XBOX 360 News

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
آپدیت بهار 360 از روز دوشنبه همین هفته ریلیز میشود
در این آپدیت تماشای برنامه های تلوزیون و فیلم به صورت مستقیم امکان پذیز میباشد(محدود)
نوشته شده توسط amir_amd:
ورژن 5.3 از firmware درایو سامسونگ کنسول xbox360 عرضه شد.
تنها تغییری که توی این ورژن هست جلوگیری از replay اشتباه و شبیه سازی پاسخ صحیح برای update جدید مایکروسافت هست که هفته دیگه عرضه میشه. هر کس که میخواد کنسولش رو update کنه باید این نسخه از firmware رو نصب کنه.
سلام دوستان لطف میکنن اگر اطلاعاتی دارن در اختیار ما بذارن؟
این خبر دوم چقدر صحت داره و افرادی که درایوشون الجی هست (مثه خودم) آیا برای اونها هم مشکلی ایجاد میشه یا خیر؟ و اینکه این همون آپدیتی هستش که باعث میشه 360 بتونه divx هم پخش کنه؟

سلام دوستان لطف میکنن اگر اطلاعاتی دارن در اختیار ما بذارن؟
این خبر دوم چقدر صحت داره و افرادی که درایوشون الجی هست (مثه خودم) آیا برای اونها هم مشکلی ایجاد میشه یا خیر؟ و اینکه این همون آپدیتی هستش که باعث میشه 360 بتونه divx هم پخش کنه؟

سلام دوست خوبم خبر دوم 100% صحیح و آپدیت بهار بله همونی که باعث میشه 360 بتونه divx هم پخش کنه;)
در مورد تماشا برنامه های tv فقط مختص آمریکا شمالی

Currently Version 5.3 of the Xtreme Firmware will only support the Samsung series of Xbox360 DVD drives. Though I am told
Other versions are currently underway, also beta testers have been testing this new version for a week now, and Im told they have a system where they test it and report any bugs before general distribution. So come release everything should be fine.
این نسخه فقط مختص درایو های سامسونگ میباشد

آخرین ویرایش:
ممنون رضا جان اما باز یکسوال برای من باقی موند:
نوشته شده توسط Ryo Hazuki:
افرادی که درایوشون الجی هست (مثه خودم) آیا برای اونها هم مشکلی ایجاد میشه یا خیر؟
تو آپدیت قبلی فقط سامسونگها مشکل پیدا کردن.اینبار هم الجی ها جون سالم به در میبرن؟

اگه كنسول كرك شده رو با فريم ور جديد اپديت كنيم مشكلي پيش نمياد؟ يعني دستگاه Crash نميكنه. اين كه دستگاه مشكل پيدا ميكنه رو از يكي از دوستام شنيدم . صحت داره؟

ممنون رضا جان اما باز یکسوال برای من باقی موند:

تو آپدیت قبلی فقط سامسونگها مشکل پیدا کردن.اینبار هم الجی ها جون سالم به در میبرن؟

با این آپدیت فقط میشه رو درایو های سامسونگ نفوذ کرد اما در مورد هیتاچی هم تو خبر یک چیزایی اومده بود در مورد ال جی چیزی ننوشته بود حتی سورس خبر اما برای اطلاعات دقیق تر باید از طاهر جان سوال کنی من تا همین حد میدونم دوست خوبم موفق باشی:love:

در مورد هیتاچی هم تو خبر یک چیزایی اومده بود در مورد ال جی چیزی ننوشته بود
lg و هيتاچی يکی هستن

امین جون توی یک مقاله تو یک فروم خارجی دیدم :love: اما فردا صبح زود آپدیت میاد ببینیم چی میشه:p

با اومدن اپدیت جدید X360 قابلیت خوندن XVID/DIVX رو نداره! هر جام گفته میتونه بخونه اشتباه کردن! اینکه سال دیگه یه وقت بیادو من نمیدونم ولی توی این اپدیت جدید قابلیت خوندن MPEG4/MPEG4 H.264 اضافه میشه نه XVID/DIVX
دلیلی هم که مایکروسافت و سونی DIVX/XVID رو اضافه نکردن (تا لحظه حاضر) تابلو هست :
Privacy
باید به خاطر استفاده از کودک پول بدن

با تشكر از رضا جان بخاطر اخبار خوبشون
در مورد اين آپديت فرمور هاي سامسونگ من يه نگاهي كردم به توضيحات مربوط به فرمور، نوشته شده كه براي جلوگيري از مشكلاتي كه احتمال داره اتفاق بيافته ! نه اينكه حتماً اتفاق ميافته !
در مورد Hitachi/LG ها هم خبر خاصي نيست. سري قبلي هم كه سامسونگها بخاطر اشكال فرمورشون مشكل دار شده بودن.

آقا طاهر لطفا کمک کنید
من درایو دستگام سامسونگه با فریم 5.2b
اگه این آپدیت جدید رو بگیرم ، دستگاه از نظر کپی خور بودن و یا جهاتی دیگه مشکل پیدا میکنه ؟

آقا طاهر لطفا کمک کنید
من درایو دستگام سامسونگه با فریم 5.2b
اگه این آپدیت جدید رو بگیرم ، دستگاه از نظر کپی خور بودن و یا جهاتی دیگه مشکل پیدا میکنه ؟
نه دوست عزیز مشکلی پیش نمیاد بچه ها انجام دادن...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or