شاید منظورشون وزن سخت افزار PS3 تقریبا 11 برابر وزن Xbox هست.
در ضمن شما وقتی عنوان میکنی یه چیزی 11 برابر یه چیز دیگه هست باید هر دو چیز واحدشون به عدد باشه. از کی تا حالا واحد سخت افزار عدد شده؟ اگه منظورت قدرت سخت افزاره که 11 برابر قدرت سخت افزار 360 هست، باید خدمتت عرض کنم که باید اسم دقیق اون سخت افزارو بگی و بعد مقایسه کنی. مثلا Cpu یا RAM یا GPU یا هارد درایو یا ...
کنسول مثل ماشین نیست که بگی این 100 اسب بخار قدرت داره اون یکی 1000 اسب بخار. بعد نتیجه بگیری این 10 برابر اون قدرت داره.!

Haze واسه xbox360 میاد 100% هم میاد ولی به یه تاخیر چند روزه...;)
sc و mgs هم بی خیال بشین بابا...
امین فکر کنم تاخیرش بیشتر باشه ها مثل اینکه چند ماهه باشه رضا خودش خبرشو گذاشته بود . چون نزدیک عرضه بازی Halo3 هستش Ubi ترسید که این بازی با وجود Halo3 اصلا به چشم نیاد برای همین نسخه Haze رو برای 360 به تعویق انداخت (دقیقا اشتباهی که با عرضه Rainbow Six Vegas در زمان عرضه Gears Of War کرد با اینکه بازی بسیار خوبی بود و در واقع بهترین نسخه از این سری بود پشت اسمی همچون Gears Of War محو شد . )

Haze واسه xbox360 میاد 100% هم میاد ولی به یه تاخیر چند روزه...;)
sc و mgs هم بی خیال بشین بابا...
امین فکر کنم تاخیرش بیشتر باشه ها مثل اینکه چند ماهه باشه رضا خودش خبرشو گذاشته بود . چون نزدیک عرضه بازی Halo3 هستش Ubi ترسید که این بازی با وجود Halo3 اصلا به چشم نیاد برای همین نسخه Haze رو برای 360 به تعویق انداخت (دقیقا اشتباهی که با عرضه Rainbow Six Vegas در زمان عرضه Gears Of War کرد با اینکه بازی بسیار خوبی بود و در واقع بهترین نسخه از این سری بود پشت اسمی همچون Gears Of War محو شد . )

آقا شما که انقدر متال گیر متال گیر میکنی مطمئن باش که این بازی برا x360 خواهد آمد. Haze هم که 99.99% برای 360 هم میاد . درضمن اسپلینترسل با سم فیشر یکی از محبوترین بازیهاست عزیز دلیم. این بازی شاید برای شما در مقابل metal gear چیزی به چشم نیاد ولی واسه خیلی های دیگه 10 برابر بهتر از متال گیر هستش. شما می تونی بری آیدی و امضای تک تک بچه های این سایترو ببینی که چند نفر آیدیشون توش سم و سم فیشر و نام های سری اسپلیترسل هست و چند نفر تو امضاهاشون عکسهایی از سم فیشر و سری بازی های اسپلینترسل هست.... البته این تنها یکی از نشانه های فهمیدن محبوبیت بازی Splinter cell هستش
اگه اینقدر اسپلینتر سل رو دوست دارید پس خواهشا اینقدر دنبال این نباشید که بگید متال گر واسه 360 هم میاد مگه شما بهترشو ندارین:cheesygri . من نمیدونم اگه اینقدر این بازی رو سرتر از متال گر میدونید چرا چشتون دنبال متال گر همش؟؟؟ در ضمن به شما هم میگم مطمعن باش که واسه 360 نمیاد. بارها گفتم بازم میگم اگه متالگر اومد من پی اس 3 رو میدم نمکی.

بابا من الان منبع e3 2005 رو از کجا گیر بیارم ولی تو یکی از کنفرانسها گفته شد میتونید بپرسید یا ببینید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or