XBOX 360 News

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
یه چیزی در مورد این خبر { نسبتاً شایعه } بگم . فرض کنیم این خبر { شایعه یا هر چیزی که اسمش رو میزارید } درست باشه و خود کوجیما بخواد MGS1 . 2 . 3 . رو باز سازی کنه { البته به صورت مستقیم روی پروژه نظارت داشته باشه نه مثل
MGS : TS که برای GC ساخته شد بده به یه شرکت دیگه ای بازسازیش بکنن } یه خوبی داره و اینکه : کوجیما با سخت افزار Xbox360 آشنا میشه و حتی ممکنه نظر و سیاست Kojima Productions رو درمورد خیلی چیزی ها عوض بشه .
چیزی که این وسط من رو خیلی خوشحال کرده فقط و فقط بازسازی MGS 1 هست . من با این بازی زندگی کردم و بزرگ شدم . تمام دوران و خاطراتی که با Play Station داشتم تو همین جمله خلاصه میشه :
METAL GEAR
SOLID
اولین باری که این بازی رو تموم کردم هنوز نسخه UC این بازی وجود نداشت . یادش بخیر . حتی اگر این بازی رو برای PS3 دوباره بسازن برام فرقی نداره .

1. فقط بسازن . پلتفورمش فرقی نداره .;)
2. خود کوجیما نظارت کامل داشته باشه .:mad:
3. اگه رو 360 بیاد که دیگه بهتر .:)
4. MGS 4 هم رو 360 بیاد که به نفع همه تموم میشه { دیگه بهونه ای برای خریدم PS3 باقی نمی مونه } .
5. MGS 4 روی هر پلتفورمی که بیاد مسئله ای نداره ، فقط Frame Rate ش ثابت باشه .
6. خدا این کوجیما رو عاشق کنه یه ملتی رو گذاشته سر کار. { نفرین ایرانی ها :biggrin1: } .

خدا کنه که بیاد من پول واسه Hdtvوps3ندارم

اگه بیاد Ps3باید در شرکت رو تخته کنه

خدا کنه که بیاد من پول واسه Hdtvوps3ندارم

اگه بیاد Ps3باید در شرکت رو تخته کنه

دوست عزیز چه ربطی به HD TV داره
شما اگه بخوای 360 بگیری هم برای تصویر بهتر باید HDTV بگیری

مطمئن باش اگه MGS4 واسه 360 هم بیاد(که امکانش زیر صفره) در سونی تخته نمیشه
اگه اینطوری بود باید با اومدن Ninja Gaiden رو PS3 الان مایکروسافت بساطشو جمع میکرد

مطمئن باش اگه MGS4 واسه 360 هم بیاد(که امکانش زیر صفره) در سونی تخته نمیشه
اگه اینطوری بود باید با اومدن Ninja Gaiden رو PS3 الان مایکروسافت بساطشو جمع میکرد
Ninja Gaiden با MGS زمین تا آسمون فرق داره. Ninja Gaiden درسته که بازی قشنگی هست ولی شهرت MGS هزاران برابر اونه و MGS یکی از پایه های PS هست که اگه بیاد تو XBOX( که احتمال زیاد نمیاد) یکی از پایه های PS سست میشه. خیلی ها هستن فقط واسه همین MGS دارن خوکشی میکنن و فرقی براشون نداره که توی کدوم کنسوله اونا فقط MGS میخوان ولی Ninja Gaiden این فاکتور ها رو نداره.
Ninja Gaiden هم فکر نمیکنم روی PS بیاد.

Ninja Gaiden با MGS زمین تا آسمون فرق داره. Ninja Gaiden درسته که بازی قشنگی هست ولی شهرت MGS هزاران برابر اونه و MGS یکی از پایه های PS هست که اگه بیاد تو XBOX( که احتمال زیاد نمیاد) یکی از پایه های PS سست میشه. خیلی ها هستن فقط واسه همین MGS دارن خوکشی میکنن و فرقی براشون نداره که توی کدوم کنسوله اونا فقط MGS میخوان ولی Ninja Gaiden این فاکتور ها رو نداره.
Ninja Gaiden هم فکر نمیکنم روی PS بیاد.
دوست عزیزNinja Gaiden: Sigma واسه PS3 میاد. البته فعلا فقط واسه Japan اعلام شده ;)

البته این نینجا همون ماله xbox هست ها! که دارن واسخ ps3 میزننش;)
نسخه ی جدید تا اونجایی که میدونم فقط واسه 360 میاد....

Hacking Gears of War

Finally — something worthwhile… Now, I certainly don’t encourage online cheating as it pisses me and many others off; however, this discovery is quite nifty. Over at XBL Hackers they have a preliminary tutorial detailing how to change various settings defined in Gears of War’s “Coalesced.ini” file.

What you need:

* 2 files from the GoW disc/image, Coalesced.ini and Xbox360TOC.txt.
* An MD5 Checker
* A Hex Editor
* A Text Editor
* ISO Injector, by Prey.
* A blank Dual Layer DVD-R (DL-DVDR)

A quick Google search will turn up any of those for you.

Quoted tutorial:

First off open Coalesced.ini in notepad and find the value you wish to edit, in this tutorial i will be changing minplayers=2 to minplayers=1.
It is important that you DO NOT edit coalesced.ini with notepad as it can corrupt the ini. Now you need to make sure you have changed everything
regarding minplayers=2. It is referenced twice as we can see in the ini.
Now open winhex, and in the asci section search for minplayers=2, once it has been found byte swap the 2 for a 1 from another value in the ini,
i changed EndOfGameDelay=15 to EndOfGameDelay=25. see how it works? Now as there are 2 references to minplayers=2 and EndOfGameDelay=15, find both
and edit accordingly. Once your done, save the file and exit the hex editor.
Doubleclick WinMD5.exe, and point it at your new coalesced.ini and hit show MD5. Make a note of this number as you will need to edit Xbox360TOC.ini
to include it.
Open Xbox360TOC.txt in notepad, on the 3rd line down you will see,

474110 0 1727648 ..\WarGame\Config\Xenon\Cooked\Coalesced.ini XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX is the current MD5 hash of the coalesced.ini, you need to replace this with your new MD5 hash.
Save the changes and exit and get ready to inject the files back into the image of GoW.

Open Preys excellent ISO injector 1.1, and open your GoW image, inject both files using the readme for instructions on usage.

Burn to a DVD DL disc and get ready for some fun!

Nice hack! Now again, we don’t condone cheating — if you cheat, you’re asking for it!

البته این نینجا همون ماله xbox هست ها! که دارن واسخ ps3 میزننش;)
نسخه ی جدید تا اونجایی که میدونم فقط واسه 360 میاد....
امین این Ninja Gaiden دقیقآ هم همون Ninja Gaiden قبلی نیست و یه عالمه مرحله و دشمن و اسلحه بهش اضافه شده.امکان بازی با دو تا شمشیر همزمان هم اضافه شده و یه شخصیت زن ( اسمشو یادم نیست ) هم به صورت Playable در بازی وجود داره و از همه مهم تر گرافیک بی نظیر بازی قبلی بالاتر هم رفته. ولی کاش یه کم روی سختی بازی هم کار کنن ! خدایی سخت تر از Ninja Gaiden توی عمرم بازی ندیدم ! :cool: راستی نسخه جدید هم به احتمال 99% برای 360 میاد ولی هنوز چیزی قطعی نیست و یه دفعه میبینی برای PS3 اومد !

هم برا 360 همps3میاید

Dinosaurعزیز داستان بازی همون هست ؟؟؟
من اون قبلی رو بازی کردم تا آخرش هم رفتم خیلی حال دادش

هم برا 360 همps3میاید

Dinosaurعزیز داستان بازی همون هست ؟؟؟
من اون قبلی رو بازی کردم تا آخرش هم رفتم خیلی حال دادش
البته فعلآ که NG Sigma قراره فقط برای PS3 بیاد.
داستانش هم همون قبلیه هست ولی یه سری مرحله بهش اضافه شده و مثلآ شخصیتی که شما فقط در فیلمهای بین بازی میدیدین , توی خود بازی باهاش میجنگین.
راستی Dinosaur = آریا :biggrin1:

بچه ها IGN یه نقد برای XFPS 360 (دستگاهی برای وصل کردن ماوس و کیبورد به X360 ) نوشته.(حدودا 11 روز پیش . شاید دیده باشین.) این جور که من خوندم همچین چیز جالبی از اب در
نیومده و تو حرکت ماوس یکم اشکال داره (مثه اینکه کند عمل میکنه). تازه IGN امتیاز 4 از 10 رو هم بهش داده. ما رو بگو که چقد به این دستگاه دل بسته بودیم :( :( دیگه بیشتر از این توضیح نمیدم.
خودتون برین بخونین ببینین چی گفته : http://gear.ign.com/articles/753/753779p1.html
(ببخشید اگه به موضوع تاپیک ربط نداشت ;) )

ای بابا تا حدودی قابل پیش بینی بود ولی فکر نمیکردمبهش 4 بده یعنی اینقدر اشغاله!! :( :mad:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or