XBOX 360 News

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
شرکت Activision لیسانس ساخت بازی با موتور unreal 3 رو خریداری کرد طبق بیان خبر سایت ign به نقل از استرالیا بازی های آینده Activision بر پاییه این موتور قدرتمند گرافیکی خواهد بود;)
Activision Licenses Unreal Engine 3
Putting it to work on a new action game.
by Cam Shea, IGN AU

Australia, February 26, 2007 - Activision recently announced that it has licensed the Unreal Engine 3 from Epic Games for an unannounced action game. "The Unreal Engine is one of the most technically advanced engines on the market and is a perfect fit for our upcoming action game," commented Laird Malamed, head of production for Activision. "The engine's robust suite of programming tools will enable our development team to deliver what is sure to be an amazing game experience."

Activision joins an ever-growing roster of developers and publishers utilising the engine, further emphasising just how important Epic's technology will be to this generation of videogames. Square Enix also signed on recently, while other titles on the horizon powered by Unreal Engine 3 include BioShock, Huxley, Mass Effect, Brothers in Arms: Hell's Highway, Stranglehold, Medal of Honor: Airborne, Too Human and, of course, Unreal Tournament 3. To name a few. No details were given on the Activision game in question, but we're sure it won't be too long before we find out.

منبع : http://xbox360.ign.com/articles/768/768078p1.html
خبر ساخت بازی motogp 07 امروز توسط THQ اعلام شد
منبع :http://www.totalvideogames.com/news/THQ_Confirms_MotoGP_07_11334_6496_0.htm

آخرین ویرایش:
بچه ها اگر کسی از شما راجع به سایت راپید شیر اطلاعات داره منو راهنمایی کنه من نمیتونم برم تو صفحه اصلی سایت وچیزی دانلود کنم؟!!!

سلام

--------------------------------------------------------------------------------

بچه ها سلام.اخر هم با پلی3 و هم با 360 انلاین شدم. چه حالی میده بازی gears of war بطور شبکه از ایران ندیدم کسی رو هنوز. اگر کسی با هر کدوم انلاین میشه من رو تو لیست فرنداش اد کنه.
پلی3 .با ایدیPAYAM2007 با حروف بزرگ

360.با ایدی preoutبا حروف کوچک

منتظرم . خداحافظ

يه سوال اخيرا شايعاتي مبني بر عرضه بازي Devil May Cry 4 براي پلاتفورم X360 شنديم ! ميخواستم ببينم واقعيت داره ! كسي چيزي ديده ؟ يا شنيده ؟

يه سوال اخيرا شايعاتي مبني بر عرضه بازي Devil May Cry 4 براي پلاتفورم X360 شنديم ! ميخواستم ببينم واقعيت داره ! كسي چيزي ديده ؟ يا شنيده ؟
شایعه بوده و تکذیب شده!!! مثل قضیه mgs 4

sonyباید ببنده بره
من میگم Devil May Cry 4برا360 میاد
خبر مهمتر این هست که tekkenکه یکی از بازی های سونی هست و شماره جدید ان یعنیtekken6برا 360 میاد:biggrin1:
سونی فقط MGS4رو صفت بچسبه که اونم از دستش در نیارن

تاریخ انتشار جدید برای بازی BIOSHOCK امروز اعلام شد
Format: Xbox 360 Release 24 Aug 2007 Developer: Irrational Games Publisher: 2K GamesPlayers: 1 PEGI Rating: 18

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or