Xbox 360 versus PlayStation 3 graphics comparison 2

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
قابل توجه دوستانی که میگفتند بازی هایی که واسه ps3 و 360 ارائه میشه روی 360 از نظر تکسچر بهتر هست...::::

Bethesda's Oblivion proved that there can be a PS3 game port with better textures than the Xbox 360 version
دیگه اینو من نگفتم :-"

به این گفته هم دقت کنیدو مطمئنم اصلا به نتیجه گیری GS هیچ توجهی نکردید
The PS3's graphics win in Oblivion gives us hope that game developers will be able to produce competitive graphics if given enough time to work with the hardware
مطمئنا هیچ توجهی نکردید که کاربر allworld میاد میگه:
الان طرفدارای ps3 میريزن میگن هنوز از قدرت cell نتونستن برنامه نويسا به طور کامل استفاده کنن:)
فقط و فقط رفتید عکس ها رو نگاه کردید و به صحبت ها توجه نکردید....

لطفا چشم هاتون رو به حقایق نبندید... ;)

قابل توجه دوستانی که میگفتند بازی هایی که واسه ps3 و 360 ارائه میشه روی 360 از نظر تکسچر بهتر هست...::::

دیگه اینو من نگفتم :-"

به این گفته هم دقت کنیدو مطمئنم اصلا به نتیجه گیری GS هیچ توجهی نکردید
مطمئنا هیچ توجهی نکردید که کاربر allworld میاد میگه:
فقط و فقط رفتید عکس ها رو نگاه کردید و به صحبت ها توجه نکردید....

لطفا چشم هاتون رو به حقایق نبندید... ;)

شما هم که مشالله چقدر حقایق رو میبینی!!!
این بازی یکسال بعد از ورژن 360 اون اومده و طبیعیه که باید بهتر باشه ولی اکثر بازی ها که همزمانرو دو تا کنسول بیاد نسخه 360 اون بهتره که اگه به همین مطلب گیم اسپوت دقت کنی گفته که ps3 نزدیک تر شده به 360 ولی هنوز به 360 نرسیده
تازه باید منتظر نسل سوم بازی های 360 باشیم که خیلی بهتر هستن

مقایسه کردن بازی ای که یه سال بعد از نسخه 360 روی ps3 اومده با هم، یکم زیادی مسخره به نظر میاد. اگه قرار بود بعد از یکسال این بازی بهتر نباشه دیگه باید بعضی ها درشونو تخته می کردن می رفتن;)

با این اکسهایی که گزاشته بودن قاطعانه برتری 360 ثابت میشه مخصوصا در MLB2K7 و spiderman-3 که واقعا برتری گرافیکی 360 معلوم بود... ;)

این بازی یکسال بعد از ورژن 360 اون اومده
اگه دقت میکردی.... این بازی از همون لحظه که واسه 360 اومد نگفته بودن واسه ps3 هم میاد که!!! چندین ماه گذشت( فکر کنم 6 ماه) بعد گفتن نسخه ps3 هم در راه هست... بعدش به خاطر کمبود وقت یه Delay چند ماهه انداختن تا بتونن گرافیک بازی رو برای ps3 بازسازی کنن...عین کمپانی های دیگه رفتار نکردن !

شما هم که مشالله چقدر حقایق رو میبینی!!!
خود خواهی نشونه اکثر طرفداران 360 هست!!! آقا مگه من گفتم بازی های ps3 الان 4 برابر 360 گرافیک دارن!!! من عینا جملات gs رو کپی کردم(و معنیش نکردم) و روش تاکید کردم تا کسایی مثل شما سریع نیان جبهه بگیرن ;) بذار یه بار دیگه توضیح بدم شاید 2زاری افتاد!!
========================================================
اون اوایل که ps3 اومده بود به خاطر بعضی مشکلات گرافیک( نور پردازی کمی ضعیف تر تکسچر های کمی ضعیف تر) تمام طرفداران عزیز 360 گفتن... ps3 کنسول نیست که به خاطر رم کمش هیچ وقت بازی های پورت شده از 360 به ps3 حتی اندازه نسخه 360 هم گرافیک نخواهند داشت....
در صورتی که بازی های ساخته شده اصلا سازگاری کامل با سخت افزار ps3 نداشتن و.....

حالا که یک شرکت بزرگ اومده یه بازی فوق برزگ رو واسه ps3 پورت کرده و گرافیک بسیار بهتر از نسخه 360 شده.... ما هر چی هیچی نمیگیم نمیخواهیم بزرگ نمایی کنیم

کاربر ر allworld میگه
الان طرفدارای ps3 میريزن میگن هنوز از قدرت cell نتونستن برنامه نويسا به طور کامل استفاده کنن:)
به نظرت الان Bethesda به خوبی از قدرت cell & RSX استفاده نکرده؟؟؟ چرا بقیه سازنده ها تو بازی هاشون این کار رو نکردن ؟؟؟

بر خلاف نام کاربریت که مربوط به راستی و صداقت میشه به راحتی چشمت رو به روی حقایق میبندی نمونش::
اگه به همین مطلب گیم اسپوت دقت کنی گفته که ps3 نزدیک تر شده به 360 ولی هنوز به 360 نرسیده

تو جملات من همچین چیزی دیدی؟؟؟ من در مورد بازی های دیگه که معرفی شده بودند حرفی زدم؟؟ چون میدونم اونا چیزی حدود 5 تا 10 درصد از ps3 گرافیک بیشتری دارن ....به خاطر چی؟؟؟ به خاطر این که سازنده هاشون *** کارکردن با یه سخت افزاری که تازه اومده رو ندارن و از نسخه 360 یه پورت میزنن و کار رو تموم میکنن...در حالی که بازی اصلا با ps3 سازگاری نداره...نتیجش هم میشه همینی که شما دارید میبینید

اگه قرار بود بعد از یکسال این بازی بهتر نباشه دیگه باید بعضی ها درشونو تخته می کردن می رفتن;)
اشکان منظور شما رو درست نفهمیدم از این جمله؟؟؟...ولی یه سری بازی هایی هم بودن با این که وقت زیادی داشتن حتی به خودشون زحمت ندادن گرافیک بازی رو برای ps3 بازسازی کنن!! نمونش SCDA

ولی یه سری بازی هایی هم بودن با این که وقت زیادی داشتن حتی به خودشون زحمت ندادن گرافیک بازی رو برای ps3 بازسازی کنن!! نمونش SCDA
شرکت Bethesda با شرکتی مثل ubisoft خیلی فرق داره! بازی ای مثل SCDA اصلا بازی ای نیست که بخواد معیاری برای گرافیک کنسول ها قرار بگیره. اگه کسی بخواد از روی گرافیک SCDA در مورد قدرت ps3 اظهار نظر کنه جدا می گم اصلا باید این شخص رو کاملا گفته هاشو ignore کرد.

من می گم این بازی 1 سال دیرتر اومد یعنی اینکه یکسال بیشتر سازنده ها وقت داشتن روی بازی کار کنن که این زمان هم زمان کمی نیست پس باید از نظر منطقی گرافیک بهتر بشه.

جناب dj_mj تو 6 تا بازی 360 بهتر عمل کرده و فقط يه بازی اونم Oblivion بوده که ps3 سر تر بوده
6 به 1 !! کدوم بيشتره؟؟؟ 6>1 میشه... نه يک بيشتر از 6...آره جونم.....من کلی گفتّم که 360
باز هم در کل بهتر بوده...و نهايتاً باز هم 360 برنده شد...و واقعاً هم درست گفتم که
طرفدارای ps3 میآن میگن هنوز از قدرت cell نتونستن استفاده کنن...مگه من
چيزی گفتم که شما ناراحت شدی؟ حالا زياد جوش نيار شما...اشالا بازيهای بعدی سونی
جبران کنه

برادرا مثل اينكه كامل توجه نكردين كه گفته شده در كل oblivion در 360 گرافيكه بهتري داره:-"
مسئله ي بعدي هم اينكه نسخه ي جديد اين بازي كه در لايو هست گرافيكش بازم بهتر شده
:-"
توي اين مجله ي بازي نما هم گفته شده كه اين بازي در 360 گرافيكه بهتري داره

آخرین ویرایش:
برادرا مثل اينكه كامل توجه نكردين كه گفته شده در كل oblivion در 360 گرافيكه بهتري داره:-"
مسئله ي بعدي هم اينكه نسخه ي جديد اين بازي كه در لايو هست گرافيكش بازم بهتر شده
:-"

برتری کلی با هیچکدوم نیست هر کدوم از یه لحاظ هایی بهتر بودن که البته مهمترین برتری نسخه ps3 این بود که بازی کاملا روون اجرا میشد ولی تو نسخه 360 بعضی جاها یه دفعه loading area میومد یه 20 ثانیه ای لود میکرد (اما یه pc خفن جفت ورژن دو تا بازی رو میزاره تو جیبش:cheesygri)

برتری کلی با هیچکدوم نیست هر کدوم از یه لحاظ هایی بهتر بودن که البته مهمترین برتری نسخه ps3 این بود که بازی کاملا روون اجرا میشد ولی تو نسخه 360 بعضی جاها یه دفعه loading area میومد یه 20 ثانیه ای لود میکرد (اما یه pc خفن جفت ورژن دو تا بازی رو میزاره تو جیبش:cheesygri)

تأييد میشه......من oblivion رو pc بازی کرده بودم گرافيکش خيلی بالاتر از 360 بود....

عجب منبع معتبری
58.gif

اخه کی حرف بازی نمارو قبول میکنه :cheesygri جز جک گفتن هیچی بلد نیست :) همشون فن 360 هستن.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or