XBOX 360 News

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اومده!!!
يعني تو تهران هم فروشگاهها اوردن؟

فک نکنم تو تهران اومده باشه :-" :-"
البته همچین چیز خوب و کاملی هم از اب در نیومده ;) (با توجه به نقد IGN از این دستگاه که قبلا خودم تو همین تاپیک گذاشتم)

1up

dar barhy shaye bagam ke 1up tanha site majalate rasmea consolha dar u.s.a haSTECH VA MAN somarat gably majalaro ke baray ps2 hast va yasary ke baray hamy konsol hast dar zamn mgs 4 virtua fighter 5 baray 360 my ad. microsoft my kad ps3 ro azdor beron kone ta kodshe to bazar bashe devil may cray 4 ham roy 360 my ad

dar barhy shaye bagam ke 1up tanha site majalate rasmea consolha dar u.s.a haSTECH VA MAN somarat gably majalaro ke baray ps2 hast va yasary ke baray hamy konsol hast dar zamn mgs 4 virtua fighter 5 baray 360 my ad. microsoft my kad ps3 ro azdor beron kone ta kodshe to bazar bashe devil may cray 4 ham roy 360 my ad

جون هر کی دوست داری فارسی بنویس
الان میفهمم اون بدبخت هایی که پست های پینگیلیش منو میخوندن چه زجری میکشیدن
;):cheesygri

فکر میکنم اینا شایعه ای بیش نباشه چون اگه اینطور باشه کنسول سونی با سر سقوط میکنه:-"

یه چیزی بگو بقیه باورکنن اخه اگه دویل مکرای4 بخواد برای360 هم بیاد دیگه چیزی از سونی نمیمونه که:p

اتفاقا امکان اینکه واسه ی 360 بیاد خیلی زیاده ولی mgs شانس کمتره!
با اینکه من میگم dmc حتما واسه 360 میاد:)

درود
بازی Virtua Fighter 5 برای Xbox360 در راه است
Sega اعلام کرده که این بازی رو برای Xbox360 عرضه خواهد کرد . تاریخ دقیق انتشار بازی مشخص نیست . نیمه سوم 2007 زمان نشر آن خواهد بود .

=======================================

ورژن جدید از شاه بازی Oblivion با نام کامل The Elder Scrolls IV: Shivering Isles . این نسخه جدید دارای تمام Update ی جدید ( بهمراه قبلی ها ) بوده و قراره در نیمه دوم 2007 منتشر بشه

==

:biggrin1: شرمده اگر قدیمی بود :blushing:​
بقول منصور خان : میبینوم که همچی خوش و خرم بازی های انحصاری PS3 میاد سمت مو .
دیگه فقط مونده DMC4 و MGS4 :biggrin1: :biggrin1: البته با رابطه خوبی که بین Capcom و Microsoft برقراه احتمال خیلی زیاد DMC برای 360 هم میاد . :biggrin1: روز اول هم گفتم :biggrin1: هر بازی PS3 که ناشرش Sony نباشه 99.9% برای 360 هم میاد :biggrin1:
خدا کنه زودتر تکلیف DMC 4 هم روشن بشه :biggrin1: :love:
پیروز و موفق و گیمر باشید :blushing:

مطمئن باشید هر بازی از انحصار سونی دربیاد DMC 4 و MGS4 از انحصارش درنمیاد .حداقل تا دو سال دیگه:p

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or