http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=141913&postcount=5034یه Prince of Persia برای 360 میخواد بیاد تو سایت www.xbox.comنوشته
Prince Of Persia 360 – by Ubisoft / Ubisoft – Release date 2007/8 TBA
فکر کنم فقط برا 360 هستش:confused:
من هم موافقم ولی صورت پرینس اصلا شباهتی به صورت ایرانی های اصیل ندارد... مخصوصا چشم های آبی پرینس... من امروز در جایی خواندم که ساخت این بازی تکزیب شده!!!!!ولی برای ما ایرانی ها یه افتخار هست که اسم بازی Prince of Persia هست
یه گروه خواننده هم هستن که یه اهنگ به این نام خوان
میشه لینک این خبرو بدی؟من هم موافقم ولی صورت پرینس اصلا شباهتی به صورت ایرانی های اصیل ندارد... مخصوصا چشم های آبی پرینس... من امروز در جایی خواندم که ساخت این بازی تکزیب شده!!!!!

Ubisoft
)عزیزم از همون روز اول گفتن روی pc هم میاد ولی با کمی تاخیر تا نسخه ی 360 خوب فروشش رو بکنهغير ممكنه !!!!!!!!!!!!
محاله !!!!!!!!!!!!!
![]()
والا افتخار كه نداره هيچ ! حتي يه ننگ هم هست ! كل فرهنگ مارو تحريف كردند ! كجاي اون زمون تو ايران و ايرانيان اون جور پوشش ها و لباسهايي داشتند ؟ يا اون جور ساختمون ها شيرواني اروپايي داشتند ؟ بيشتر سعي شده ما رو به عرب ها و اروپايي ها تشبيه كنند !ولی برای ما ایرانی ها یه افتخار هست که اسم بازی Prince of Persia هست
یه گروه خواننده هم هستن که یه اهنگ به این نام خوان

كو كامپيوتري كه بتونه اونرو اجرا كنهعزیزم از همون روز اول گفتن روی pc هم میاد ولی با کمی تاخیر تا نسخه ی 360 خوب فروشش رو بکنه![]()
عزیزم کو تا بازی ریلیز بشه:biggrin1:كو كامپيوتري كه بتونه اونرو اجرا كنه
غير ممكنه !!!!!!!!!!!!
محاله !!!!!!!!!!!!!
![]()