54M113
کاربر سایت
خطری نداره ؟؟ رضا جان ؟!آپدیت بهار ماه می از امروز 9 می در xbl قرار گرفت خبر جدید:
http://loot-ninja.com/2007/05/08/xbox-live-spring-update-details-available-may-9th/
خطری نداره ؟؟ رضا جان ؟!آپدیت بهار ماه می از امروز 9 می در xbl قرار گرفت خبر جدید:
http://loot-ninja.com/2007/05/08/xbox-live-spring-update-details-available-may-9th/
خطری نداره ؟؟ رضا جان ؟!

البته بچه ها اینطوری هم که شما می گی به حرف کسی گوش نمی کنن.
این پست طاهر در صفحه 52 همین تاپیک هست (23 پست قبلتر از اخطار دومش در صفحه 54) که به صورت کاملا دوستانه و محترمانه تذکر داده بود که این بحثی که می کنید هیچ ربطی به این تاپیک نداره و باید در تاپیک مربوط به خودش بحث بشه!
پس طاهر کاملا حق داشته اون پستو به اون شکل بزنه (حتی اگه برخورد سخت تری هم می کرد باز درست بود) چون پست های بعد از تذکر اول همش به این معنی تلقی می شه که طاهر جان حرف های شما برای ما ارزشی نداره و ما کار خودمونو بخوایم می کنیم!
دلیل از این قوی تر و منطقی تر شما نمی تونی برای اینکار پیدا کنی بنابراین قضاوت شما در این مورد یکم عجولانه بوده.

سلام اقا ماكه لايو نداريم تكليفمون چي نميشه از نت بگيريم بعد رايت كنم روي سي دي بعد اپديت كنم درايو من هيتاچي
دوستان درايو من هيتاچی.....مشکلی پيش نمیياد ابديت کنم؟

نه اشکان جان lich kingگفت درایو هیتاچی رو آپ کرده مشکلی پیش نیومده![]()
با dial-up چقدر طول میکشه اپديت شه رضا جان؟
بچه ها من ساعت 3 امروز ظهر داشبوردم رو آپدیت کردم و برای بعضی از بچه ها که میگن مشکل به وجود میادهیچ مشکلی پیش نیومد درایو کنسولم سامسونگ و رجیون پال هست 2 امکان فوق العاده دیدم یکی اسم بازی و مشخصاتش که در درایو هست تو صفحه دیده میشه دوم اینکه یک بخش جدید به قسمت تنظیمات Display اضافه شده به نام refrence levels که وقتی وارد میشید به 3 بخش standard,intermediate,expanded تبدیل میشه و گفته شده برای مچ شدن نمایش بازی و تصاویر در TV و بیشتر شدن کانتراست تصویر در بازی تاثیر به سزایی میگزاره من به شخصه با بازی SP DA تست کردم در حالت expanded نمایش تصویر به مرتب بهتر شد همچنین گفته شده اگه با این تنظیمات مانیتور شما مچ نشه تصویر DEGRADED یا به فارسی بیکیفیت و پست و کدر خواهد شد در ضمن داشبورت از ریزولیشن 640*480 تا 1920*1080 رو ساپورت میکنه همچنین یک تب جدید به اسم مارکت Marketplace اضافه شده برای تماشای برنامه های تلوزیون و خرید و دید آنلاین فیلم های روز البته تماشای Tv نیازمند سرور Us میباشد برای آمریکای شمالی![]()