XBOX 360 News

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ببخشید دوست عزیز منظورتون ماهنامه (البته بهتره بگیم فصل نامه :p ) بازی رایانه است دیگه ..... .
چون ما روزنامه ای به این نام نداریم ;) ;) . کدوم شمارشو میگی شما :confused: :confused:
من همه ی شماره هاشو دارم ولی همچین مطلبیو تو مجله ندیدم :-" :-"

خوب شما حتماً کل مطالب رو نخوندی..
ماهنامه شماره 14....
البته الان من اون ماهنامه دستم نيست ولی
يه مطلب بود در رابطه با نمايشگاه e3
فکر کنم اونجا به اين نکته اشاره کرده بود

خوب شما حتماً کل مطالب رو نخوندی..
ماهنامه شماره 14....
البته الان من اون ماهنامه دستم نيست ولی
يه مطلب بود در رابطه با نمايشگاه e3
فکر کنم اونجا به اين نکته اشاره کرده بود

دوست عزیز اخرین شماره مجله بازی رایانه شماره 12 ه (اذرماه 85) . هنوز شماره ی سیزدهمشم چاپ نشده چه برسه به شماره ی چاردهم :eek: :eek: حالا خودمونیم یه چیزی از خودت پروندیا ;) ;)

دوست عزیز اخرین شماره مجله بازی رایانه شماره 12 ه (اذرماه 85) . هنوز شماره ی سیزدهمشم چاپ نشده چه برسه به شماره ی چاردهم :eek: :eek: حالا خودمونیم یه چیزی از خودت پروندیا ;) ;)

جدی میگی؟ پس بازی رايانه نبوده ...ماهنامه دنيای بازی شماره 14..دی ماه 1385 بوده;)

شایعاتی شنیده میشود مبنی بر اینکه مایکروسافت دوباره مذاکراتش را با کپ کام شروع کرده و ممکن است کپ کام را بخرد. البته چند سال پیش هم نزدیک بود این اتفاق بیوفتد اما کپ کام توانست خودش را از بهران مالی نجات بدهد..هنوز هیچ کدام از دو طرف این خبر را تایید یا تکذیب نکرده اند اما پس از قرار با اسکوار انیکس از مایکروسافت بعید نیست کپ کام را هم به طرف خود بکشاند.
منبع : روزنامه جام جم بخش کلیک تاریخ 1385/11/08

کدوم قرار با Square Enix ؟؟؟؟؟؟ اگر منظور اون کلیک Blue Dragon بوده که باید گفت این بازی مال شرکت Mist Walker هست نه Square و پیشنهاد میکنم کلیک نخونین و اگر هم میخونین منبع نوشته هاتون توی این سایت اون روزنامه نباشه!

allworld اون مجله چرت و پرت گفته!!
از کی تا حالا خوده کارشناس های 360 میان میگن فلان بازی روی 360 نمیاد;)

پیش بینی سایت Ign برای Xbox 360 در سال 2007

IGN's Xbox 360 Predictions: 2007 Edition

به این لینک بروید : http://xbox360.ign.com/articles/759/759057p1.html

من داشتم میخوندم خبر هایی از Devil May Cry 4 برای 360 بود و همچنین Dead Rising 2 که البته اینها پیش بینی هست. و یه جا هم مروط به GTA 4 گفته بود که فروش GTA روی 360 بهتر کنسول PS3 خواهد بود.:cheesygri 360 امسال ترکونده.
راستی در مورد مدل جدید XBOX 360 هم گفته بود که تفاوت هاش بیشتر در مورد ورودی HDMI و Hard بیشتر و شاید HD DVD PLAYER که روش عرضه بشه ولی نگران نباشید سخت افزار همین خواهد بود.

تا جايي كه من شنيدم gta 5 عنوان اختصاصي360 هست و اصلا نسخه ديگه اي ازش منتشر نميشه;)

البته من فکر کنم تو مجله نوشته بود برای ps2 نمیياد...نه اين که فقط واسه xbox360 بياد !!
نه نوشته بود كه:"...........اما در نسل حاضر اين قدرت در اختيار بزرگترين رقيب سوني است.مايكروسافت":mad: آبروي ما رو هم برد

بچه گیم اسپات اعلام کرد : در سال 2007 قراره یه نسخه ازunreal tournamentبرای 360 بیاد .همیشه تو pc عاشق این بودم. از اون بازیهاست که خوراک شبکست:biggrin1:این بازی با همکاری دو شرکت بزرگ میدوی و اپیک گیم (سازنده GOW )قراره وارد بازار بشه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or