XBOX 360 News

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام بچها...من چند وقتی نبودم !!!..میشه بگيد بازی جديد به غير crackdown چه چيزی
واسه 360 امده؟ و کلاً چه خبر از 360؟

سلام
اين
crackdown
چه جوريه اصلا ارزش خريدن داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused::confused::confused::confused::confused:

من كه بهت توصيه ميكنم اين بازي رو نخري چون از اول تا آخر معلوم نيست كه كي به كيه
كلا بازي خوبي نيست

من كه بهت توصيه ميكنم اين بازي رو نخري چون از اول تا آخر معلوم نيست كه كي به كيه
كلا بازي خوبي نيست
بستگی به سلیقه ی افراد داره یکی مثل شما از بازی خوشت نمیاد و یکی دیگه خیلی خوشش میاد!
تو تاپیک بازی که این طوریه:cheesygri

خوب اینم اخبار درباره XBOX 360 BLACK :

تغییر اساسی در Xbox360 ، بزرودی!

پس از گذشت چند ماه از عرضه کنسول‌های بازی تازه دو شرکت سونی و نینتندو مایکروسافت هم به فکر افتاده تا دستی به سر و گوش کنسول به‌نسبت قدیمی خود یعنی Xbox 360 بکشد و آن را ارتقا دهد. به ظاهر این شرکت نگران است که نکند مصداق ضرب‌المثل «نو که اومد به بازار، کهنه می‌شه دل‌آزار» قرار گیرد و مردم دیگر رغبتی به خرید کنسول این شرکت که سال 2005 عرضه شد نداشته باشند.

این اقدام در شرایطی صورت می‌گیرد که میزان فروش Xbox در ایام کریسمس قابل قبول بود و حتی در ایالات متحده از Wii و PS3 پیشی گرفت.

اگرچه هنوز اخبار و اطلاعات رسمی در این مورد منتشر نشده، اما برخی سایت‌ها گمانه‌زنی در مورد تغییر و تحولات Xbox 360 را آغاز کرده‌اند.

از جمله مهم‌ترین تحولات این کنسول استفاده از پردازنده‌های قدرتمند و کم‌مصرف 65 نانومتری و کنار گذاشتن پردازنده‌های قدیمی 90 نانومتری اعلام شده است. نصب 120 گیگابایت هارد به‌جای 20 گیگابایت هارد و افزودن پورت HDMI برای برقراری ارتباط مستقل با تلویزیون‌های باکیفیت HDTV از دیگر تحولات آتی Xbox 360 خواهد بود.

ادعا شده که Xbox 360 جدید با اسم کد Zephyr (به معنای باد صبا) در آینده نزدیک در دسترس خواهد بود. البته اینکه آینده نزدیک چه زمانی فرا می‌رسد، مشخص نیست ولی بعید است که «باد صبا» زودتر از بهار در دسترس علاقه‌مندان قرار گیرد.

سایت Engadget در گزارشی که در این مورد منتشر کرده تصریح کرده که عملکرد Xbox 360 جدید سریع‌تر بوده و درایو نسل جدید دی‌وی‌دی موسوم به HD DVD به‌طور مستقیم در آن نصب خواهد شد. این اقدام در شرایطی صورت می‌گیرد که تاکنون علاقه‌مندان باید این درایو را به‌صورت مجزا خریداری می‌کردند.

اگرچه ظرفیت 120 گیگابایتی کنسول ارتقا یافته مایکروسافت آن را در رقابت با PS3 با 60 گیگابایت ظرفیت در شرایط بهتری قرار می‌دهد، اما برخی کارشناسان معتقدند مایکروسافت در صورتی کاملا موفق خواهد بود که به کاربران امکان دهد با استفاده از کابل‌های USB هارددرایوهای خود را به‌طور مستقیم به کنسول بازی متصل و اطلاعات مورد نظر را اجرا کنند.

در حالی که سونی و نینتندو با ارایه دسته کنترل‌های تازه که نسبت به حواس انسانی حساس بوده و با حرکت اجزای مختلف بدن کار می‌کنند حسابی چشم‌ها را خیره کرده‌اند، مایکروسافت در این زمینه سکوت کرده و مشخص نیست آیا سازندگان Xbox 360 می‌خواهند ضعف خود را در این زمینه جبران کنند یا بدین منظور باید تا زمان معرفی نسل جدید کنسول‌های بازی مایکروسافت منتظر بمانیم.

کارشناسان معتقدند نوسازی Xbox 360 بدین شیوه چندان کارساز نخواهد بود و غول نرم‌افزاری جهان باید هرچه سریع‌تر کنسول فعلی خود را به‌طور کامل ارتقا دهد.

منبع:http://www.ictir.net/content/articles/2113/

آخرین ویرایش:
روی منبع کلیک کنید اون پایین صفحه یه سری اخبار دیگه هم داره.

درود
سلام بچها...من چند وقتی نبودم !!!..میشه بگيد بازی جديد به غير crackdown چه چيزی
واسه 360 امده؟ و کلاً چه خبر از 360؟
Crackdown رو بگیر حالشو ببر تا 2 3 ماه دیگه بازی های خوب بیاد . البته کرک دان هم خوبه . خودم امروز تمومش کردم :biggrin1:

با اجازه فریدون :)
اسمش Heavenly sword هست که ماه ژوئن به صورت انحصاری برای PS3 میاد که همه منتظرشن:love:

بچها من تو بازی رايانه خونده بودم که اين hd player 360 که داره میياد
از تمام سخت افزار 360 استفاده میکنه !! و نوشته بود که تو بازی gears of war
تو جاهای شلوغ پلوغ از 100% قدرت اين کنسول
استفاده میشه.....
ولی آخه چه ربطی داره؟

بچها من تو بازی رايانه خونده بودم که اين hd player 360 که داره میياد
از تمام سخت افزار 360 استفاده میکنه !! و نوشته بود که تو بازی gears of war
تو جاهای شلوغ پلوغ از 100% قدرت اين کنسول
استفاده میشه.....
ولی آخه چه ربطی داره؟
منظورت چیه فکر کردی حالا خبریه خوب آدم........ داخل همه ی پستات می زنی که
XBOX360 10.556.920
PS3:1.457.503
خوب معلومه که اکسباکس فروشش بیشتر بوده چون 2005 اومده اما PS3 2007
آخه دیوونه چطوری می خای کنسولی که 2 سال زودتر اومده فروشش با کنسولی که چند ماه بیشتر
از عرضش نمیگذره یکی باشه:mad:
اینو گفتم قابل توجه اونا که می خوان به زور بگن XBOX360 از PS3 بهتره
خواب دیدین خیر باشه:cheesygri :) :p

منظورت چیه فکر کردی حالا خبریه خوب آدم........ داخل همه ی پستات می زنی که
XBOX360 10.556.920
PS3:1.457.503
خوب معلومه که اکسباکس فروشش بیشتر بوده چون 2005 اومده اما PS3 2007
آخه دیوونه چطوری می خای کنسولی که 2 سال زودتر اومده فروشش با کنسولی که چند ماه بیشتر
از عرضش نمیگذره یکی باشه:mad:
اینو گفتم قابل توجه اونا که می خوان به زور بگن XBOX360 از PS3 بهتره
خواب دیدین خیر باشه:cheesygri :) :p

اولا که توی همه ی پستاش اون عکسارو نمیزاره ... اونا توی امضاش هستن !!
ثانیا 360 دو سال زودتر نیومده و 1 سال زودتر اومده ... نوامبر 2005 تا نوامبر 2006 میشه 1 سال !
ثالثا دسترسی شما به مدت 3 روز از سایت قطع میشه به دلیل توهین به کاربران دیگر

اولا که توی همه ی پستاش اون عکسارو نمیزاره ... اونا توی امضاش هستن !!
ثانیا 360 دو سال زودتر نیومده و 1 سال زودتر اومده ... نوامبر 2005 تا نوامبر 2006 میشه 1 سال !
ثالثا دسترسی شما به مدت 3 روز از سایت قطع میشه به دلیل توهین به کاربران دیگر
میشه بگی چه توهینی کردم من فقط می گم XBOX360 زودتر از PS3 اومده و درست نیست از لحاظ فروش با همدیگه مقایسه بشن همین شما هم انگار با آدم پدر کشتگی دارین سریع موضع می گیرین واقعا که!!!!!:confused: :confused: :mad:

میشه بگی چه توهینی کردم من فقط می گم XBOX360 زودتر از PS3 اومده و درست نیست از لحاظ فروش با همدیگه مقایسه بشن همین شما هم انگار با آدم پدر کشتگی دارین سریع موضع می گیرین واقعا که!!!!!:confused: :confused: :mad:
\
سلام
خوبی ؟
ببین اینجا همینطوریه کاریشم نمی شه کرد بخصوص اینکه ضده 360 حرف بزنی
البته واقعا نباید توهین کنی ;)
بگذریم
من در حال حاضر طرفداره هیچ کدوم از کنسول ها نیستم (قبلا می گفتم فقط PS3)
کنسول خوب کنسولی هست که فقط و فقط بازی داشته باشه
گوله سل و بلو ری رو هم نخور که همش کشکه و موفقیت کنسول به این چیزا نیست
360 هم تو نسخه جدیدش این کمبود ها رو جبران می کنه
مطمئن باش از نظره سخت افزاری هیچ کدوم برتریه مطلق ندارن نسبت به هم
قیمت PS3 خیلی بالاست و کپی خور هم بشه بازم به درده اونایی می خوره که پولش رو دارن 20-30 تومن بدن به بازی
اما شما اگه حتی اگه یه دی وی دی رایتر و ADSL سرعت بالا داشته باشی می تونی بازی های 360 رو مجانی DL کنی از Torrent
اگرم نداری 7 تومن بیشتر پولش نیست و همین جور ارزون تر می شه
الان PS3 بازی نداره که , Motor Storm هم اومده 70 تومن
زیاد حرف نزنم اگه پولش رو داری اصلا جفتش رو بخر منم اگه داشتم PS3 رو هم می خریدم
اما اگه انتخابت یک کنسول هست با دقت بیشتری انتخاب کن
GOOD LUCK

Alone in the Dark 5
3 روز دیگه از فروشگاه West یا هر جای دیگه
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
GOOD LUCK

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or