XBOX 360 News

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
با سلام خدمت همه دوستان راستش انقدر همگی بحث نینجا گیدن را کردید که منهم رفتم نشستم پاش ببینم چجوری البته زیاد نرفتم ولی می خواهم نظر خودم را راجع به بازی بگم

البته این نظر شخصی من هست امید وارم به کسی نا خواسته توحین نشه
این بازی از نظر من بسیار شبیه دوبازی اونیموشا و شینوبی است وبازی خیلی خوبی هم در بین هم سبک های خود هست به هر حال برای من که روی xbox1 بازی نکرده بودم خیلی جالب بود اما از انصاف که نگذریم ضعفایی هم دارد مثلاَ کنترل ضعیف دوربین با انالوگهای حساس این دسته ها یا این موضوع که از همه هم مهمترهست که کاراکترهااکثراَ همان کاراکترهای بازی dead or alive هستن اما در کل بازهم میگم یه بازی فوق العاده هست لااقل در حال حاضر که بازی شمشیری خوبی برای 360 هم نیومده وبهترین گزینه در این سبک همین بازی هست

البته فک کنم شما پشت و رو متوجه شده باشی !
اون کاراکترهای مشابه در اصل ماله نینجا گایدن هستن که بعضیاشون رو توی Dead or Alive 4 هم گذاشتن ...

HALO3وHALO WAR این دوتا بازی آخر بازی هستن
وقتی این دو ساخته بشن و پخش بشن play stationدیگه حرفی واسه گفتن نخواهد داشت
نمیدونم واقعا چه جوری به این نتیجه رسیدید! PS3 فعلا بازی بزرگی براش عرضه نشده ولی با اومدن MGS4 , FFXIII یا GT فکر نمیکنم اوضاع بازم اینطوری باشه . اون هیلو (یا هالو یا هر چی که میگن!) هم هر چه قدر طرفدار داشته باشه فکر نکنم از اون سه عنوان PS3 بزرگتر باشه . البته یه مسئله ای که اینجا هست اینه که هر کسی یه طور فکر میکنه از نظر من که اصلا بازیهای FPS ارزش بازی کردن ندارن حالا رو هر کنسول و برای هر شرکتی
در مورد NG و MGS هم کاری ندارم کدوم بهتره (هر چند مقایسه این دو درست نیست) ولی چیزی که مشخصه اینه که سری MGS خیلی معروفتر و پرطرفدارتره و خیلی تاثیر بیشتری میتونه داشته باشه تو فروش کنسول . همین Ninja Gaiden رو XBOX فکر نکنم حتی یه میلیون نسخه هم فروش کرده باشه در حالی که Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty حدود 7 میلیون نسخه فروش داشته . البته دلیلی نداره که هر چی فروش بیشتر باشه یعنی اون بازی بهتره . فقط میخوام بگم MGS خیلی تاثیر بیشتری میتونه داشته تا NG .

!!!!!far cry 2 - prince of persia 4

اخيرا يک فايل 2 گيگابايتي بدون اطلاع يوبي سافت که شامل آرتورک ها و تصاويري از بازي هاي در دست
ساخت اين شرکت است در بين اين بازي ها نام :far cry 2 - prince of persia 4
ديده ميشود
با اين حال هنوز مشخص نيست که که يوبي ساخت اين بازي ها را به کدام استوديو ميدهد.
چرا که crytek به احتمال زياد از اين پس با ea کار خواهد کرد
در مورد تصاوير pop4 هم تنها ميتوان گفت که احتملا اين بازي هيچ ربطي به سه گانه شن هاي زمان نخواهد داشت و در آن از شخصيت هاي جديد
استفاده ميشود.
پلتفرم بازي هم مشخص نيست اما براي wii قطعی خواهد بود.
منبع : بازی رایانه ;) 11

این عکس با دوربین گرمایی از 360 گرفته شده و میزان گرما در قسمتهای مختلف دستگاه رو روشن میکنه.
در این عکس 360 به مدت 1 ساعت در داشبورد روشن بود.
xbox.jpg

چند تا عکس باحال از دسته های 360
2w31eu0.jpg

43r4kcm.jpg

2ywedsz.jpg

اینم قاب

47t93qx.jpg

2ps0zd4.jpg

و اینم یه پک ویژه و مورد علاقه من

47bsuvm.jpg

با سلام خدمت همه دوستان راستش انقدر همگی بحث نینجا گیدن را کردید که منهم رفتم نشستم پاش ببینم چجوری البته زیاد نرفتم ولی می خواهم نظر خودم را راجع به بازی بگم

البته این نظر شخصی من هست امید وارم به کسی نا خواسته توحین نشه
این بازی از نظر من بسیار شبیه دوبازی اونیموشا و شینوبی است وبازی خیلی خوبی هم در بین هم سبک های خود هست به هر حال برای من که روی xbox1 بازی نکرده بودم خیلی جالب بود اما از انصاف که نگذریم ضعفایی هم دارد مثلاَ کنترل ضعیف دوربین با انالوگهای حساس این دسته ها یا این موضوع که از همه هم مهمترهست که کاراکترهااکثراَ همان کاراکترهای بازی dead or alive هستن اما در کل بازهم میگم یه بازی فوق العاده هست لااقل در حال حاضر که بازی شمشیری خوبی برای 360 هم نیومده وبهترین گزینه در این سبک همین بازی هست
1. درود و احترام
2. شما که حتی این بازی رو یک بار تموم نکردی نظر نده لطفا ;) ً
3. NG خودش یه سبکه و به هیچ بازی دیگه ای شباهت نداره ( از ONI 1 تا 4 رو 100 بار رفتم و Shinobi رو هم همون اولین روزهای که اومده بود تموم کردم )
4. یکی از نکات مثبت در NG دوربین هماهنگ و قابل تغییر بازی هست . ( خدا میدونه چطور به این نتیجه رسیدی )
5. این یکی رو که خوندم داشتم شاخ در میاوردم . عزیزم شخصیتهای NG رو بردن در DOA ، نه اینکه با شخصیتهای DOA یه بازی جدید ساخته باشن :p
6. دارم مجبور میشم از NG و NGB به نقد بنویسم .
7. یه نگاهی به آواتارم بنداز :biggrin1:
در آخر اگه دوستان چیزی خواستن از این بازی بدونن من در خدمتم :biggrin1:

این تو ایران گیر میاد؟؟ خیلی خوشگله:eek::love:

امین جون . من تضمین میکنم که حرف دوستان درسته . اصلا ول کن . من رو که قبول داری .:biggrin1: تخصوصم NG هست . سریعترین و بهترین اکشن تاریخ هم براش کمه ;) قول میدم

چون روش تعصب داری نمیشه گفت که حرفت درسته ولی ما قبولت داریم:biggrin1:

با سلام خدمت همه دوستان
دوستان من هیچ ادعایی در مورد ninja gaiden ندارم وفقط نظرم را تا اینجای بازی گفتم
چون هر کس ندونه شما که بهتر میدونی osos جان من تخصص اصلیم تیکن هست (حتماَ بازیمون رو یادت هست)اما من یه سوال دارم من تا آنجایی که به یاد دارم قبل از آمدن xbox1 من توی دریمکست داشتم doa2 را بازی میکردم با همین شخصیت نینجای شما، حالا دیگه بقیش رو نمیدانم به حر حال از این به بعد همه سعی کنیم منبع بذاریم برای حرفهامون

با سلام من xbox360رو تازه خریدم هر بازی که من بازی میکنم دو سه مرحله که میرم بعد فردا که میام بازی کنم بازی رو از مرحله اول میده یعنی سیو نمیکنه چیکار باید بکنم ممنون

با سلام من xbox360رو تازه خریدم هر بازی که من بازی میکنم دو سه مرحله که میرم بعد فردا که میام بازی کنم بازی رو از مرحله اول میده یعنی سیو نمیکنه چیکار باید بکنم ممنون

شما تو داشبورد دستگاهت برو تو پروفايلت ( اگه نداری حتما يدونه بايد بسازی )و بزار رو automutically sing in
فکر کنم چون رو اين نيست هر بار که بازی شروع میکنی sing in نمیکنه..در نتيجه بازيرم
نميدونه کجا سيوه کنه

یک خبر جالب !
ظاهراً هکر ها موفق شدند با هک کردن هارد دیسکهای مخصوص لپ تاپ (Western Digital BEVS series) فرمورها اونها رو طوری تغییر بدن که برای 360 قابل استفاده باشه ! این یعنی اینکه میشه یک هارد دیسک معمولی لپ تاپ رو روی کنسول وصل کرد ! البته همونطور که گفتم فعلاً فقط هارد دیسکهای Western Digital رو برای استفاده در 360 هک کردن.
مزیتی که استفاده از این هک میتونه داشته باشه اینه که اگر بطور مثال هارد کنسول شما خراب شد، مجبور نباشید برید یک پک کامل هارد دیسک مخصوص 360 بخرید(صرفه جویی در هزینه).

آخرین ویرایش:
در نمایشگاه CES آمریکا یکی از ..........

بالاخره پس مدتها بعد از شایعه خریده شدن کپکام توسط مایکروسافت ..........

در انجمن NeoGaf آمده که شرکت کونامی در تدارک ساختن سه گانه ای.........

آقای هیدئو کوجیما خالق بازی متال گیر در مصاحبه ای اظهار داشت که ............

می گم شما چرا اینقدر خبر هاتون قدیمیه؟! خسته نمی شی؟! بخاط خودت می گم!! اگه یه وقت مدیر ها بنت کردند اعتراض نکن!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or