XBOX 360 News

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بچها بازی جديد تو اين چند وقته چی ميخواد بياد که بشه براش لحظه شماری کرد؟
البته تو اين 1 2 ماهه...
اینا 10 تا بازیی هسن که تا یکی دو ماه اینده واسه X360 میان و به نظر من ارزش انتظار و لحضه شماری رو دارن :

Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2007 6 Feb

Crackdown 20 Feb

NBA Street Homecourt 20 Feb

Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2 6 Mar

Def Jam: Icon 6 Mar

Medal of Honor: Airborne 6 Mar

UEFA Champions League 2006-2007 20 Mar

Virtua Tennis 3 20 Mar

Blazing Angels: Secret Missions 29 Mar

Guitar Hero II 3 Apr

GOOD Luck :love: :love:

مایکروسافت این خبر را تکذیب کرد ... ;)

The official story: After some conferring among its PR department, Microsoft released the following statement: "An incorrect release date for Mass Effect was inadvertently posted on Xbox.com Australia and has since been removed. We will keep you posted on the ongoing development of Mass Effect, however, we have no announcements regarding the game's release date at this time." However, Microsoft reconfirmed the game would arrive sometime this year.

این هم امکان نداره ;)

مگه قراره نسخه ی PC این بازی را بر روی کنسول اجرا کنند که بخواد اجرا نشه ..

اگر Crytek قصد داشته باشه بازی crysis را برای کنسول هم بسازه به فراخور قدرت و امکانات کنسول ها میسازه .. :)

منم همین رو میگم
می گم Crysis با گرافیکه اعلا که روی PC اجرا می شه , با همون گرافیک نمی تونه روی 360 اجرا بشه و به قوله شما در سطح 360 میسازن
مثلا تو بازی رایانه نوشته بود سیستمه پیشنهادی برای Crysis ( توجه : نه در بالاترین حالت ) بیش از 1/5 گیگ رم می خواد
GOOD LUCK

مثلا تو بازی رایانه نوشته بود سیستمه پیشنهادی برای Crysis ( توجه : نه در بالاترین حالت ) بیش از 1/5 گیگ رم می خواد

البته میمنیمم تا اونجایی که یادمه 1 گیگ بود و ماکزیمم 1.5 بود (یا2)

اگه crysis براي كنسولها بياد دقيقا مثل pc مياد و هيچ ربطي به رم و cpu نداره . چرا كه به اندازه كافي cpu هاي كنسولها قوي تشريف دارن .
فقط با اين تفاوت كه در pc با dirextx10 استفاده اجرا ميشه كه كنسولها اون ندارن پس بايد بعضي از نورپردازي ها و سايه زنيها را بيخيال بشيد .
شما ها خيلي تحت تاثير تبليغات بزرگ crytek قرار گرفتين .

اين حرف را من گفتم در اينده نزديك ميفهميد كه چي گفتم ;)

فردا crytek هم مثل بقيه مياد ميگه ما نميدونستيم كه فلان كنسول اين قدرت را داره و خيلي خوشم اومد چيزي كه تا حالا خيلي ها گفتن و 100 تا حرفهاي ديگه ;)

اينكه كاملا مشخصه كه نسخه pc ر از نظر گرافيك بهتر از كنسول خواهد و شكي نيست ولي اگه فكر كنيد كه فضا ها كم ميشن و محيط ها كوچيك اين هيچ ربطي نداره چرا كه بازي هاي بسياري با اين محيط هاي بزرگ اومدن .

بازي farcry زمان خودش يه محيط خيلي بزرگ داشت و در سيستم هاي اون زمان به راحتي اجرا ميشد اگه crysis بخواد 5 برابر farcry محيط بزرگ داشته باشه كنسولها هم 5 برابر سيستم هاي زمان farcry قدرت دارن .

كلا خيلي دارن گنده نشون ميدن بازي را كه اينها همش از طرف مايكرو اينگونه تبليغ شده كه در فكر همه فرو رفته ولي شما ها نميدونيد .
در اولين معرفي اين بازي در نمايشگاه e3 اين بازي همراه با ويستا به همه تبليغ شد .چرا كه براي اجراي اين بازي در بهترين سطح به ويستا نياز داره كه خود ويستا به تنهايي به يه pc قدرتمند ياز داره و گفته شده براي اجراي خوب ويستا به 1 گيگابايت رم نياز دارين و حداقل به 512 پس ميبينين كه ويستا همرا با crysis نياز به حداقل 1.5 گيگابايت رم نياز داره .crytek بر روي اينگونه حساب كتابها مياد اين حرفها و سيستم مورد نياز را ميگه كه خيلي ها بدون فكر ميان حرفها را ميگن .
درسته حرفها تكراري هست ولي اينجا هم بايد گفته ميشد كه گفتم ;)

به قول بعضيها gartall هر حرفي گفته تا حلا شده پس اينم يكيش .:biggrin1:

اگه crysis براي كنسولها بياد دقيقا مثل pc مياد و هيچ ربطي به رم و cpu نداره . چرا كه به اندازه كافي cpu هاي كنسولها قوي تشريف دارن .
فقط با اين تفاوت كه در pc با dirextx10 استفاده اجرا ميشه كه كنسولها اون ندارن پس بايد بعضي از نورپردازي ها و سايه زنيها را بيخيال بشيد .
شما ها خيلي تحت تاثير تبليغات بزرگ crytek قرار گرفتين .

اين حرف را من گفتم در اينده نزديك ميفهميد كه چي گفتم ;)

فردا crytek هم مثل بقيه مياد ميگه ما نميدونستيم كه فلان كنسول اين قدرت را داره و خيلي خوشم اومد چيزي كه تا حالا خيلي ها گفتن و 100 تا حرفهاي ديگه ;)

اينكه كاملا مشخصه كه نسخه pc ر از نظر گرافيك بهتر از كنسول خواهد و شكي نيست ولي اگه فكر كنيد كه فضا ها كم ميشن و محيط ها كوچيك اين هيچ ربطي نداره چرا كه بازي هاي بسياري با اين محيط هاي بزرگ اومدن .

بازي farcry زمان خودش يه محيط خيلي بزرگ داشت و در سيستم هاي اون زمان به راحتي اجرا ميشد اگه crysis بخواد 5 برابر farcry محيط بزرگ داشته باشه كنسولها هم 5 برابر سيستم هاي زمان farcry قدرت دارن .

كلا خيلي دارن گنده نشون ميدن بازي را كه اينها همش از طرف مايكرو اينگونه تبليغ شده كه در فكر همه فرو رفته ولي شما ها نميدونيد .
در اولين معرفي اين بازي در نمايشگاه e3 اين بازي همراه با ويستا به همه تبليغ شد .چرا كه براي اجراي اين بازي در بهترين سطح به ويستا نياز داره كه خود ويستا به تنهايي به يه pc قدرتمند ياز داره و گفته شده براي اجراي خوب ويستا به 1 گيگابايت رم نياز دارين و حداقل به 512 پس ميبينين كه ويستا همرا با crysis نياز به حداقل 1.5 گيگابايت رم نياز داره .crytek بر روي اينگونه حساب كتابها مياد اين حرفها و سيستم مورد نياز را ميگه كه خيلي ها بدون فكر ميان حرفها را ميگن .
درسته حرفها تكراري هست ولي اينجا هم بايد گفته ميشد كه گفتم ;)

به قول بعضيها gartall هر حرفي گفته تا حلا شده پس اينم يكيش .:biggrin1:

با سلام خدمت این دوستمون این مطلب را برای همه مینویسم در نظر داشته باشید که CPUربطی به این حرفا نداره شما اگر بگی کارت گرافیک کنسول با یک سری اپدیت بشه در سطح قابل قبولی بازی را اجرا کرد میشه گفت حرف درسته ولی CPUهیچ ربطی نداره انگار که شما بگی من یک سیستم دارم که CPU DUEL هست کارت گرافیک هم 8800 GEFORCE
ولی RAM 128
در این صورت فیفا 2006 هم روی کامپیوتر شما اجرا نمیشه
در رابطه با اینکه شما داری بازی را با FAR CRYمقایسه میکنی واقعا غلط است چون زمان اون خیلی از افکت های نبوده PIXEL SHADER MOTION BLUR البته منظورم نسخه های جدید این تکنولوزی هاست به هر حال شما در بین حرف های خودت هم اشاره کردی که ویستا خودش به سیستم بالایی نیاز داره پس شما روی 1/5 گیگ رم هم حساب نکن چون خیلی از قدرت این رم فقط برای خود ویندوز مصرف میشه و اگر کسی میخواد واقعا گرافیک که در دمو بود را داشته باشه باید روی 4 گیگ باشه در کل این بازی اگر بیاد برای کنسول با افت شدید گرافیک مواجه میشه البته روی PS3یک مقدار کمتر چون دیرتر ار 360اومده و یکم به روز تره (منظورم از نظر قدرت نبود)
امید وارم این بحث تموم شه چون به نظر من سازنده ها کیفیت کار خودشون را پایین نمییارن مگر خیلی پول بگیرن ثانیا بنده مخالف اومدن این بازی روی کنسول نیستم آخه به نفع خود من هست من که پول ندارم یک چنین کامپیوتری بخرم:p

4 گیگ!!!!!!
بابا بی خیال خوده کرایتک گفته 1.5 گیگ :)

http://www.crysis-online.com/Information/System Requirements

Recommended Requirements
CPU: Dual-core CPU (Athlon X2/Pentium D)
Graphics: Nvidia 7600 or ATI X1600 Pro (SM 3.0) or DX10 equivalent
RAM: 1.5GB+
HDD: 6GB
Internet: 512k+ (128k+ upstream)
Optical Drive: DVD
Software: DX9.0c with Windows XP
در ضمن خوده ویستا با سیستمی که یه رم 512 هم داشته باشه راحت بالا میاد و بدون هیچ مشکلی!!

دوستان همه ما تاحالا case های زیادی برای 360دیدیم نظرتون راجع به این چیه به اصطلاح 360 پورتیبل به یاد psp .
xbox360lcdcase.jpg

مشخصات کلی:
Specifications monitor.
* UltraSlim 5,8" 16:9 TFT/LCD - Car Enterinment System ])
* Resolution : 1200 x 234 pixels
* PAL/NTSC
* Video input: 2 (XBOX360 + 1 extra

درضمن این قاب همخونی کامل با قاب اورجینال دارد

آخرین ویرایش:
دوستان همه ما تاحالا case های زیادی برای 360دیدیم نظرتون راجع به این چیه به اصطلاح 360 پورتیبل به یاد psp .
xbox360lcdcase.jpg

مشخصات کلی:
Specifications monitor.
* UltraSlim 5,8" 16:9 TFT/LCD - Car Enterinment System ])
* Resolution : 1200 x 234 pixels
* PAL/NTSC
* Video input: 2 (XBOX360 + 1 extra

درضمن این قاب همخونی کامل با قاب اورجینال دارد

چیزه جالبیه ولی فک نکنم همچین به درد ادم بخوره :-" :-"
حالا قیمتش چند هست ؟؟

در ضمن خوده ویستا با سیستمی که یه رم 512 هم داشته باشه راحت بالا میاد و بدون هیچ مشکلی!!
برای بار 1000 ام!;) وقتی چیزی رو نمی دونی و یا تست نکردی لازم نیست چیزی رو بنویسی!

512 برای vista فوق العاده کمه و دقیقا مثل این می مونه که با رم 128 بخوای با xp کار کنی!

برای باز 1000 ام!;) وقتی چیزی رو نمی دونی و یا تست نکردی لازم نیست چیزی رو بنویسی!

512 برای vista فوق العاده کمه و دقیقا مثل این می مونه که با رم 128 بخوای با xp کار کنی!

رم کامپیوتر پسرخاله ی من 128 ه اما XP رو به راحتی و بدون هیچ مشکلی اجرا میکنه ;)
راسی چرا میگین : "رم 512 برای vista فوق العاده کمه." منبع لطفا :confused: :-"

رم کامپیوتر پسرخاله ی من 128 ه اما XP رو به راحتی و بدون هیچ مشکلی اجرا میکنه ;)
راسی چرا میگین : "رم 512 برای vista فوق العاده کمه." منبع لطفا :confused: :-"

پسر خاله شما یا اصلا نمی دونه مفهوم سرعت در کامپیوتر چیه یا اینکه فقط کامپیوتر رو روشن می کنه و تو اینترنت می چرخه و سرعت هم اصلا براش مهم نیست! من نگفتم اجرا نمی شه گفتم به درد کار نمی خوره.

من برای حرفام احتیاج به منبع ندارم شما هم خیلی راحت می تونی قبول نکنی! چون انقدر بی کار نیستم که برای هر کسی که اطلاعات از چیزی نداره بشینم برای چیز های پیشو پا افتاده منبع بیارم;)

دوستان من قصد دخالت ندارم ولی آقا چرا باهم دعوا میکنید باور کنید نه پول این بازی ها تو جیب من میر نه شما بلکه این بازی سازان هستند حالشو میبرند
اما در مورد این بازی که انقدر راجع بهش بحث میشه
می خوام یک مقدار بهتون برادرانه توضیح بدم البته بعنوان برادر کوچیکتر همه تون اینکه در یک بازی میگن احتیاج به این مقدار رم هست معنیش این نیست که بازی واقعاَ به این مقدار احتیاج داره بلکه بازی ساز وبرنامه نویس هست که برای بازی این مقدار رو تعریف می کنه البته بحث این چیزها از عهده من وشما خارج هست چون تا وقتی یک بازی نسازیم این چیزها رو نمیفهمیم ولی برای مثال بهتون میگم روی ps2 بازی های زیادی هست که فوق العاده محیط بزرگ قوی دارن برای مثال بازی shadow of the colossus اگر به این بازی دقت کنید میبینید که هر چه قدر هم که نیاز رم را نادیده بگیرید مطمئنن تصور اینکه این بازی بارم 32 اجرا بشه غیرقابل قبول ، ولی در حقیقت اینطور نیست بلکه برنامه نویس طوری این بازی رو تنظیم کرده که بازی دائماَ در حال لود کردن باشه ودر نتیجه با این رم هم اجرا بشه که باز هم میگم درک این مطلب تا وقتی که وارد کار نشویم تقریباَ غیر ممکنه شاید منظور من را آقا مصطفی و آقا اشکان که خودشون دستشون توی کاره بهتر بدونند بهر حال حرف آخر با هم بخاطر این شرکتهای سود جو دعوا نکنید صبر کنید تا نتیجه را ببینیم این رو هم در نظر داشته باشید که شرکتها هر چه پول بیشتری بگیرن بهتر کار میکنند به قول معروف (هر چه بیشتر پول بدی بیشتر آش میخوری)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or