XBOX 360 News

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
جدید ترین شاهزاده ایرانی که قرار بیاد اینه : Prince of Persia Rival Swords که برای کونسل wii و PSP می خواد بیاد
نسخه PSP و wii دقیقا 12 روز دیگه میاد
شاید بعد ها برای PS3 و X360 هم بیاد بعید نیست

آخرین ویرایش:
یه Prince of Persia برای 360 میخواد بیاد تو سایت www.xbox.comنوشته
Prince Of Persia 360 – by Ubisoft / Ubisoft – Release date 2007/8 TBA
فکر کنم فقط برا 360 هستش:confused:

ولی برای ما ایرانی ها یه افتخار هست که اسم بازی Prince of Persia هست
یه گروه خواننده هم هستن که یه اهنگ به این نام خوان

من هم موافقم ولی صورت پرینس اصلا شباهتی به صورت ایرانی های اصیل ندارد... مخصوصا چشم های آبی پرینس... من امروز در جایی خواندم که ساخت این بازی تکزیب شده!!!!!

من هم موافقم ولی صورت پرینس اصلا شباهتی به صورت ایرانی های اصیل ندارد... مخصوصا چشم های آبی پرینس... من امروز در جایی خواندم که ساخت این بازی تکزیب شده!!!!!
میشه لینک این خبرو بدی؟;)

تاریخ انتشار های جدید سایت IGN
Q4 2008 Mortal Kombat Next-Gen [untitled] Midway Games

TBA 2008 Prince of Persia Next-Gen [untitled] :eek: :eek: :eek: Ubisoft

TBA 2008 Battlefield: Bad Company Electronic Arts

TBA 2007 James Bond 007 (2008) [untitled] Activision

May 2007 Forza Motorsport 2 Microsoft Game Studios

April 2, 2007 Brothers in Arms: Hell's Highway Ubisoft

Resident Evil 5 US: TBA
Japan: December 31, 2008

سلام دوستان نمیدونم خبرهای جدید را شنیدید یا نه ولی یکیش به نظرم از همه جالبتر اومد اونهم اومدن gears of war بر روی pc هست راستش من الان منتظر یه چیزی هستم که مدتهاست همه می خوان ببینن البته ربطی به اینجا نداره ولی همه منتظرن که ببینن بالاخره killzone2 چیمیشه خبرنگاران در نمایشکاه gdc گفته بودن که به ما نشون دادن (پس ما چی؟;) )

سلام دوستان نمیدونم خبرهای جدید را شنیدید یا نه ولی یکیش به نظرم از همه جالبتر اومد اونهم اومدن gears of war بر روی pc هست

غير ممكنه !!!!!!!!!!!!
محاله !!!!!!!!!!!!!
;)

والا افتخار كه نداره هيچ ! حتي يه ننگ هم هست ! كل فرهنگ مارو تحريف كردند ! كجاي اون زمون تو ايران و ايرانيان اون جور پوشش ها و لباسهايي داشتند ؟ يا اون جور ساختمون ها شيرواني اروپايي داشتند ؟ بيشتر سعي شده ما رو به عرب ها و اروپايي ها تشبيه كنند !

البته اين نظر من هست ! شايد الان متوجه نشين ! ;)

PS3 Not Enough for GTA IV

باز هم 360 برنده شد ...

Speaking at a Sony bloggers' pow wow, Phil Harrison offered a very candid response to concerns that PS3 doesn't have enough third-party exclusives. When asked if it was concerning that a game such as Grand Theft Auto IV was being released simultaneously on PS3 and Xbox 360, Harrison did not appear worried.

He stressed that third-party exclusives would come in good time. The newly-announced PlayStation Edge toolset is expected to help ease development for PS3, particularly for cross-platform titles. Titles using PS Edge could come as early as this fall, because the tools are "simple to implement."

As for losing GTA IV, Harrison said that the PlayStation 3 was not suitable to be the exclusive home of Rockstar's upcoming title. "I don't think PS3 has the install base to support Rockstar's investment in GTA IV on its own," Harrison told the assembled bloggers. The first next-gen Grand Theft Auto game likely cost Rockstar considerable money and development time. That being such, it couldn't have sold enough copies on PS3 alone to make exclusivity worthwhile. In the future, as the number of PS3s in homes grows, it should become easier to nab major exclusives.

http://ps3.ign.com/articles/771/771737p1.html

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or