XBOX 360 News

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بچه ها من ساعت 3 امروز ظهر داشبوردم رو آپدیت کردم و برای بعضی از بچه ها که میگن مشکل به وجود میادهیچ مشکلی پیش نیومد درایو کنسولم سامسونگ و رجیون پال هست 2 امکان فوق العاده دیدم یکی اسم بازی و مشخصاتش که در درایو هست تو صفحه دیده میشه دوم اینکه یک بخش جدید به قسمت تنظیمات Display اضافه شده به نام refrence levels که وقتی وارد میشید به 3 بخش standard,intermediate,expanded تبدیل میشه و گفته شده برای مچ شدن نمایش بازی و تصاویر در TV و بیشتر شدن کانتراست تصویر در بازی تاثیر به سزایی میگزاره من به شخصه با بازی SP DA تست کردم در حالت expanded نمایش تصویر به مرتب بهتر شد همچنین گفته شده اگه با این تنظیمات مانیتور شما مچ نشه تصویر DEGRADED یا به فارسی بیکیفیت و پست و کدر خواهد شد در ضمن داشبورت از ریزولیشن 640*480 تا 1920*1080 رو ساپورت میکنه همچنین یک تب جدید به اسم مارکت Marketplace اضافه شده برای تماشای برنامه های تلوزیون و خرید و دید آنلاین فیلم های روز البته تماشای Tv نیازمند سرور Us میباشد برای آمریکای شمالی;)

آخرین ویرایش:
البته بچه ها اینطوری هم که شما می گی به حرف کسی گوش نمی کنن.
این پست طاهر در صفحه 52 همین تاپیک هست (23 پست قبلتر از اخطار دومش در صفحه 54) که به صورت کاملا دوستانه و محترمانه تذکر داده بود که این بحثی که می کنید هیچ ربطی به این تاپیک نداره و باید در تاپیک مربوط به خودش بحث بشه!

پس طاهر کاملا حق داشته اون پستو به اون شکل بزنه (حتی اگه برخورد سخت تری هم می کرد باز درست بود) چون پست های بعد از تذکر اول همش به این معنی تلقی می شه که طاهر جان حرف های شما برای ما ارزشی نداره و ما کار خودمونو بخوایم می کنیم!

دلیل از این قوی تر و منطقی تر شما نمی تونی برای اینکار پیدا کنی بنابراین قضاوت شما در این مورد یکم عجولانه بوده.

فكر كنم حق با شماست اونو نديدم ممنون از راهنماييتون اما بهتره ديگه كشش نديدم چون ظاهرا ما هم داريم بحث تايپيكو عوض مي كنيم:biggrin1: منم اشتباه كردم چون بار دوم اگه باشه كه اره بايد اينطوري مي بود حتي خيلي بدتر;)
ذر اخر هم بسيار ممنون از rezaigi2004 اخبارشون خيلي به روز و سريع و كاربرديه

تصاویری از آپدیت جدید ماکروسافت + فرمت هایی که در بیت رت های مختلف تست شده و اجرا و عدم اجرای آنها مشخص شده است فکر کنم برای زدن این فرمت ها روی دی وی دی کمک کنه;)

xbox-spring-update-hands-on-04.jpg

نمایش نام بازی:
xbox-spring-update-hands-on-03.jpg

پیغام اولیه بعد از اتصال:
xbox-spring-update-hands-on-01.jpg

در حال انجام آپدیت:
xbox-spring-update-hands-on-02.jpg

بخش جدید مارکت:
xbox-spring-update-hands-on-05.jpg

فرمت هایی که توسط آپدیت جدید پشتیبانی میشوند:

H.264 / 720p, MPEG-4 container, AAC stereo 48kHz, ~1.1MBps
H.264 / 1080p, MPEG-4 container, AAC stereo 48kHz, ~5.5MBps
MPEG-4 / 720p, AAC stereo 48kHz, ~1.1MBps
MPEG-4 / EDTV, AAC stereo 44.1kHz, ~1.5MBps
فرمت هایی که تست شده اند و قابل اجرا نبوده است:

MPEG-4 / 720p, QuickTime container (.mov), AAC 5.1 48kHz, ~6MBps
H.264 / 1080p, QuickTime container (.mov), AAC 5.1 48kHz, ~9.8MBps

فرمت هایی که به طور کل توسط این آپدیت اجرا میشوند:

H.264 video support: Up to 10Mbps peak, Baseline, Main, and High profiles with 2 channel AAC LC.
Added MPEG-4 Part 2 video support: Up to 5Mbps peak, Simple Profile with 2 channel AAC LC.
PlaysForSure did not test​

سلام اقا ماكه لايو نداريم تكليفمون چي نميشه از نت بگيريم بعد رايت كنم روي سي دي بعد اپديت كنم درايو من هيتاچي

آخرین ویرایش:
سلام اقا ماكه لايو نداريم تكليفمون چي نميشه از نت بگيريم بعد رايت كنم روي سي دي بعد اپديت كنم درايو من هيتاچي

آخه چرا ؟ شما فقط کافیه 360 رو به کامپیوترت وصل کنی و بعد Join Xbox Live رو بزنی . تموم ....

واسه اپدیت حتما سرعت بالا نیاز نیست با همین dial up هم میشه اپدیت کرد...

بچه ها من ساعت 3 امروز ظهر داشبوردم رو آپدیت کردم و برای بعضی از بچه ها که میگن مشکل به وجود میادهیچ مشکلی پیش نیومد درایو کنسولم سامسونگ و رجیون پال هست 2 امکان فوق العاده دیدم یکی اسم بازی و مشخصاتش که در درایو هست تو صفحه دیده میشه دوم اینکه یک بخش جدید به قسمت تنظیمات Display اضافه شده به نام refrence levels که وقتی وارد میشید به 3 بخش standard,intermediate,expanded تبدیل میشه و گفته شده برای مچ شدن نمایش بازی و تصاویر در TV و بیشتر شدن کانتراست تصویر در بازی تاثیر به سزایی میگزاره من به شخصه با بازی SP DA تست کردم در حالت expanded نمایش تصویر به مرتب بهتر شد همچنین گفته شده اگه با این تنظیمات مانیتور شما مچ نشه تصویر DEGRADED یا به فارسی بیکیفیت و پست و کدر خواهد شد در ضمن داشبورت از ریزولیشن 640*480 تا 1920*1080 رو ساپورت میکنه همچنین یک تب جدید به اسم مارکت Marketplace اضافه شده برای تماشای برنامه های تلوزیون و خرید و دید آنلاین فیلم های روز البته تماشای Tv نیازمند سرور Us میباشد برای آمریکای شمالی;)

سلام

دوست عزيز من داشبورد رو اپديت كردم ... اما در قسمت Display چيزي به نام Refrence Levels نيومده ؟

اما تب Market Place اضافه شده

سلام ببخشید درایو من htachi هست و دستگاهم palمی باشد آیا مشکلی ÷یش نمی آ ید اگر آ÷دیت کنم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or