Xbox 360 versus PlayStation 3 graphics comparison 2

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بابا چقدر مقايسه اشتباه انجام مي شه بعضي بازي ها رو شركت ها براي بعضي كنسولا بهتر مي سازن (تبليغ) اين بازي كه اصلا براي ملاك خيلي ضايع است spider man 3 هم همين طور

ميخواستم به يك مساله اشاره كنم اگه يادتون باشه تو نسل قبل يعني PS2 Vs XBOX دقيقا Xbox بعد از پلي2 تو مدت زماني عرضه شد كه پلي3 بعد از 360 عرضه شده به عبارت ديگه انگار رقابت بين سوني و ماكروسافت برعكس شده حالا من به اين بحث كار ندارم شما ميدونيد كه xbox چقدر از پلي2 در زمينه Technical Performance سرتر بود ولي ميديدم تو بازيهاي مشترك هيچ تفاوتي با هم نداشتن و حتي در بيشتر موارد امتياز پلي2 بيشتر بود (اين نظر شخصي من هست) ببينيد همه ميدونن كه در نسل قبل اولين system براي پورت كردن بيشتر بازيهايي كه روي كنسول بود پلي2 بود خب نسخه بعد اون هم مسلما xbox بود در نتيجه بيشتر سعي بروي اولين system بود و بعد از عرضه بازي روي پلي2 تنها شاهد يك Change Decode روي اون بازي و عرضه اون روي xbox ميبوديم خب اگه
بنا بر قدرت باشه بايد بازيهاي xbox داراي گرافيك بالاتري ميشد ولي در بيشتر موارد داراي همون گرافيك مي بود حالا بنظر من اين بلا سر پلي3 اومده يعني ديگه الان اولين system براي پورت كردن بازيهاي مشترك 360 هست بعد پلي3 دوباره اگر مسائل فني رو پيش بكشيم(البته در اين زمينه يعني پتانسيل بازيسازي و مشكلات اون بحث زياد هست) مسلما بايد پلي3 داراي گرافيك بهتري ميشد ولي چرا اينجوري نيست؟ خب آيا بنظرتون قضاياي نسل قبل تكرار نشده ؟ بنظر من دوباره تكرار شده البته قضيه ديگه هم كه وجود داره و اون اينه كه هر كه بامش بيش برفش بيشتر ولي نميشه آينده رو پيش بيني كرد و سوني بنظرم بيكار نمينشينه
موفق باشيد

Ps3 vs.Xbox360

مطمئن باشید 360 موفق ترین کنسوله و با اختلاف زیاد سونی رو پشت سر می زاره به چند دلیل:
1-بازی های بهتر و بیشتر .
2-تنوع بازی ها
3-قیمت ارزانتر
4-قدرت سخت افزاری بالا و بسیار شبیه ps3
{در صورتی که ps2 نصف xbox1 قدرت داشت و فروشش 4 برابر بیشتر بود}
5-پشتیبانی بازی ساز ها و بدست آوردن بازی های انحصاری سونی
6-گرافیک بهتر{بازیهای متوسط 360 از بهترین بازی های ps3 بهترند}بحث gears of war جدا
نکته :اگر ادعا می کنید که قدرت ps3 ناشناخته است پس هنوز معلوم نیست از 360 قدرت بیشتری داره.تمام

مطمئن باشید 360 موفق ترین کنسوله و با اختلاف زیاد سونی رو پشت سر می زاره به چند دلیل:
1-بازی های بهتر و بیشتر .
2-تنوع بازی ها
3-قیمت ارزانتر
4-قدرت سخت افزاری بالا و بسیار شبیه ps3
{در صورتی که ps2 نصف xbox1 قدرت داشت و فروشش 4 برابر بیشتر بود}
5-پشتیبانی بازی ساز ها و بدست آوردن بازی های انحصاری سونی
6-گرافیک بهتر{بازیهای متوسط 360 از بهترین بازی های ps3 بهترند}بحث gears of war جدا
نکته :اگر ادعا می کنید که قدرت ps3 ناشناخته است پس هنوز معلوم نیست از 360 قدرت بیشتری داره.تمام
چه جالب پس دیگه با این حساب برندهی جنگ کنسولها مشخص شد:laughing:
1.متال گر و لایر و هوی اسوورد وکیلزون و گاد اف وار3.همینا بسه که بخوایم بگیم بازیهای پی اس 3 بهترن.
2.اصلا قبول ندارم.شما که میگی بازیهای 360 تنوع داره یه بازی به درد بخور شمشیری واسش معرفی کن ببینیم؟؟:cheesygri
3.در عوض کیفیت پایینتر نسبت به پی اس 3 .
4.در این مورد که نیازی به بحث نیست چون همه میدونن قدرت سخت افزاری پی اس 3 بالاتر.
5.این مورد رو قبول دارم { البته فعلا }.
6.به غیر از گرز اف وار هیچ بازی نداریم که گرافیکش از رسیستنس بیشتر باشه.
جواب نکته = کسی نمیگه قدرت پی اس 3 ناشناخته هستش همه میگن برنامه نویسها هنوز به سیستمش اشنا نیستن و این ربطی نداره که بگیم هنوز معلوم نیست قدرت پی اس 3 از 360 بیشتر نیست چون این یه چیز اشکار هست. ناتمام:cheesygri

من نمیدونم شما چه اصراری دارید یه بحث تموم شده رو انقدر کش بدید. بابا سونی باخت.البته در این یه مورد خاص. من خودم طرفداره سونیم ولی تو این یه مورد دیگه همه چی کاملاً مشخصه. اون موقع که xbox360 اومد همه گفتن مایکروسافت با عجله یه کنسول داده بیرون که به هیچ دردی نمیخوره (یکیش خوده من). همه میگفتن وقتی PS3 بیاد همه xbox360 رو میفروشن میرن سراغ PS3. سونیم از اون طرف هی انتظار همه رو برد بالا. اما نتونست انتظاراتو برآورده کنه. از طرف دیگه تو ایران xbox360 واقعاً خیلی به صرفه تر از PS3 در میاد. برای هر کدوم از بازیای PS3 باید 70-60 تومن خرج کنی. با این پول میشه 6-7 تا بازی xbox360 خرید. پس از هر نظر xbox360 بهتره به خصوص تو ایران.

ميخواستم به يك مساله اشاره كنم اگه يادتون باشه تو نسل قبل يعني PS2 Vs XBOX دقيقا Xbox بعد از پلي2 تو مدت زماني عرضه شد كه پلي3 بعد از 360 عرضه شده به عبارت ديگه انگار رقابت بين سوني و ماكروسافت برعكس شده حالا من به اين بحث كار ندارم شما ميدونيد كه xbox چقدر از پلي2 در زمينه Technical Performance سرتر بود ولي ميديدم تو بازيهاي مشترك هيچ تفاوتي با هم نداشتن و حتي در بيشتر موارد امتياز پلي2 بيشتر بود (اين نظر شخصي من هست) ببينيد همه ميدونن كه در نسل قبل اولين system براي پورت كردن بيشتر بازيهايي كه روي كنسول بود پلي2 بود خب نسخه بعد اون هم مسلما xbox بود در نتيجه بيشتر سعي بروي اولين system بود و بعد از عرضه بازي روي پلي2 تنها شاهد يك Change Decode روي اون بازي و عرضه اون روي xbox ميبوديم خب اگه
بنا بر قدرت باشه بايد بازيهاي xbox داراي گرافيك بالاتري ميشد ولي در بيشتر موارد داراي همون گرافيك مي بود حالا بنظر من اين بلا سر پلي3 اومده يعني ديگه الان اولين system براي پورت كردن بازيهاي مشترك 360 هست بعد پلي3 دوباره اگر مسائل فني رو پيش بكشيم(البته در اين زمينه يعني پتانسيل بازيسازي و مشكلات اون بحث زياد هست) مسلما بايد پلي3 داراي گرافيك بهتري ميشد ولي چرا اينجوري نيست؟ خب آيا بنظرتون قضاياي نسل قبل تكرار نشده ؟ بنظر من دوباره تكرار شده البته قضيه ديگه هم كه وجود داره و اون اينه كه هر كه بامش بيش برفش بيشتر ولي نميشه آينده رو پيش بيني كرد و سوني بنظرم بيكار نمينشينه
موفق باشيد

اول این که تفاوت سخت افزاری ps2 وxbox خیلی زیاد بود ولی تفاوت کنسول ps3 و360 اصلا در این حد ها نیست دیگه یه نون خشکی از تو کوچه بیاری میفهمه سل قویتره(ولی شما فکر میکنی چند تا شرکت بازی سازی میان کلی وقت بزارن تا از قدرت سل استفاده کنن تازه gpu هم که مشخه که برتری با کدوم اکر چه خیلی محسوس نیست) شما جوری میگی که انگار 360 یه چیزی تو مایه های psp بعدش نظر شخصی شما کاملا اشتباه اما از نظر gamespot و ign تو بازی های مشترک اگر نمره گرافیک و نمره کل ایکس باکس بیشتر نبود کمتر از نسخه ps 2 نمیشد مشکل اینجاست که ps3 نتونسته تو بازی های مشترکش با 360 حتی همون گرافیک داشته باشه نور بیش از حد و نبود جزئیات تو نسخه بازی های ps3 موج میزنه مثل spiderman3 _virtual tennis 3_fear_call of duty 3و def jam icon که مشکل AA داره البته بازی های شرکت ubi رو نمیگم در ضمن بازی های بیشتر و محبوبیت ps2 بود که باعث موفقیتش شد

من نمیدونم شما چه اصراری دارید یه بحث تموم شده رو انقدر کش بدید. بابا سونی باخت.البته در این یه مورد خاص. من خودم طرفداره سونیم ولی تو این یه مورد دیگه همه چی کاملاً مشخصه. اون موقع که xbox360 اومد همه گفتن مایکروسافت با عجله یه کنسول داده بیرون که به هیچ دردی نمیخوره (یکیش خوده من). همه میگفتن وقتی PS3 بیاد همه xbox360 رو میفروشن میرن سراغ PS3. سونیم از اون طرف هی انتظار همه رو برد بالا. اما نتونست انتظاراتو برآورده کنه. از طرف دیگه تو ایران xbox360 واقعاً خیلی به صرفه تر از PS3 در میاد. برای هر کدوم از بازیای PS3 باید 70-60 تومن خرج کنی. با این پول میشه 6-7 تا بازی xbox360 خرید. پس از هر نظر xbox360 بهتره به خصوص تو ایران.
کاملا با این حرفتون موافقم.توی ایران 360 خیلی به صرفه تر از پی اس 3 هست{ البته فعلا}.ولی خوب ما داریم راجب برندهی جنگ کنسول ها صحبت میکنیم و همه جای دنیا منظورمونه نه فقط ایران.در ضمن ما داریم یه بحث دوستانه میکنیم و اصلا جر و بحثی وجود نداره که شما میای اینجوری میگی بحثو کش ندید.:confused:

البته هنوز اعلام نشده این بازی ولی ممطئنا روی 360 میاد ولی احتمال اینکه روی ps3 بیاد هم هست!

Ninja Gaiden كه خيلي وقته اومده فكر كنم منظورت شماره 2 هست كه اونم ديگه هيچ جايه شكي نيست كه براي xbox360 مياد و به احتمال خيلي زياد انحصاري.
من فقط جواب را دادم گفتن يه بازي شمشير زني معرفي كنيد منم اين كار را كردم .;)

2.اصلا قبول ندارم.شما که میگی بازیهای 360 تنوع داره یه بازی به درد بخور شمشیری واسش معرفی کن ببینیم؟؟:cheesygri

Ninja Gaiden II که %100 واسه X360 انحصاری هستش و قسمت اولش بدون شک بهترین بازی در سبک اکشن (بخوانید اکشن شمشیری:cheesygri) بود . (طبق نظر اکثر منتقدا و کارشناسا)
تازه Devil May Cry 4 هم که واسه X360 میاد ;)

ninja gaiden که ماله xbox هست که میشه روی 360 هم بازیش کرد درست میگم دیگه؟!
بازی شمشیری واسش نیست به جز techno z !

کی میگه 360 بازی شمشیری نداره پس اینا چی هستن :

Samuria Warriors
Dynasty Warriors 5
Ninja Gaiden 2
Devil may Cry 4
N3
Tenchu Z
KUF : Circle of Doom
Lost Odyssey هم شمشیر بازی تقریبا :biggrin1:
Dark Messiah رو هم اگه دوست دارید حساب کنید شمشیر بازی از نوع غربیش
در آینده بیشتر هم خواهد شد . اینقدر سر این مسله بحث نکنید 360 اگه توی این سبک بازیهای کمی داره که من اینطور فکر نمی کنم عوضش در سبکهای دیگه غنی تر هستش .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or