XBOX 360 News

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اين crysis مگه با directx10 ساخته نشده؟ پس 360 و ps3 که سخت افزارشون فاقد
اين تکنولوژی هستن؟؟ پس چطور ممکنه اين بازی بخواد برای اين کنسول هام بياد؟

برای PS3 که نمیاد ولی چند روز پیش در سایت IGN خوندم که برای 360 یک Crysis در دست ساخت هست که با ماله PC کاملا فرق داره پس ماجرای D10 رو بزار کنار

ولی عجب بازی هست هااااااا

اگه بیاد از gowبهتر میشه ولی مثل halo3وhalo war نمیشه

بچها بازی جديد تو اين چند وقته چی ميخواد بياد که بشه براش لحظه شماری کرد؟
البته تو اين 1 2 ماهه...

آقا اين بازی condemned سری دومش رو نمیخوان بسازن؟ کسی اطلاعات
در رابطه با اين بازی داره؟ که آيا سری جديد در حال ساخت هست يا نه؟
من که خيلی از بازيش خوشم امد !!..و يکی از ترسناکترين ، مخوفترين ، هيجانی ترين بازيهايی که کردم بود
و خيلی خوشحال میشم سری 2 اين بازی هم ساخته شه...
اينا به جای اينکه بشينن fear 2 بسازن بشينن condemned 2 بسازن...باور کنيد
شرکتش بيشتر در میآره..

امکان ندارد crisis برای کنسول بیاید

با سلام من اموروز یک dvdگیرم اومد که توش تمام دمو های جدی IGNبود که اتفاقا CRISIS

HALO3 , GEARS OF WAR هم بود اول GEARS را دیدم گرافیک و فیزیک و صحنه های خوبی داشت بعد HALO3 را دیدم و کمی نا امید شدم نمیدونم شما از چی این بازی خوشتون اومده اگر از دمو هاش هست که باید بگم عالی است یا عکساش ولی موقع بازی اصلا بازی با گرافیکی نبود این را واقعا میگم البته منظورم نسبت به GEARS آخه نه رنگهاش خوب بود نه هیچی فقط اون دمو که کلاش را برمیدارد و میره به جنگ موجودات خوب بود ولی در آخر و اصل مطلب دمو CRISIS را دیدم و واقعا ماتم زد بابا این بشر چه کا را که نمیکنه بابا این بازی از نظر آزادی عمل روی GTA را هم کم کرده شما توی این بازی هر چیزی که تو واقعیت بشه روش تاثیر گزاشت را میتونید تاثیر بزارید مثلا سقف خونه اگر آهنی باشه میکنی میری داخل یا هر چیز دیگه به نظر من اصلا هیچ کدام از این کنسول ها قدرت پردازش چنین صحنه هایی را ندارن این بازی یعنی واقعیت یعنی جیب مبارک را باید 2 سه ملیونی شل کنی

با سلام من اموروز یک dvdگیرم اومد که توش تمام دمو های جدی IGNبود که اتفاقا CRISIS

HALO3 , GEARS OF WAR هم بود اول GEARS را دیدم گرافیک و فیزیک و صحنه های خوبی داشت بعد HALO3 را دیدم و کمی نا امید شدم نمیدونم شما از چی این بازی خوشتون اومده اگر از دمو هاش هست که باید بگم عالی است یا عکساش ولی موقع بازی اصلا بازی با گرافیکی نبود این را واقعا میگم البته منظورم نسبت به GEARS آخه نه رنگهاش خوب بود نه هیچی فقط اون دمو که کلاش را برمیدارد و میره به جنگ موجودات خوب بود ولی در آخر و اصل مطلب دمو CRISIS را دیدم و واقعا ماتم زد بابا این بشر چه کا را که نمیکنه بابا این بازی از نظر آزادی عمل روی GTA را هم کم کرده شما توی این بازی هر چیزی که تو واقعیت بشه روش تاثیر گزاشت را میتونید تاثیر بزارید مثلا سقف خونه اگر آهنی باشه میکنی میری داخل یا هر چیز دیگه به نظر من اصلا هیچ کدام از این کنسول ها قدرت پردازش چنین صحنه هایی را ندارن این بازی یعنی واقعیت یعنی جیب مبارک را باید 2 سه ملیونی شل کنی

دوست عزیز به خدا قصد مسخره کردنتو ندارم ولی خداوکیلی شما که هنوز حتی اسم صحیح بازی Crysis رو هم نمیدونی چرا میای در این باره اطهار نظر میکنی :-" :-"
تازه من نمیفهمم :confused: کنسول مگه چی از PC کم داره که نتونه این بازی رو اجرا کنه :cool: :cool:

دوست عزیز به خدا قصد مسخره کردنتو ندارم ولی خداوکیلی شما که هنوز حتی اسم صحیح بازی Crysis رو هم نمیدونی چرا میای در این باره اطهار نظر میکنی :-" :-"
تازه من نمیفهمم :confused: کنسول مگه چی از PC کم داره که نتونه این بازی رو اجرا کنه :cool: :cool:

سلام
کنسول رو با کامپیوتره خودتون مقایسه نکنین
یه کامپیوتره مخصوص بازی که به روز باشه خیلی از PS3 و 360 قوی تره و قیمتشم سر به فلک می زنه
من بی شک طرفداره کنسولم ولی خداییش اینا اومدن با Crysis نشون بدن که روی PC حداقل یک بازی هست که روی کنسول اجرا نشه و PC باز ها کیف کنن ( البته کمتر PC بازی هم هست که بتونه Crysis رو با کیفیته اعلا اجرا کنه )
کامپیوتر های ما هم توانه پردازش Crysis رو نداره , پس دیگی که واسه ما نجوشه می خوام سره سگ توش بجوشه (شوخی)
GOOD LUCK

سلام
کنسول رو با کامپیوتره خودتون مقایسه نکنین
یه کامپیوتره مخصوص بازی که به روز باشه خیلی از PS3 و 360 قوی تره و قیمتشم سر به فلک می زنه
من بی شک طرفداره کنسولم ولی خداییش اینا اومدن با Crysis نشون بدن که روی PC حداقل یک بازی هست که روی کنسول اجرا نشه و PC باز ها کیف کنن ( البته کمتر PC بازی هم هست که بتونه Crysis رو با کیفیته اعلا اجرا کنه )
کامپیوتر های ما هم توانه پردازش Crysis رو نداره , پس دیگی که واسه ما نجوشه می خوام سره سگ توش بجوشه (شوخی)
GOOD LUCK

دوست عزیز من کنسول رو با قویترین PC های دنیا مقایسه کردم و اینو گفتم ;)
مثلا همین X360 الان 3 تا CPU داره که هر کدوم با سرعت 3.2 GH کار میکنن که الان کمتر کامپیوتری یه همچنین CPU ی داره . البته من قبول دارم که الان کامپیوترهای وجود دارن که به صورت کلی سیستم بالاتر و بهتری نسبت به سخت افزار X360 دارن اما این کاملا بدیهیه که X360 تقریبا هیچ چیز از PC های روز کم نداره ;) ;)

ولی عجب بازی هست هااااااا

اگه بیاد از gowبهتر میشه ولی مثل halo3وhalo war نمیشه

احسان جان شما مثه این که GEARS of WAR رو خیلی دست کم گرفتی :-" :-"
یا شایدم فراموش کردی که این بازی با امتیاز مافوق خفن 9.6 از Gamespot که میشه گفت بهترین و معتبرترین سایت بازیه به عنوان بهترین بازی سال انتخاب شد ;) ;)
تازه Halo 2 هم با اون عظمت و بزرگیش از گیم اسپات امتیاز 9.4 رو گرفت :cool:
Halo Wars هم که اصن سبکش RTS ه و کاری به اینا نداره .

بچه ها سلام یه خبر توپ :
بالاخره تاریخ ریلیز بازی Mass Effect که شاهکار دیگری از BioWare در سبک Action Role-Playing هست مشخص شد :
این بازی در تاریخ 22 می2007 به صورت اختصاصی واسه X360 منتشر میشه
اینم منبع : http://www.gamespot.com/xbox360/rpg/...rt&om_clk=tabs

مایکروسافت این خبر را تکذیب کرد ... ;)

The official story: After some conferring among its PR department, Microsoft released the following statement: "An incorrect release date for Mass Effect was inadvertently posted on Xbox.com Australia and has since been removed. We will keep you posted on the ongoing development of Mass Effect, however, we have no announcements regarding the game's release date at this time." However, Microsoft reconfirmed the game would arrive sometime this year.

تنها چیزی که مایکروسافت تایید کرده اینه که بازی امسال (2007) میاد پس تاریخ 22 می را فعلا فراموش کنید ;)

مثلا همین X360 الان 3 تا CPU داره که هر کدوم با سرعت 3.2 GH کار میکنن که الان کمتر کامپیوتری یه همچنین CPU ی داره .

فکر کنم منظورت یک سی پی یوی 3 هسته ای هست دیگه .. آره :)

در مورد بازی Crysis هم دلیلی که خیلی ها اعتقاد دارند گرافیک این بازی به همین شکلی که بر روی PC هست بر روی کنسول ها نخواهد بود مساله ی DX 10 هست که اصلا ربطی به CPU نداره ..
اگر سی پی یوی Xbox 360 بیست هسته ای هم بود بازم موضوع فرقی نمی کرد ..;)

اینا اومدن با Crysis نشون بدن که روی PC حداقل یک بازی هست که روی کنسول اجرا نشه
این هم امکان نداره ;)

مگه قراره نسخه ی PC این بازی را بر روی کنسول اجرا کنند که بخواد اجرا نشه ..

اگر Crytek قصد داشته باشه بازی crysis را برای کنسول هم بسازه به فراخور قدرت و امکانات کنسول ها میسازه .. :)

آخرین ویرایش:
مایکروسافت این خبر را تکذیب کرد ... ;)

The official story: After some conferring among its PR department, Microsoft released the following statement: "An incorrect release date for Mass Effect was inadvertently posted on Xbox.com Australia and has since been removed. We will keep you posted on the ongoing development of Mass Effect, however, we have no announcements regarding the game's release date at this time." However, Microsoft reconfirmed the game would arrive sometime this year.

تنها چیزی که مایکروسافت تایید کرده اینه که بازی امسال (2007) میاد پس تاریخ 22 می را فعلا فراموش کنید ;)

فکر کنم منظورت یک سی پی یوی 3 هسته ای هست دیگه .. آره :)

در مورد بازی Crysis هم دلیلی که خیلی ها اعتقاد دارند گرافیک این بازی به همین شکلی که بر روی PC هست بر روی کنسول ها نخواهد بود مساله ی DX 10 هست که اصلا ربطی به CPU نداره ..
اگر سی پی یوی Xbox 360 بیست هسته ای هم بود بازم موضوع فرقی نمی کرد ..;)

راستی هیچوقت در اینکه PC قدرتمند تر از کنسول ها هست تردید نکنید چون یادتون نره بازی های این کنسول ها بر روی PC ساخته میشه ;)

این هم امکان نداره ;)

مگه قراره نسخه ی PC این بازی را بر روی کنسول اجرا کنند که بخواد اجرا نشه ..
اگر Crytek قصد داشته باشه بازی crysis را برای کنسول هم بسازه به فراخور قدرت و امکاناتش میسازه .. :)

میشه منبع حرفی که از مایکروسافت نقل قول کردی رو بدی چون من تاحالا ندیدم که Gamespot تا چیزی رسما اعلام نشده اونو تو سایتش بزاره.

راسی منظورم از 3 تا CPU همون سی پی یوی 3 هسته ای بود. اشتباه نوشتاری بود ;)

میشه منبع حرفی که از مایکروسافت نقل قول کردی رو بدی چون من تاحالا ندیدم که Gamespot تا چیزی رسما اعلام نشده تو سایتش بنویسه .

من این حرف مایکروسافت را از خود گیم اسپات نقل قول کردم ;)
بیا اینم منبعش از خود سایت GameSpot :)

http://www.gamespot.com/news/show_blog_entry.php?topic_id=25352657

من این حرف مایکروسافت را از خود گیم اسپات نقل قول کردم ;)
بیا اینم منبعش از خود سایت GameSpot :)

http://www.gamespot.com/news/show_blog_entry.php?topic_id=25352657

خیلی ممنون فرزاد جان :love: ;)
ولی واقعا خیلی جالبه ها !!!!! خود گبم اسپات این خبرو گذاشته اوقت تاریخ ریلیز این بازی رو 22 می امسال زده. تا حالا ندیده بودم گیم اسپات از این سوتیا بده :-"

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or