Fratos
کاربر سایت
یه چیزی در مورد این خبر { نسبتاً شایعه } بگم . فرض کنیم این خبر { شایعه یا هر چیزی که اسمش رو میزارید } درست باشه و خود کوجیما بخواد MGS1 . 2 . 3 . رو باز سازی کنه { البته به صورت مستقیم روی پروژه نظارت داشته باشه نه مثل
MGS : TS که برای GC ساخته شد بده به یه شرکت دیگه ای بازسازیش بکنن } یه خوبی داره و اینکه : کوجیما با سخت افزار Xbox360 آشنا میشه و حتی ممکنه نظر و سیاست Kojima Productions رو درمورد خیلی چیزی ها عوض بشه .
چیزی که این وسط من رو خیلی خوشحال کرده فقط و فقط بازسازی MGS 1 هست . من با این بازی زندگی کردم و بزرگ شدم . تمام دوران و خاطراتی که با Play Station داشتم تو همین جمله خلاصه میشه :
1. فقط بسازن . پلتفورمش فرقی نداره .
2. خود کوجیما نظارت کامل داشته باشه .
3. اگه رو 360 بیاد که دیگه بهتر .
4. MGS 4 هم رو 360 بیاد که به نفع همه تموم میشه { دیگه بهونه ای برای خریدم PS3 باقی نمی مونه } .
5. MGS 4 روی هر پلتفورمی که بیاد مسئله ای نداره ، فقط Frame Rate ش ثابت باشه .
6. خدا این کوجیما رو عاشق کنه یه ملتی رو گذاشته سر کار. { نفرین ایرانی ها :biggrin1: } .
MGS : TS که برای GC ساخته شد بده به یه شرکت دیگه ای بازسازیش بکنن } یه خوبی داره و اینکه : کوجیما با سخت افزار Xbox360 آشنا میشه و حتی ممکنه نظر و سیاست Kojima Productions رو درمورد خیلی چیزی ها عوض بشه .
چیزی که این وسط من رو خیلی خوشحال کرده فقط و فقط بازسازی MGS 1 هست . من با این بازی زندگی کردم و بزرگ شدم . تمام دوران و خاطراتی که با Play Station داشتم تو همین جمله خلاصه میشه :
METAL GEAR
SOLID
اولین باری که این بازی رو تموم کردم هنوز نسخه UC این بازی وجود نداشت . یادش بخیر . حتی اگر این بازی رو برای PS3 دوباره بسازن برام فرقی نداره . SOLID
1. فقط بسازن . پلتفورمش فرقی نداره .
2. خود کوجیما نظارت کامل داشته باشه .
3. اگه رو 360 بیاد که دیگه بهتر .
4. MGS 4 هم رو 360 بیاد که به نفع همه تموم میشه { دیگه بهونه ای برای خریدم PS3 باقی نمی مونه } .
5. MGS 4 روی هر پلتفورمی که بیاد مسئله ای نداره ، فقط Frame Rate ش ثابت باشه .
6. خدا این کوجیما رو عاشق کنه یه ملتی رو گذاشته سر کار. { نفرین ایرانی ها :biggrin1: } .

راستی نسخه جدید هم به احتمال 99% برای 360 میاد ولی هنوز چیزی قطعی نیست و یه دفعه میبینی برای PS3 اومد !