XBOX 360 News

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اين crysis مگه با directx10 ساخته نشده؟ پس 360 و ps3 که سخت افزارشون فاقد
اين تکنولوژی هستن؟؟ پس چطور ممکنه اين بازی بخواد برای اين کنسول هام بياد؟

اين crysis مگه با directx10 ساخته نشده؟ پس 360 و ps3 که سخت افزارشون فاقد
اين تکنولوژی هستن؟؟ پس چطور ممکنه اين بازی بخواد برای اين کنسول هام بياد؟

دوست عزیز Directx10 تنها راه رسیدن به گرافیک Crysis نیست. همیشه تو کنسولا میشه از طرق مختلف به نتیجه یکسان با PC رسید .
حهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به ص 22 شماره ی 11 مجله بازی رایانه مراجعه کن ;)
تازه همون جور که اکثرا میدونین موتور بازی Crysis یعنی Cry Engine 2 مولتی پلتفرم هستش .

در ضمن کرایسیس روی سیستمهای dx9 هم میاد که خوب کنسولها در حد dx9 هم میتونن اجرا کنن;)

Ubisoft امتياز بازي Driver را خريد!

Ubisoft پس از گذشت یکسال از زمان خرید امتیاز ساخت بازی Driver از Atari امروز بالاخره اولین عنوان Driver خود را معرفی کرد. این عنوان Driver 76 نام دارد و در ماه مارچ سال ۲۰۰۷ میلادی برای PSP عرضه خواهد شد.
همان طور که از نام بازی پیداست ، بازی در سال ۱۹۷۶ میلادی و در شهر نیویورک اتفاق می افتد. بازی دارای داستان جدید است و دو سال قبل از وقایع نسخه چهارم یعنی Parall Lines اتفاق می افتد. بازی در بخش تکنفره ( Single Player) دارای ۲۷ ماموریت است و در بخش چندنفره (Multi Player) دارای چندین مد جدید است.
این بازی توسط استودیوی Sumo Digital در دست ساخت است و توسط Ubisoft منتشر خواهد شد. هنوز قیمتی برای این بازی در نظر گرفته نشده است و از سوی ESRB نیز درجه ی سنی را دریافت نکرده است.

نارضايتي پاپ از بازيهاي کامپيوتري

پاپ بندیکت شانزدهم ( Pope Benedict XVI) رهبر کاتولیک های جهان امروز در سخنرانی خود در واتیکان از خشونت ها و صحنه های زشت موجود در بازی های کامپیوتری وی در سخنرانی هایش گفت: هر محصولی اعم از بازی های کامپیوتری و یا فیلم های سینمایی که دارای صحنه زشت هستند و مخالف نظام اجتماعی هستند باید از میان برداشته شوند تا جوانان به انحراف کشیده نشوند. او معتقد هستد بازی های کامپیوتری نباید برای جذب جوانان و نوجوانان به سمت خود از صحنه های خشن و غیر اخلاقی استفاده کنند بلکه می توانند با ارائه تصاویر آموزشی همراه باشند و سودی در بر داشته باشند. تا حالا کسان زیادی از جمله : جک تامپسون ( وکیل پایه یک فلوریدا ، هیلاری کلینتون ( همسر رئیس جمهور اسبق آمریکا) و رود بلاگوزیچ به مقابله با خشونتموجود در بازی های کامپیوتری پرداخته اند اما تقریبا جز جریمه شرکت های بازی ساز مانند Rockstar به جایی نرسیده اند اکنون باید دید که این سخنان پاپ به کجا خواهد رسید.

پاپ بندیکت شانزدهم ( Pope Benedict XVI) رهبر کاتولیک های جهان امروز در سخنرانی خود در واتیکان از خشونت ها و صحنه های زشت موجود در بازی های کامپیوتری وی در سخنرانی هایش گفت: هر محصولی اعم از بازی های کامپیوتری و یا فیلم های سینمایی که دارای صحنه زشت هستند و مخالف نظام اجتماعی هستند باید از میان برداشته شوند تا جوانان به انحراف کشیده نشوند. او معتقد هستد بازی های کامپیوتری نباید برای جذب جوانان و نوجوانان به سمت خود از صحنه های خشن و غیر اخلاقی استفاده کنند بلکه می توانند با ارائه تصاویر آموزشی همراه باشند و سودی در بر داشته باشند. تا حالا کسان زیادی از جمله : جک تامپسون ( وکیل پایه یک فلوریدا ، هیلاری کلینتون ( همسر رئیس جمهور اسبق آمریکا) و رود بلاگوزیچ به مقابله با خشونتموجود در بازی های کامپیوتری پرداخته اند اما تقریبا جز جریمه شرکت های بازی ساز مانند Rockstar به جایی نرسیده اند اکنون باید دید که این سخنان پاپ به کجا خواهد رسید.

آخه این پاپ از بازی چی میدونه ؟؟؟؟؟ بیاد یبار G.O.W یا COD3بازی کنه دیگه نظر منفی نمیده

سلام من امروز داشتم تو سايت xbox مي گشتم ديدم armored core 4 هم كانفريم شده واسه 360!ببخشيد اگه خبر قديميه! ضاهرا tencho z doa5 samuraye wariors virtal fighter5 و چند تا بازي شمشيري ديگه مياد راستي نينجا گايدن واسه 360 نمياد؟

سلام من امروز داشتم تو سايت xbox مي گشتم ديدم armored core 4 هم كانفريم شده واسه 360!ببخشيد اگه خبر قديميه! ضاهرا tencho z doa5 samuraye wariors virtal fighter5 و چند تا بازي شمشيري ديگه مياد راستي نينجا گايدن واسه 360 نمياد؟

هنوز هیچ خبری مبنی بر ساخت این بازی منتشر نشده ولی به احتمال 99% واسه X360 میاد ;)
البته اومدنش واسه PS3 هم خیلی دور از انتظار نیست :-" :-"

سلام بچه ها یکی من رو راهنمایی کنه اقا از همون موقعی که doa4 گرفتم و بازی کردم عاشق ایم نینجا شدم اگه اشتباه نکنم هابایوشی و چند وقت که دنبال بازی شمشیریم تو مجله بازی نوشته بود ninja gaiden sigma برای ps3 میاد پس لابد 1 ninja باید برای 360 بیاد فکر کنم ninja gaiden2 این بازی کی میاد اگر میشه تاریخش بگید یا یک سایت معرفی کنید چون تو play.com نبود بچه ها این بازی میاد لطفا کمک کنین یکی جواب منو بده ممنون.:( :(( :cheesygri :confused:

آخرین ویرایش:
یکی جواب منو بده لطفا پست بالا.:(( :(( :(( :((

دوست عزیزم :love: همون جور که قبلا گفتم بازی Ninja Gaiden 2 فعلا واسه هیچ کنسولی اعلام نشده.
ولی به احتمال زیاد این بار این بازی هم واسه X360 و هم واسه PS3 میاد ;)
Ninja Gaiden Sigma هم در ماه June امسال فقط واسه PS3 میاد.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or