اگه crysis براي كنسولها بياد دقيقا مثل pc مياد و هيچ ربطي به رم و cpu نداره . چرا كه به اندازه كافي cpu هاي كنسولها قوي تشريف دارن .
فقط با اين تفاوت كه در pc با dirextx10 استفاده اجرا ميشه كه كنسولها اون ندارن پس بايد بعضي از نورپردازي ها و سايه زنيها را بيخيال بشيد .
شما ها خيلي تحت تاثير تبليغات بزرگ crytek قرار گرفتين .
اين حرف را من گفتم در اينده نزديك ميفهميد كه چي گفتم
فردا crytek هم مثل بقيه مياد ميگه ما نميدونستيم كه فلان كنسول اين قدرت را داره و خيلي خوشم اومد چيزي كه تا حالا خيلي ها گفتن و 100 تا حرفهاي ديگه
اينكه كاملا مشخصه كه نسخه pc ر از نظر گرافيك بهتر از كنسول خواهد و شكي نيست ولي اگه فكر كنيد كه فضا ها كم ميشن و محيط ها كوچيك اين هيچ ربطي نداره چرا كه بازي هاي بسياري با اين محيط هاي بزرگ اومدن .
بازي farcry زمان خودش يه محيط خيلي بزرگ داشت و در سيستم هاي اون زمان به راحتي اجرا ميشد اگه crysis بخواد 5 برابر farcry محيط بزرگ داشته باشه كنسولها هم 5 برابر سيستم هاي زمان farcry قدرت دارن .
كلا خيلي دارن گنده نشون ميدن بازي را كه اينها همش از طرف مايكرو اينگونه تبليغ شده كه در فكر همه فرو رفته ولي شما ها نميدونيد .
در اولين معرفي اين بازي در نمايشگاه e3 اين بازي همراه با ويستا به همه تبليغ شد .چرا كه براي اجراي اين بازي در بهترين سطح به ويستا نياز داره كه خود ويستا به تنهايي به يه pc قدرتمند ياز داره و گفته شده براي اجراي خوب ويستا به 1 گيگابايت رم نياز دارين و حداقل به 512 پس ميبينين كه ويستا همرا با crysis نياز به حداقل 1.5 گيگابايت رم نياز داره .crytek بر روي اينگونه حساب كتابها مياد اين حرفها و سيستم مورد نياز را ميگه كه خيلي ها بدون فكر ميان حرفها را ميگن .
درسته حرفها تكراري هست ولي اينجا هم بايد گفته ميشد كه گفتم
به قول بعضيها gartall هر حرفي گفته تا حلا شده پس اينم يكيش .:biggrin1: